ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
Καλησπέρα/Καλημέρα σε όλους/ες
διαβάζω πολύ καιρό το forum και θέλω μια απάντηση απο όλους όσουν έχουν κάποιο πρόβλημα.
Για ποιό λόγο επιτρέπετε στον εαυτό σας να σπαταλάει τη μικρή του ζωή μένοντας παθητικός και χωρίς να είναι σε θέση να κάνει αυτά που θέλει πραγματικά;;;
Προσωπική μου άποψη είναι οτι τις ψυχολογικές ασθένεις μπορεί να τις ξεπεράσει ο καθένας αν ψάξει μέσα του και έχει πραγματική θέληση. Δεν το υποστηρίζω αυτό επειδή είμαι \"στην απέξω\" αλλά επειδή έχω ζήσει πολλά πράγματα και έχω αφιερώσει άπειρες ώρες συζήτησης και σκέψης πάνω στο θέμα.
Κάντε αυτό το μήνυμα όχι απλά μια αφορμή για να κάνουμε συζήτηση που θα συντηρήσει την κατάσταση αλλά αφορμή που θα την αλλάξει ριζικά.
ΔΙΩΞΤΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΙΣΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΠΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ,ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝ ΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ-ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ
ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΨΥΧΟΛΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΟΧΙ ΣΕ ΙΑΤΡΕΙΟ
ΒΡΕΙΤΕ ΚΙΝΗΤΡΑ. ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΙΣΩ. ΘΕΛΗΣΤΕ Α\'Υ\'ΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Η\' ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΟΥΛΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΜΑΤΑ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΗ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ. Η ΜΟΝΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ. ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ.