NikoD ετσι προστατευεις τα μελη του φορουμ ?
ειμαι το χτεσινο θυμα, και ως θυμα σου ζητησα δυο γαμημενα πραγματα:
1. να μου δωσεις την ip αυτου που το εκανε, να βρω τα στοιχεια του και να τον περιποιηθω εγω ο ιδιος οπως του αξιζει, αφου εσυ μενεις μονο στα λογια.
2. να διαγραψεις ολα μου τα θεματα, γιατι κρινω οτι εβγαλα πολλα προσωπικα μου δεδομενα στη φορα και οπως ειδες πλεον εκμεταλευονται μεχρι και το nickname μου.
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΗΣΤΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΕΣΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ??????????
τι πρεπει να γινει για να μου δωσεις επιτελους την ip του ???????? να σου κανω μηνυση κι εσενα ????????? ξερω το ονοματεπωνυμο σου θα μπορουσα να το κανω αυτη τη στιγμη, αλλα δε μου φταις σε τιποτα. γι'αυτο δωσμου την ip του να πληρωσει αυτος που πραγματικα φταιει!
καταλαβαινω πως ειμαι απ'τα χειροτερα μελη εδω μεσα, εχω τσακωθει με την Θεοφανία κι αλλους παρα πολλες φορες, και ισως δε θα πρεπε να παραπονιεμαι. ομως τι θα εκανες εσυ αν ησουν στη θεση μου και συνεβενε αυτο ? θα συνεχιζες να βρισκεσαι στην ιδια διαδικτυακη κοινοτητα και να ποσταρεις σαν να μην συμβαινει τιποτα ? δε θα σε επηρεαζε ψυχολογικα να παριστανει καποιος αλλος εσενα και να σε λασπολογει καθαυτο το τροπο ?
ή κλειστο το ριμαδι επιτελους, ή δωσε τη θεση σου σε καποιον πιο ικανο, που μπαινει συχνοτερα και παιρνει αμεσες αποφασεις και πιο δικαιες, μπας και στρωσει το φορουμ.
κανε κατι αλλιως θα κανω μηνυση κατα παντoς υπευθυνου και δε μου φταινε αλλα ατομα!
σχετικα με το συνδρομητικο φορουμ
σε περιπτωση που γινει αυτο, αν το ποσο ειναι καπως πραγματικο, πχ πανω απο 5 ευρω,θα αποτρεψει πολλα σοβαρα μελη η μελη σε αναγκη να συμμετεχουν.
αν το ποσο ειναι εντελως συμβολικο, τυπου 1 ευρω οπως ειπε ο νικος, ενας κακοβουλος θα το πληρωσει μετα χαρας για να κανει το φορουμ μπουρδελο.
και στην μια και στην αλλη περιπτωση, τον κοπο, θα τον σκεφτει ο πραγματικος χρηστης, ειδικα αν ειναι σε περιεργη ψυχολογια, πχ καταθλιψη.
αυτος που θελει να κανει σαματα, θα παει να το πληρωσει.
εγω πιστευω οτι ο μονος ελεγχος που θα λειτουργησει, ειναι η συμμετοχη με αληθινα ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ απο τον αντμιν ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ, στοιχεια.
δλδ, το ταδε ιμειλ σε ποιο πραγματικο προσωπο ανηκει, αληθινο τηλ, κλπ.
η/και πυροσβεστικα, με βοηθεια στον διαχειριστη.
σε καθε περιπτωση, η αναγνωση για μενα πρεπει να μεινει ανοιχτη, και για τον λογο που ειπε ο νικος, αλλα και γιατι το περιεχομενο ενδιαφερει και βοηθαει χιλιαδες ατομων που δεν ειναι σε θεση η διαθεση να συμμετεχουν (ας διαβαζει και κανενας μπαναρισμενος, δεν θα μας ματιαξει :Ρ)
και βεβαια, τελευταιο αλλα οχι εσχατο, λογω της ελευθερης αναγνωσιμοτητας εχει αυτο τον αριθμο μελων το φορουμ.