Quote:
Originally posted by ilianna_
Ολα ειναι μεσα στο κεφαλι μου...
Οι φιλοι μου μ\'αγαπανε, ολα ειναι καλα..
Αυτη που δεν παει καλα ειμαι εγω..δημιουργω προβληματα εκει που δεν υπαρχουν....
να σας πω τι τρελο εκανα παλι?
οπως σας εχω πει ζπουδαζω μακρυα απο την αθηνα...ομως η σχεση μου βρισκεται εκει...
εκεινος εχει ερθει αρκτες φορες στην πολη που σπουδαζω και οταν ειμαστε μαζι περναω πολυ καλα..
ομως καθε φορα που ειναι να βγουμε με την παρεα μου με λουζει κρυος ιδρωτας και πριν αλλα και κατα τη διαρκεια..
περυσι πχ που πηγαμε σε ενα ρεμπεταδικο δεν μπορουσα να περαζω καλα γιατι ενιωθα ανασφαλεια μηπως τα παιδια δεν τον πανε, ή μηπως δεν νιωθουν ανετα για να διασκεδασουν (με κπ αγνωστο) κλπ....
Αντιθετα τα γεγονοτα δειχνουν οτι τα πραγματα ειναι καλα μεταξυ τους, οταν πχ εχουμε παει για καφε μιλανε κλπ....
εγω ομως γιατι καθομαι σε αναμενα καρβουνα??
Σε λιγες μερες η σχολη μου κανει παρτυ σε ενα κλαμπ...και εχει σκοπο να ερθει εκεινη τη μερα..
οταν μου το ειπε του λεω \"μα εκεινη τη μερα εχουμε παρτυ\" και εκεινος μου ειπε να παμε μαζι...
εγω ομως του ειπα με δισταγμο οχι και καλα μην μας δουν συμφοιτητες και μας σχολιασουν και τετοιες βλακειες..
αρχισε να φωναζει λεγοντας μου πώς κανω ετι και τοτε εγω του ειπα την αληθεια..
οτι νιωθω αβολα....
τοτε με καταλαβε αν και απορησε..
ομως κ εγω πηρα μια αποφαση..
θα παω μαζι του..
θα με συνοδευει το αγορι μου..
θα χορευω με εκεινον και θα περασουμε υπεροχα.....
Εσεις τι εχετε να πειτε γι\' αυτες μου τις συμπεριφορες??
Ευχαριστω για ολα...
ʼσχετα με το τι μπορεί προς στιγμή να σκέφτεσαι....αφού μπαίνεις στην διαδικασία να συζητήσεις αυτές σου τις σκέψεις με αυτούς προς τους οποίους απευθύνονται (στο συγκεκριμένο παράδειγμα ..με τον φίλο σου) και να ξεκαθαρίζονται τα πράγματα...το μόνο που εγώ θα σου έλεγα είναι ένα μεγάλο μπράβο.Η συμπεριφορά ,για μένα,κρίνεται εκ του αποτελέσματος...και εφόσον το αποτέλεσμα αυτό είναι λύση του όποιου προβλήματος και αποκατάσταση των σχέσεων .....η δική μου εκτίμηση είναι ότι έχεις τα προσόντα για να πετύχεις πολλά πράγματα.