Και τωρα τι?Πως τον αντιμετωπιζω
Πανε δεκα μερες τωρα που εφυγε , επιλογη του ηθελε να βρει τον ευατο του να ζησει να να να καπου σταματησα να ακουω για μια στιγμη ακουσα κατι για αγαπη δυναμη ομορφια σηκωσα το κεφαλι και ειπα την αληθεια ,σαγαπω γι αυτο φυγε. Δεκα μερες τωρα επιζω βγαινω εξω παω στη δουλεια οι φιλοι οι οικογενεια στα τηλ μα τι εγινε πως ειναι δυνατον ..!!Αυτος εξαφανισμενος δεν μιλησε σε κανενα δεν εδωσε πουθενα εξηγηση .Τωρα πηγαινοερχετε 4 μερες να παρει πραγματα φωτογραφιες .Γυροφερνε στο σπιτι να το φτιαξω αυτο και οτι χρειαστεις παρε τηλ ηθελα το χρονο μου δεν ειμαι καλα σε νοιαζομαι ακομα ,να προσεχεις.Στην αρχη νευρα κακιες μετα οχι οχι μικροπρεπειες οτι εχει μεινει μην το ξεφτιλησουμε.Σημερα δεν τον αφησα να μπει σπιτι ειχα μαζεψει οτι θεωρουσα δικο του και του τα εδωσα σε μια τσαντα και πριν φυγει μην ξεχασω το δαχτυλιδι(βερα) απλωσε το χερι και το εβαλα στην παλαμη του..σιωπη.Δεν ειπε τιποτα κατεβασε το κεφαλι ακουστηκε ενα αχνο γεια αλλα το επνιξε το μπαμ της πορτας.Αυριο ειναι και η τελευταια μας συναντηση μετα απο μια συμβιωση χρονων υπηρχουν τα τυπικα που πρεπει να διεκπεραιωθουν ,λογαριασμοι κτλ..Αυριο λοιπον μου δινετε μια ευκαιρια στη διαδρομη να μαθω και να πω να καταλαβω ..Και τωρα τι πως τον αντιμετωπιζω ολλοι μου λενε ποσο δυνατη ειμαι οτι δεν εχω αναγκη οτι θα βαραει το κεφαλι του κτλ.Αυτο που θελω ομως ειναι το γιατι και μια τελεια που θα τη βαλω εγω ...Δωστε μου κουραγιο πειτε μου πως!