γεια σας κ παλι!το οξυ ψυχωσικο μου επεισοδιο 3εκινα καπως ετσι..ειδα παραισ8ησεις..ειδα τον κοσμο να γυρναει κ να με κοιταει παρα3ενα..να κλεινουν ολοι την μυτη τους σαν να τους μυριζε κατι.ολοι κοιταζαν εμενα..μετα οταν κατεβηκα απτον λεοφορειο..ειδα παλι μια παραισ8ηαη...νομιζα οτι 8α πε8αινα..ενιω8α χαλια λες κ μου εβγαιναν τα εντερα μου..νομιζα οτι ετρεχαν αιματα απο ολο μου το σωμα..δν μπορουσα να περπατησω κανονικα..πηγα στο σπιτι τησ κοπελα μου..κ παλι ενιω8α χαλια..ενιω8α να μ μικραινει το κεφαλι..μετα απο καποιες ωρες γυρισα στο σπιτι μου με ταξι..ενας 8εος 3ερει πως τιν παλεψα και γυρισα..παλι τα ιδια...χαλια..η ιδια κατασταση..προσπα8ησα να κοιμη8ω αλλα δν μπορεσα..μου εδωσε η μανα μ ενα βιβλιο να διαβασω..εκει τα ειδα ολα..ταυτιστηκα με το βιβλιο.ειμαστε αυτο που σκεφτομαστε ετσι λεγοταν..εκει επα8α το πιο μεγαλο σοκ στιν ζωη μου..νομιζα οτι ο 8εος μου εστελνε μηνυματα..ε3ω μυριζε σταχτες.ενιω8α φωτιες μεσα μου..δν η8ελα να δω κανεναν κ φωναζα πολυ δυνατα..φυγετε απο δω περα...μετα ειδα κ αλλες παραισ8ησεις..εβλεπα γυαιλισμενα ματακια..εκει χεστηκα πανω μου.δν μπορουσα να κανω τπτ..ημουν πολυ μπερδεμενος...αυτη ηταν η δραματικη μ εμπειρια..ο γιατρος μ ειπε οτι επα8α ο3υ ψυχωσικο επεισοδιο...ολα ηταν στο μυαλο μου..αλλα ολα ηταν τοσο ζωντανα..8α μου μεινει για παντα αυτο που περασα:(