Η δικη μου ιστορια ειναι καπως περιπλοκη.Συνεβη πριν τρια χρονια και αφορά ψυχωσικα συμπτωματα.Αρχικα , για 3 εβδομαδες περιπου, πιστευα οτι οι αγνωστοι στο δρομο μιλουσαν για μενα.Επειτα, αρχισα να ακουω απο το απεναντι μπαλκονι-από τηλεόραση-διαφορους χαρακτηρισμους εναντίον μου, όπως ομοφυλόφιλη,*****,νυμφίδιο , λολίτα -οι οποίες δεν έχουν κανένα έρεισμα στην πραγματικότητα-και μέσα σε όλα αυτά κάτι για είκοσι ευρώ.Αρχικα δεν μπορούσα να καταλάβω πού αναφέρονταν, μέχρι που μερικές μέρες μετά -η κρίση(?) διήρκησε 10 μέρες και διεκόπη πριν ξεκινήσω θεραπευτική αγωγή-ακουσα να περιγράφεται η περιήγησή μου σε κακόφημη περιοχή της Αθήνας, όπου είχα βρεθεί για να επισκευθώ ένα κατάστημα, και κατά την οποία είχα δώσει 20 ευρώ σε μαυροντυμένη ζητιάνα..Το θέμα είναι ότι εγώ είχα διαγράψει εντελώς από τη μνήμη μου τη συγκεκριμένη σκηνή.Συν τοις άλλοις , άκουγα ότι υπήρχε γυμνή φώτο μου και τους γείτονες του κάτω διαμερίσματος να σχολιάζουν κάποιες κινήσεις μου μέσα στο σπίτι.Κάλεσα σε όλα τα κανάλια , έψαξα στο διαδίκτυο, ρώτησα γνωστούς, οι πάντες ισχυρίζονταν ότι δεν γνώριζαν τίποτε.Μόνο μια συνάδελφος μου τόνιζε ''να προσέχεις...''
Μετά από κάποιους μήνες κατάθλιψης και με συνεχιζόμενη θεραπεία, δέχτηκα ότι ήταν όλα παραισθήσεις.Κάποια στιγμή, 2 1/2 χρόνια μετά, άκουσα ένα σχόλιο ενός παιδιού από την παρέα και έψαξα στο internet για στοιχεία από τα αρχεία των εφημερίδων.Αν και σε αυτά δεν βρήκα τίποτε, ανακάλυψα ένα site , το οποίο απαρτιζόταν από ασυνάρτητες μεταξύ τους προτάσεις.Το κύριο θέμα ήταν κάποια ''λεσβία παρθένα'',ενώ υπήρχαν και οι φράσεις''δεν δίστασε μπροστά στη μαυροντυμένη γυναίκα που άπλωνε το χέρι'','' ''γυμνή photo με το λευκό στρινγκάκι(sic)'' όπως επίσης αι κάποιες σκηνές από το σπίτι μου εκείνη την περίοδο:''με άδειασε όταν χόρευε (τον τάδε χορό) μπροστα στον ολόσωμο καθρέπτη'' ή ''αυτή η φούστα φεγγίζει''.Επιπλέον, μπορούσε κανείς να διαβάσει αρκετές σκηνές από κάποια σχέση μου ακόμα και από τις προσωπικές μας στιγμές!Τέλος διάβασα για το θάνατο ενός μηχανόβιου-είχα χάσει έτσι ένα φίλο έξι μήνες πριν..Θεωρώ ότι καμία σχέση δεν μπορούν να έχουν τα τελευταία με ένα hardcore site , για το οποίο πρόκειται.Κλικάροντας στα εικονίδια εμφανίζονταν διάφορες νεαρές σε προκλητικές στάσεις, εκ των οποίων η μία μου έμοιαζε εκπληκτικά -όχι δεν ήμουν εγώ.Το site όντως υπήρχε, το είδε και η αδελφή μου, η οποία είπε ότι είναι απλά τυχαίο..
Τρία χρόνια και τέσσερεις μήνες μετά, δεν μπορώ ακόμη να ξεπεράσω εντελώς αυτό που έζησα τότε.Η γνωμάτευση του ψυχιάτρου είναι ότι βρέθηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα σε καταστάσεις που μου προκαλούσαν έντονο άγχος, πράγμα που οδήγησε στα παραπάνω συμπτώματα, και ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα βιολογικής φύσεως.Φυσικά και δεν πιστεύω ότι ο κόσμος στο δρόμο μιλούσε για μένα, αλλά δεν μπορεσε κανείς να μου βρει μια ικανοποιητική απάντηση στο γιατί να νιώθω άγχος για αυτά τα 20 ευρώ, τα οποία δεν υπήρχαν ούτε στα βάθη της μνήμης μου!
Να σημειώσω ότι δεν έχω κάτι εναντίον των ομοφυλοφίλων και σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι κάποια από τα εκδιδόμενα άτομα δεν έχουν την ευχέρεια της επιλογής.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είμαι μία από αυτούς!
Σε γενικες γραμμές το πρόβλημά μου συνοψίζεται στα παραπάνω.Περιμένω λοιπόν και τη δική σας άποψη:αν κανείς γνωρίζει για κάτι σχετικό το οποίο βγήκε Ιούνιο του 2003 στη δημοσιότητα, ας μου το πει.Νομίζω ότι μόνο κάποιος που έχει περάσει κάτι ανάλογο μπορεί να καταλάβει...