λαιμαργια μου ξεκινησες,ευχομαι να εισαι καθε αργία μου μονο.
εχουμε ανοιξει πεντακοσια θεματα εδω σε αυτην την ενοτητα ολα με το ιδιο θεμα.το φαγητο και την υπερφαγια.καιρος να ανοιξω ενα θεμα παλι με το ιδιο θεμα.
το φαγητο και τη λαιμαργια.δεν θα πρωτοτυπισω.απλα θα μιλησω εγω για τον εαυτο μλου γιατι δεν εχω αυτη τη στιγμη την υπομονη να διαβασω άλλο θεμα που εχει ανοιξει καποιος αλλος και να παραθεσω εκει και το τι συμβαινει και σε εμενα.εχω νευρα γι'αυτο.
εγω εχω εποχιακο συνδρομο σε σχεση με το φαγητο.παχαινω με την αλλαγη του καιρου.παχαινω το χειμωνα και αδυνατιζω το καλοκαιρι.Τωρα ειχα αδυνατισει το καλοκαιρι.Τωρα εχω παρει ηδη 2 κιλα απο αυτα που ειχα χασει.
Ακομα δεν ειχε ξεκινησει η λαιμαργια μου και ειχα τον ελεγχο μεχρι που τον εχασα σημερα.
Χθες με κερασανε ενα γλυκο το οποιο εγω σε καμια περιπτωση απο μονη μου δεν θα το ετρωγα.ειχε πολλες θερμιδες και το εβαλα στο στομα μου και ηθελα να το φτυσω.Αλλα εκει που ημουνα δεν μπορουσα κι ετσι το καταπια.Και αρχισα να εχω τυψεις.
Μετα ημουνα θυμωμενη που καποιος με πιεσε να κανω κατι που δεν ηθελα.
Σημερα ειχα για πρωτη φορα υστερα απο καιρο,υστερα απο κατι μηνες,ειχα λαιμαργια και νομιζω οφειλεται στο χθεσινοβραδινο περιστατικο με το γλυκο.
Και χωρις να πειναω σημερα πριν λιγο κατεβασα ενα πακετο digestive μπισκοτα με καφε και γαλα.και τωρα εχω τα νευρα μου με την ηλιθια τη μητερα μου που δεν εκανε κατι να με σταματησει.
Και μου ειπε:"ποιος σε υποχρεωσε να τα φας?"τι βλαμμενη που ειναι.
εγω της ειπα ."εχω λαιμαργια.πρεπει να αρχισετε παλι να μου κρυβετε πραγματα".της ειπα.κι εκεινη συνεχιζε το σκουπισμα.ελεος με την αναισθητη.
Και τις μερες που ημουνα αδυνατη,λεπτη κανονικα ρε παιδια,56 κιλα ημουνα δεν ημουνα σκελετος,και δεν ειμαι και ψηλη,να μου λεει:"εχεις αδυνατισει,δεν τρως."
αντε γαμισου μωρη μαλακισμενη.
αν εχεις προβλημα με το σωμα σου και με την εμφανιση σου δε σου φταιω εγω να θελεις να με κανεις δυστυχισμενη και να με βλεπεις εμενα χαλια και ασχημη και χοντρη για να αισθανεσαι οτι εχεις καποιον να ειναι στο ιδιο επιπεδο με εσενα.
Γιατι οταν ειμαι χαλια να τρεχουν ολοι να με παρηγορησουν και τι εχει το παιδι και θα φτιαξουν ολα και θα γινεις μια κουκλα και και..αυτο μπορουν να το κανουν ολοι καλα.
γιατι αισθανονται οτι ο αλλος εχει προβλημα και ερχονται αυτοι οι σωτηρες που ειναι σε καλυτερη μοιρα και ξερουν πραγματα παραπνω ερχονται να βοηθησουν και ετσι αισθανονται σημαντικοι και ετσι ανεβαινουν ψυχολογικα και το γουσταρουν αυτο.
Και οταν γινομαι ωραια να ζηλευουν και να θελουν το κακο σου για να μην εχουν ανταγωνιστες.
βλεπεις δεν ειναι ευκολο να αποδεχτει κανεις οτι καποιος ειναι πιο ωραιος απο κεινον.
πηγαινε αυτοκτονα ρε ανθρωπε αν δεν το αντεχεις ή ζητα τα ρεστα απο το θεο.
εγω τι σου φταιω?αντε γαμισου σου λεμε.
και τι σε νοιαζει δλδ τι κανουνε οι αλλοι?εσυ κοιτα τον εαυτο σου.βλημα.
δλδ με το να μειωνεις τον αλλον λυνεις το προβλημα σου εσυ??γινεσαι εσυ πιο ωραιος μηπως εμφανισιακα??τι λογικη ειναι αυτη??
ελεος δλδ με τους ανεγκεφαλους εχουμε πηξει.
πού αλλου να τα πω?πού αλλου να ξεσπασω?ποιος να μ'ακουσει?τα λεω εδω λοιπον.