...................................:(
Printable View
...................................:(
...από το Θεό?
...τους ανθρώπους?
...τη φύση?
...το φόρουμ?
όχι από το φόρουμ φυσικά!
...Θεός δεν υπάρχει...
Την φύση?...Αποκλείεται μου έχει δώσει πολλά δώρα!
Από έναν άνθρωπο...
..παρακάμπτω το Θεός δεν υπάρχει γιατι μπορεί να φτάσουμε πενήντα σελίδες, σηκωνω το φρύδι για τα δώρα που σου έδωσε η φύση και κάνω μια απλή ερώτηση...:
γιατί έπρεπε να το μάθουμε αυτό?..........:)
απλώς ήθελα να το πω...
είναι ο τύπος που πίστευες ότι μπαίνει στο φόρουμ και σου αλλάζει τα ποστ?
“Σε γνωρίζω απ' την μύτη του Πονηρού την τρομερή.”
the same goes for aliki 23???? όχι τπτπ αλλο...μπαίνω στη διαδικασία να απαντάω στο προ της..... το χω χάσει εδω μέσα.....έλεος!!!!!!!!!!!
κατάλαβα....τα περισσότερα θέματα πλεόν θα γ...νται αναρωτώμενοι ποιος είναι ποιος.....ευχαριστώ
Δεν λογοκρίνω, κατακρίνω αυτούς που κατα γενική ομολογία τρολάρουν ασύστολα. Το αν υπάρχει θεός είναι ζήτημα προσωπικό του κάθε ανθρώπου συμφωνώ γι' αυτό η παρέμβαση σου είναι άστοχη. Το θέμα ανοίχτηκε για να πω αυτό που ήθελα όχι για να συζητήσουμε αν υπάρχει Θεός. Γι' αυτό αποχώρησε κι εσύ καλύτερα.
τα περισσότερα θέματα από ότι έχω καταλάβει καταλήγουν κάπως έτσι...από περιέργια ρωτάω...υπάρχει τρόπος να κλειδώσει κάποιος ένα θέματα ώστε στο μέλλον να μην δέχεται άλλα μηνύματα???? σορυ για την ερώτηση, το ξ'έρω πως και αυτή είναι εκτός θέματος, μα κολλούσε στη συζήση...
Φοβερο θέμα...:
Επειτα, φυσικά και θεωρήτε το φορουμ ιδιοκτησία σας 5-6 ατομα και τσατάρετε ασυστολα σε όλα τα θέματα αδιακρίτως...
Ειναι ακριβως αυτο που λεει η εταιρη ιδιοκτήτρια του φορουμ... οτι : Οποιος θέλει γράφει όπου θέλει.
\
και μετά σας φταίει η διαχείριση... καντε τη μονοι σας τωρα να δειτε τη γλύκα...
Λοιπόν πολύ ωραία αφου δεν έχω τόπικ όπως λες θα φτιάξω ένα καινούριο εντός αυτού που έχω ανοίξει. Ας μιλήσουμε για την συγχώρεση από ομοιοπαθείς προς ομοιοπαθείς.
Δεν εξιδανικεύουμε όλοι τον άλλον, με την έννοια ότι τον βλέπουμε όπως ακριβώς θέλουμε εμείς να είναι, ενώ δεν είναι...
Ούτε όλοι δείχνουν, έστω άθελά τους, έναν άλλον εαυτό για να είναι αρεστοι.
Εννοώ πως φυσικά δεν υπάρχουν τέλοιοι άνθρωποι, αλλά ο αγαπημένος/η μας, είναι τέλειος για μας....