ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΡΡΩΣΤΗ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ#$%ΛΙΑ
Printable View
ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΡΡΩΣΤΗ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ#$%ΛΙΑ
Άντε να δούμε ποιος ψεύτικος λογαριασμός θα πει πάλι ν' αφήσει μηνύματα! Γελοίοι!
βασικα επειδη ελειπα καιρο θα σου πω την γνωμη μου και αυτο που βλεπω τελευταιως..
νεα μελη γραφονται εδω και μεσα σε 3 μηνες εχουν 2 και 3 χιλιαδες μηνυματα,που αυτο σημαινει οτι πρεπει να ειναι 24 ωρες εδω μεσα.
ναι το φορουμ ειναι αρκετα βοηθητικο οχι ομως να το φορεσεις κατασαρκα,να ειναι εδω η ζωη σου!
διοτι αν περνας εδω 24 ωρες θα μιλας και με μελη σωστα?και ξερεις τι ειναι ο καθενας εδω μεσα?οχι μονο στο φορουμ αλλα οπουδηποτε μπαινεις..
σε ολα αυτα πρεπει να σε αποτρεψει η διαχειριση?
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει πουθενα να εχουν γραψει κατι ασχημο για σενα ή μπορει να γνωριζεις οτι καποια ατομα αφηνουν υπονοουμενα για σενα... Μην δινεις σημασια! Δινε σημασια στα μελη που σε ξερουν και προσπαθουν για σενα.. :)