Έχω να μπω γύρω στον ένα χρόνο στην παρέα σας. Καλησπέρα σε όλους και καλό φθινόπωρο!
Το θέμα που θέλω να μοιραστώ είναι για τη δουλειά μου που πραγματικά τη μισώ. Δουλεύω εδώ και 1,5 χρόνο σε μια γνωστή εταιρεία. Όταν με κάλεσαν για συνέντευξη τότε δεν πίστευα στην τύχη μου. Από τις πρώτες ημέρες όμως κατάλαβα ότι το κλίμα τελικά δεν είναι και τόσο καλό αλλά έκανα υπομονή γιατί με την κρίση και την τρομερή ανεργία δεν είχα άλλη επιλογή απ το να κάτσω... Τα πράγματα εξελίσσονταν μέρα με την μέρα σε αρρωστημένα. Πλέον ξέρω κάθε πρωί που ξυπνάω ότι είναι για μένα ένα μαρτύριο, κάθε μέρα θα έχω τσιρίδες από τους προϊσταμένους, διαταγές, να δουλεύω ασταμάτητα χωρίς ούτε ένα διάλειμμα (αλήθεια δεν έχω κάνει ποτέ όσο και αν ακούγεται ψέμα) Στους 2 πρώτους μήνες και όταν δεν ήξερα καλά καλά τη δουλειά κάνανε μείωση προσωπικού και από 3 'ατομα που ήμασταν στο τμήμα γίναμε μιάμιση. Μία εγώ και άλλη μια για 4ωρο. Έχω γίνει άλλος άνθρωπος, σιχαίνομαι την καθημερινότητα μου, κλαίω συνέχεια δεν χαίρομαι τίποτα απολύτως στη ζωή μου και πολλές φορές παρακαλάω να μην ξημερώσει μέρα για μένα. Τους έχω μιλήσει τούς αρκετές φορές, έχω εκφράσει την απογοήτευσή μου πλέον τους δείχνω με το παραμικρό και τον εκνευρισμό μου άλλα τίποτα. Μένω μόνη μου τα έξοδα τρέχουν κάθε μέρα οι γονείς μου μένουν επαρχεία και δεν μπορώ να παραιτηθώ. Ψάχνω συνέχεια για δουλεία αλλά τίποτα. Περνάει κάποιος παρόμοια φάση με τη δική μου?
Ευχαριστώ πολύ...