τρελη και αλλοπαρμενη!!!!! ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ???????????????
Γεια σας παιδια ;)........ειμαι η κωνσταντινα και ΝΑΙ μπορω να το πω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ....μονο εσεισ μπορειτε να το καταλαβετε και μονο σε σας μπορω να το βροντοφωναξω......Το 2007 αλλαξε ολη μου η ζωη...επαθα κρισεισ πανικου αγοροφοβια ψυχογενη βουλιμια και καταθλιψη......εκανα τα δεοντα, ψυχολογοι, ομοιοπαθητικοι, ενναλακτικα τυπου ρεικι, yoga κλπ μεχρι που κατεληξα, μετα απο ενα χρονο κλεισμενη σενα σπιτι να χτυπαω το κεφαλι μου στο τοιχο, στη καλη μου ψυχιατρο την ελενιτσα....εκανα την αγωγουλα μου...συνηλθα......εβγαλα λιγο το κεφαλακι στο κοσμο...γνωρισα τον αντρα τησ ζωησ μου, αλλαξα δουλεια, ετοιμαζομαι να παντρευτω και γενικα ολα πανε καλα......δεν εχω λογο να ειμαι χαλια....τι κι αν εχουν αλλαξει καποια πραγματα, όπως....... βασανιζομαι οταν ειναι να βρεθω με πολυ κοσμο, να παω για καφε, σουπερμαρκετ, δεη, ψωνια στα μαγαζια, εχω παρει 40 κιλα κ.λπ....αντε ολα αυτα τα ξεπερνασ κανεισ πατεντεσ διαφορεσ........αυτη τη Θλιψη, το φοβο για τα παντα, τα ψυχοσωματικα ομως πως τα ξεπερνασ????????? Νοιωθω σαν να εχει πεσει πανω μου ενα βουνο και με εχει πλακωσει........δε μαφηνει να παρω ανασα.........τι σκατοκλικ ειναι αυτο που πρεπει να κανει το μυαλο?????? ΦΟΒΑΜΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑ!!!!! ΜΟΥΔΙΑΖΕΙ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΩ!!! θελω να βαλω τα κλαματα και να κλαιω ενα μηνα!!!!!! εχει μπουρθουλκωθει το ψυχο με το σωματικο:p...... μονο οταν ειμαι στη φυση μακρια απολεσ τισ υποχρεωσεισ ανασαινω και νοιωθω υγιης....τι να κανω, να παρω τα βουνα????????? πως να διαγραψει κανεισ αυτο το συναισθημα που βιωνεισ στο πανικο οτι πεθαινεισ...οτι βγαινει η ψυχη σου??????? καραδοκει συνεχεια:(.....και να πω οτι ημουνα κανα ξυραφι.....μια ξανθια χαζογκομενα ημουνα:rolleyes:...... πωσ καταφερε αυτο μυαλο να τρεχει με 1000 χλμ το δευτερολεπτο?????? τελοσπαντων δε θελω να ειμαι κουραστικη μου κανει καλο μονο που το μοιραζομαι με σας γιατι οι δικοι μου ανθρωποι δυστυχωσ δεν δεχονται την αδυναμια μου και το πιο σημαντικο???? δε μπορουν να τη καταλαβουν.....μονο οποιοσ το εχει βιωσει...........και γω βαρεθηκα να εξηγω.......ευχαριστω που με διαβασατε.....παρολα αυτα ειμαι αισιοδοξη, οχι παντα, αλλα ειναι αρκετο για να συνεχιζω να παλευω......καλη δυναμη σε ολουσ....ειμαστε ΗΡΩΕΣ