Ερωτεύτηκα, ενώ είμαι σε σχέση
Καλησπέρα σας.
Καλώς σας βρήκα. Ψάχνοντας διάφορα sites προκειμένου να μπορέσω να βρω λύση στο πρόβλημά μου, βρήκα το φορουμ του e-psychology.
Θα ήθελα να σας πω την ιστορία μου και να μου δώσετε τις συμβουλές σας, αν μπορείτε.
Είμαι 25 χρόνων. Βρίσκομαι σε σχέση εδώ και 2 χρόνια. Μια σχέση χωρίς ιδιαίτερη επικοινωνία. Το αγόρι μου(ο Σ.) δε μιλάει πολύ και αν μου μιλήσει θα μου πει για μπάλα και ποδόσφαιρο. Εμένα αυτό αρχίζει να με κουράζει. Δεν έχει άλλα ενδιαφέροντα και είναι συνέχεια προσκολλημένος πάνω μου. Με παίρνει τηλέφωνα κάθε τρεις και λίγο, μου κάνει μούτρα όταν είναι να βγω με μια φίλη. Αυτή τη στιγμή είναι άνεργος. Δεν έχει ιδιαίτερο μορφωτικό επίπεδο, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που με ενδιέφερε. Το θέμα είναι ότι τον τελευταίο καιρό, δεν έχουμε τι να κάνουμε γιατί είμαστε και οι δύο άνεργοι, και ότι ό,τι και να κάνουμε καταντάει βαρετό. Επίσης, στο σεξ έχουμε σοβαρό πρόβλημα από την αρχή της σχέσης μας, δεν έχει στύση. Πράγμα το οποίο προσπέρασα γιατί είπα "θα το παλέψουμε μαζί". Τώρα μιας και δεν έχουμε πού να πάμε για να κάνουμε σεξ αφού και οι δύο μένουμε με τους γονείς μας, λεφτά για ξενοδοχείο δεν υπάρχουν κι έτσι έχουμε να έρθουμε σε επαφή ένα μήνα περίπου. Το μόνο που μου λέει τελευταία είναι να τον ικανοποιήσω εγώ, χωρίς να σκέφτεται ότι κι εγώ έχω ανάγκες. Έτσι ήταν και από την αρχή. Αλλά εγώ προσπερνούσα.
Πριν από ένα μήνα, λοιπόν συνάντησα ένα παλιό ένοικο (τον Β.) από την πολυκατοικία μου που τώρα έχει μετακομίσει και μένει αλλού. Είναι μορφωμένος και έχει πολύ καλή θέση σε μια εταιρία. Όσο έμενε στην πολυκατοικία μου δεν μιλούσαμε πολύ. Ένα γεια λέγαμε μόνο. Εμένα μου άρεσε από τότε εμφανισιακά. Τώρα, λοιπόν, που τον είδα τα είπαμε λιγάκι και μου είπε να βγούμε καμιά μέρα και μου ζήτησε το τηλέφωνό μου. Δεν ξέρω, από τότε που τον είδα τον σκέφτομαι συνέχεια... Βγαίνω με το αγόρι μου και σκέφτομαι αυτόν. Ξυπνάω μέσα στη νύχτα και τον σκέφτομαι.
Εντωμεταξύ, το αγόρι μου έρχεται κάθε μέρα και με παίρνει από το σπίτι και φοβάμαι μην τυχόν και καμιά μέρα μας πετύχει ο Β. Βρίσκομαι σε δίλημμα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Για το αγόρι μου νιώθω τόσα πολλά, νιώθω αγάπη, θέλω να του δίνω στοργή, να είμαι δίπλα του σε όλες τις δύσκολες στιγμές, αλλά δεν με έλκει σαν άντρας, σαν εραστής. Δε θέλω να τον χάσω. Από την άλλη νιώθω ότι έχω ερωτευτεί τον Β. Κάτι μου λέει πως πρέπει να τελειώσω αυτή τη σχέση, και να ζήσω το όνειρό μου με τον Β.
Όμως δε θέλω και να χάσω το νυν αγόρι μου γιατί τον νοιάζομαι.
Τι να κάνω? :(