ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕ ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ?
Καλημερα και παλι
6 μηνες μετα το θανατο του Τακουλη να μαι και παλι!
Μετα απο πολλες ψυχολογικες μεταπτωσεις, σοκ, πονος, θλιψη, καταθλιψη, αδυναμια, οργη, αποφασισα να δεχτω την βοηθεια χαπιων για να νιωσω καλυτερα
Το θεμα ειναι οτι νιωθω πιο καλα απο οτι συμβατικα θα μπορουσε να αποδεχτει ο κοσμος γυρω μου
Μεσα μου νιωθω οτι καποια βασικα πραγματα μπηκαν στη θεση τους οπως θα επρεπε
Τωρα πια μπορω να θυμαμαι την καθε μου στιγμη με τον Τακη και να νιωθω ευγνωμοσυνη που μπορεσα και το εζησα στη ζωη μου. Καθε μου αναμνηση με πλημμυριζει γλυκα συναισθηματα και λιγοτερο πονο.
Και σκεφτομαι τον εαυτο μου.
Λεω πως θελω και πρεπει να συνεχισω
Οτι μπορουσα να κανω για τον ανθρωπο που αγαπουσα χαιρομαι και πιστευω οτι το εκανα οσο ζουσε. Του εδωσα ανευ ορων την ψυχη μου, την καρδια μου, ολο μου το "ειναι". Και δεν θα μετανιωσω ποτε για αυτο.
Ομως η επομενη μερα με βρισκει σε μια νεα αφετηρια και νιωθω οτι θελω να ξαναξεκινησω απο την αρχη.
Ποσο αποδεκτο μπορει να ειναι αυτο απο το κοινωνικο μου περιβαλλον? Περασαν μονο εξι μηνες. Θα πουν...."στις 9 του μακαριτη......"
Ομως νιωθω γεματη ζωη. Ισως πιο πολυ απο πριν. Γιατι μετα απο αυτο που συνεβει, εκτιμω ακομα περισσοτερο την καθε μερα και δεν θελω να χανεται αδικα
Νιωθω γεματη ζωη, γεματη "θελω", θελω να νιωσω γυναικα και παλι, θελω να ΖΗΣΩ!
Η χηρα πρεπει να "πεθανει" μαζι με τον συζυγο? Ποτε το κοινωνικο συνολο θα ειναι ετοιμο να μου δωσει αφεση και να μου επιτρεψει "ηθικα" να συνεχισω τη ζωη μου?