... ... ... ...
Printable View
... ... ... ...
Γεια σου Ελπίδα, καλωσήρθες. Όταν λες "θα χάσεις την οικογενειά σου" τι ακριβώς εννοείς; Τι συνέβη ανάμεσα στον άντρα σου και την οικογένεια σου που είναι μη αναστρέψιμο;
... ... ... ...
Και γιατί έπρεπε να επιλέξεις; Σε ρωτάω για να καταλάβω έτσι;
... ... ... ...
Θα μπορούσες εσύ να μείνεις στην δουλειά της οικογένειας σου και αυτός να ξεκινήσει κάτι δικό του . Αλλά απ' ότι καταλαβαίνω ήθελε να στήσει καινούρια επιχείρηση από το 0 οπότε η παρουσία σου ήταν απαραίτητη ε;
Οι δίκοι σου τι λένε γι' αυτό;
... ... ... ...
Είναι και ο αδερφός σου στην συγκεκριμένη επιχείρηση; Δεν έχει άλλα εισοδήματα;
... ... ... ...
... ... ... ...
Η κρίση επιφέρει κρίση και στις οικογένειες. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι πρέπει να σου θέτουν τέτοιο δίλλημα. Δεν μπορούν να πουν όπως βολέψει; Είναι πολύ άσχημο αυτό για όλους. Μάζεψε τους όλους και συζητήστε το σαν οικογένεια. Και τον άντρα σου μαζί. Είναι κάτι τέτοιο εφικτό;
Απάντησε μου ρε. δεν έχεις κανένα μα κανένα οικονομικό πρόβλημα. μόνο εγώ το έχω. μόνο εγώ. απάντησε μου για την ψυχή που μου ξερίζωσες. αν υπάρχει θεία δίκη. τι πιστεύεις;
..................................................
Λάθος μου που ανοίχτηκα σε ξένους ....
Τι εγινε ρε παιδια? Ο vince επαθε κρισεις? Τι ασχετο ηταν αυτη η τραγικη επιθεση?
Θα το ΄σβήσω γιατί δεν μου αρέσει να βρίζω, δεν είμαι ο εαυτός μου με το να βρίζω, ωστόσο με πιάνει κάτι ώρες ώρες, χημικό ίσως, ποιός ξέρει;
ΜΝα σου πω ποιος ξέρει σε αυτό το κόσμο. ΚΑΝΕΝΑΣ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ. όλοι εμείς απλά είμαστε στο ψάξιμο και δεν ξέρουμε τι ψάχνουμε καν.
Απλα να προσεχεις γτ και εσενα δεν θα σου αρεσε να ειχες να αντιμετωπισεις ενα προβλημα και να θες να νιωσεις καλυτερα απο καποιους και αυτοι οι καποιοι να σου φερονται ετσι..