υποχονδριαση-Χρονιες κρισεις πανικου-συνεχεις εξετασεις σε νοσοκομεια....
παιδια,ειμαι καινουρια εδω,δεν εχω πολλα κουραγια να γραψω πολλα,οι περισσοτεροι με καταλαβαινετε πως νιωθω...εχω χασει τον υπνο μου εδω και μια βδομαδα,τα νευρα μου εχουν τεντωθει οσο δεν παει...πασχω απο κρισεις πανικου εδω και χρονια,με πιανουν πλεον πιο σπανια αλλα οταν ερχεται το ''τερας'' ποιος ειδε το Θεο και δεν τον φοβηθηκε....
Περισυ το καλοκαιρι εκανα μαγνητικη εγκεφαλου και τουρκικου εφιππιου αφου ημουν πεπισμενη οτι εχω κατι τραγικο..
ολα καθαρα,παρα μονο μια κυστη στον αδενα της υποφυσης τον οποιο παρακολουθω.
πριν 2 μερες ξαναεκανα μαγνητικη τουρκικου εφιππιου,η κυστουλα ολοιδια οι γιατροι με διαβεβαιωνουν οτι δεν ειναι τιποτα,κτλ κτλ κτλ
ΕΛΑ ΟΜΩς ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ,ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ,ΑΦΤΟΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ,ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ.....ΛΟΓΩ αγχους εδω και μια εβδομαδα για τη μαγνητικη την οποι εκανα,με εχει πιασει ενα πραγμα στη μυτη σαν πιεση,παει να σκασει το κεφαλι μου..ερχεται και φευγει.ερχεται το βραδυ,περνω ζαναξ,ερχεται στη δουλεια πανικοβαλομαι..μετα μια μερα καθολου μετα παλι το ιδιο
Οταν ειμαι ανασκελα νομιζω χειροτερευει οταν ειμαι μπρουμητα νομιζω καλυτερεβει...
οχι πονοκεφαλος ,αλλα πιεση στη μυτη και βουιτο σα να με πιεζουν εκει περα
κρανιακο νευρο εγκλωβισμενο????? ψυχολογικο???????ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ?ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ
να σημειωσω οτι στην μαγνητικη τουρκικου εφιπιου συμπεριλαβανε και μερικα γενικα φιλμς εγκεφαλου παλι,ολοκαθαρα...θα φαινοταν αν ηταν κατι ετσι?και απο περισι τον αυγουστο τι να εχει αλλαξει σωστα??????
παιδια,εχει νιωσει κανεις αυτο με τη μυτη??????????