προβληματα με τον πατερα μου....
ειμαι 17 χρονων..ο πατερας μου ειναι πολυ καταπιεστικος μαζι μου.δεν με αφηνε ποτε ουτε με τις φιλες μου να παω για καφε,ουτε να βγω,ουτε τιποτα.μεχρι περσυ εκανα οτι μου ελεγε.δεν πηγαινα πουθενα για να μη τσακωνομαι μαζι του..και ετσι εχασα ολες μου τις φιλες.ημουν τελειως μονη μου..ουτε αγορι ειχα ποτε.ημουν στα προθυρα να παθω καταθλιψη.ολη μερα κλεισμενη μεσα στο σπιτι,το κινητο μου δεν χτυπαγε ποτε..δεν εβλεπα κανεναν...και τωρα ,καταφερα να αποκτησω κ φιλες,κ πρωτη φορα να εχω αγορι.και ο πατερας μου κανει το παν για να μου τα χαλασει ολα!!!απηλει τις περισσοτερες φιλες μου πως αν με ξαναενοχλησουν θα γινει χαμος διοτι ειμαι ανηλικη κ μπορει να κανει οτιδηποτε..τωρα το καλοκαιρι κ πιο πριν προσπαθουσα να πηγαινω εστω για ενα καφε με τις φιλες μου για να μη τις χασω παλυ κ για να μη νιωθω αυτη τη μοναξια που ενιωθα παντα...με αφηνει το αργοτερο μεχρι της 10 κ με το ζορι..με παιρνει καθε 5 λεπτα τηλεφωνο να δει που ειμαι,να μου πει οτι θα περασει κ απο εκει για να ελεγξει αν οντως ειμαι εκει...δεν αντεχω αλλο!!!τωρα που εχω κ αγορι,αναγκαζομουν κ του ελεγα ψεμματα.μας ειδε μια μερα ο αδερφος μου μαζι κ αρχιζε να μας βριζει κ τους δυο κ να μας βαραει.και ο πατερας μου τον υποστηριζε κ του ελεγε οτι καλα εκανε που του φερθηκε ετσι..ο πατερας του αγοριου μου γνωριζε τον πατερα μου κ πηγε να του μιλησει.ο πατερας μου αρχιζε να τον απηλει κ να του λεει να μη τολμησει ο γιος του να μου ξαναμιλησει κ ουτε αν ξανακανει παρεα μαζι μου,και πως αν συνεχισει να ειναι μαζι μου,θα παει στην αστυνομια κ θα του κανει μυνηση επειδη ειμαι ανηλικη...κ ολα αυτα να μη τα μαθω εγω..τελεικα μου τα ειπε το αγορι μου κ εγω κανω λες κ δεν ξερω τιποτα..ειπαμε να ειμαστε κρυφα μαζι με το αγορι μου..αλλα ειναι δυσκολο.οπου κ να παμε,ολο κ καποιος με γνωριζει κ γνωριζει κ τον πατερα μου κ του λεει οτι με ειδε με καποιον...δεν αντεχω τοση καταπιεση!!!!θελω να εχω φιλους κ να ειμαι με το αγορι μου..δεν θα αντεξω να περασω παλυ τα ιδια με περσυ...δεν θελω με τιποτα!!!τι να κανωω???γιατι ειναι ετσι γαμωτο ???γιατιιι??? το αγορι μου στενοχωριεται που γινονται ολα αυτα..θελει να ειναι μαζι μου,οπως κ εγω θελω να ειμαι μαζι του...τον αγαπαω πολυ!!!γιατι ειναι ολα τοσο αναποδα?γιατι εχω αυτον τον πατερα να μου χαλαει ολη τη ζωη??!!! :/