Τι γνωμη εχετε για τους ανθρωπους που κανουν "φιλες/ους" με προφιλ και περιεχομενο ακαταλληλο ή προστυχο?
Δεν μιλαω σαφως για αυτους/ες που εχουν τετοιο προφιλ.
Printable View
Τι γνωμη εχετε για τους ανθρωπους που κανουν "φιλες/ους" με προφιλ και περιεχομενο ακαταλληλο ή προστυχο?
Δεν μιλαω σαφως για αυτους/ες που εχουν τετοιο προφιλ.
Τι εννοεις "ακαταλληλες" φωτογραφιες ?? Διευκρινησε το λιγο γιατι αυτο μπορει να περικλειει πολλα.. εννοεις πχ σχετικα με σεξουαλικες διαστροφες κτλ??
Τι να πω, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα !!!!! :p
θελω να πω για αυτα τα προφιλ που εχουν σεξουαλικες διαστροφες αλλα και εκεινα που εχουν υπονοουμενα και προκλητικες φωτο..
Χριστινα,ειχες προσωπικη εμπειρια?
αν ειναι ανήλικα... εε εχω τη χειρότερη.. αν είναι ενήλικες όλα κομπλέ.. οκ και κορμάρα να ήμουν δεν θα έβαζα .. αλλα αν γουσταρουν έτσι εμενα δεν με ενοχλει
εχεις εντοπισει τετοια προφιλ ??
κοιτα σχετικα με αυτους που τους κανουν "φιλους", πιστευω πανω κατω θα χουν κοινα ενδιαφεροντα...
Αλια ναι μου εχουν κανει αιτηση φιλιας αλλα δεν με απασχολει γτ δεν τους εχω καν δεχτει διοτι δεν με ενδιαφερουν τετοιοι ανθρωποι. Μιλαω για αλλο.. και φυσικα συμφωνω μαζι σου στο τελευταιο. Απλα θα ηθελα απλα την γνωμη σας, τι γνωμη εχετε για εναν φιλο, φιλοι ή γνωστο που ασχολειται με τετοια προφιλ? Εσυ τι γνωμη εχεις?
Αν μια φιλη σας η φιλος σας εχει "φιλους/ες" (και οχι ενα ατομο αλλα αρκετα) που εχουν προστυχες φωτο πως θα σας φαινοταν?
Σου συμβαινει κατι τετοιο προσωπικα?? Η απλα ρωτας ενημερωτικα??
Κοιτα, κατα την αποψη μου αν μια φιλη/ος ειχε τετοια ατομα στις επαφες, μπορει αρχικα να με εβαζε σε καποιες σκεψεις, αλλα συτο δεν συνεπαγεται οτι εχει τα ιδια ενδιαφεροντα, ας μην ταυτιζουμε αντικειμενα κ υποκειμενα !!
Χμμμ.. αναλογως το ατομο κ την περισταση κ το ποσο καλα τον ηξερα.. αμα τον ηξερα δλδ καλα προσωπικα κ ηξερα αν πραγματι ενδιαφερεται η οχι για τετοια πραγματα.. παντως δεν θα δισταζα κ να ρωτησω ευθεως.. :P
Αναλογως μετα θα σκεφτομουνα αν θα εκανα κατι μαζι του!
Προσδιόρισε το "ακατάλληλο/προκλητικό". Τι δείχνουν αυτές οι φωτο? Εσύ μπορεί να θεωρείς και την photo με μαγιό σε παραλία "ακατάλληλο" λολ.
ο καθενας κανει οτι του αρεσει.το σωστο απ το λαθος σαφως διαφερουν αλλα κατι που θεωρεις εσυ σωστο για μενα μπορει ναναι λαθος ειναι καθαρα υποκειμενικο.αν σε ενοχλουν προσωπικα μπλοκαρε τους και τελος
Χριστίνα, απ' ότι καταλαβαίνω δεν αναφέρεσαι τόσο σε φίλους όσο σε κάποιον άντρα που σε ενδιαφέρει ερωτικά,
αφού αναρωτιέσαι αν μπορείς να εμπιστευτείς ένα άτομο που έχει συγκεκριμένους ''φίλους'' στο διαδίκτυο για να ''κάνεις κάτι μαζί του''.
Επειδή είναι και για μένα ασαφές το πώς αντιλαμβάνεσαι εσύ το προκλητικό θα σου πρότεινα να μη βγάλεις κάποιο βιαστικό συμπέρασμα.
Χμ, να σε ρωτήσω, αν ας πούμε έβλεπες ότι αυτό το άτομο που σε ενδιαφέρει φλερτάρει και παίζει με κοπέλες που διόλου προκλητικό προφίλ έχουν, πάλι δε θα ένιωθες μιαν ενόχληση;
γιαυτος κανουμε φιλους ατομα που γνωριζουμε.υπαρκτα;)
Ε φρονιμα εσεις! Μην γινεστε "προκλητικες!" :P
Wow αγριες διαθεσεις!! :))))))
Aσχετο λιγο αλλα το εχω λιωσει τοσο στο fb τελευταια που νιωθω οτι σε λιγο οταν μιλαω σε κοσμο απο κοντα θα τους κανω ολο poke και θα γραφω με μαρκαδορο like στην μπλουζα τους παρα να επικοινωνω κανονικα! Ασε που θα τυπωσω καρτες που θα γραφουν πανω friend request! χαχαχα
Απεταξάμην το φεισμπουκ... ΑΜΗΝ...