Εχω ενα μικροπροβληματακι που θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας για ν ακουσω και τις αποψεις σας αν και ξερω καλα τι πρέπει να γίνει.Είχα φίλο μου στο face αρκετό καιρό έναν άντρα.Μετα από ένα μήνυμα που μου έστειλε στα γενέθλια μου αρχίσαμε να μιλάμε στο skype.Στο face δεν εμπαινε ποτε!Πάνω στους δυο μηνες και ενω μιλουσαμε φιλικά αλλά πολλές ωρες και μέχρι αργα την νυχτα,μου λεει πως εχει μια σχεση 5 χρόνια τώρα,η κοπέλα του είναι αλλοδάπή,μένει στο εξωτερικό και βρίσκοντουσαν μεχρι τώρα μονο καλοκαίρι και γιορτες οταν επαιρνε αδεια.Μαλιστα μου ειπε πως προσπαθει να ξεκοψει και πως αυτο ειναι που τον χαλαει και πως αυτο το καλοκαιρι δεν πηγε να την δει.Αλλα μου ειχε πει πως στο τελος του καλοκαιριου θα σταματησουν να μιλάνε και είδα πως δεν την διεγραψε και οταν του το είπα μου είπε πως μιλάνε 1-2 φορες την εβδομάδα και υπο άλλη βαση.Μου ελεγε συνεχεια να παμε για καφε και τον απεφευγα γιατι δεν ηθελα να μπλεξω μ εναν ανθρωπο που εχει σχεση.Ειχα αρχισει να δενομαι μαζι του αφου μοιραζομασταν την καθημερινοτητα μας και μου έλεγε πολλα για τα οικογενειακα του.Να φανταστείτε πως δεν ξέρω αν ειναι τυχαίο η το ειπε πανω στη συζήτηση αλλα μιλούσαμε για ενα προβλημα που ειχε η αδερφη του και του ελεγα την αποψη μου και μου είπε δεν την κανεις φιλη να μιλατε;Εδειχνε πως μ εκτιμουσε και αυτος μ εναν τρόπο..Τον τελευταίο καιρό όμως είχε αλλάξει η συμπεριφορα του.Δηλαδη τον εβλεπα μεσα στο skype και δεν μου μιλούσε,αν δεν του μιλούσα.Σκεφτηκα πως αρκετα τράβηξε αυτό και επρεπε να τον γνωρισω απο κοντά.Εν τω μεταξύ με είχε κλονίσει και το γεγονος πως ειχε φτιάξει δευτερο προφίλ στο face που το βρηκα κατα τυχη και οταν τον ρώτησα μου ειπε πως το εχει για να μιλάει με τους φίλους του λίγο πιο εντονα και να μην τα βλέπουν οι άλλοι και όντως εχει εκει κάποιους φίλους αλλά μου είπε πως εχει και την κοπέλα εκει που ειναι ξένη και δεν καταλαβαίνει την γλωσσα.και αν ηταν κατι πονηρο θα έκανα και την κοπέλα αυτη με την οποία υποθετικα ειμαι μαζι;Δεν ξέρω πως τ ακουτε ολα αυτα εγω παντως νομιζω πως ειναι κολλημενος με την κοπέλα αλλα αυτος ισχυρίζεται πως αυτη ειναι κολλημενη μαζι του και καθε φορα που της λεει να χωρισουν αυτη τον παιρνει και κλαιει και του λεει να συνεχισουν να ειναι μαζι ετσι και αυτος γυρίζει γιατι δεν μπορει να την βλέπει να στεναχωριέται.Πιστευω και αυτο του ειπα πως αν ενας αντρας θέλει να χωρίσει χωρίζει.Ετσι και αλλιως ειναι σε τόσο μεγάλη απόσταση που ειναι λιγάκι πιο εύκολο να το κανει.Δεν ξερω για ποιο λόγο μένει μαζι της ακομη και δεν ξερω τι ακριβως περιμενω απο αυτον.Δεν ξέρω καθόλου πως να το χειριστώ,δεν θέλω σε καμμια περίπτωση να διαλύσω την σχέση που έχουν.Κάνω μια προσπάθεια ν απομακρυνθώ αλλά μου λείπει η επικοινωνία που είχαμε..