Originally Posted by
λιλιουμ
O χωρισμος μπορει να ειναι κατι παρα πολυ ευχαριστο και απελευθερωτικο οταν συμβει. Εγω οσες φορες χωρισα (2), και με χωρισανε (1), απο σχεσεις 1,5 εως 2,5 ετων, ξαλαφρωσα, και περναγα πολυ ωραια ως ελευθερη. Βεβαια εγω ειμαι αλλη κατηγορια μαλλον, μες στις σχεσεις εχω τασεις φυγης, βαριεμαι ευκολα, και εχει αποδειχτει οτι καλυτερα ειναι να ειμαι μονη μου, οποτε για μενα μαλλον η σχεση ειναι ενας μικρος θανατος. Ουτε εγω αισθανομαι πολυ καλα. Κοιτα να δεις! Μαλλον πρεπει να ανοιξω ξεχωριστο θεμα.
Παντως νομιζω οτι αφου περασεις το σταδιο που βρισκεσαι τωρα, μετα πρεπει να φτασεις σε αυτο που λεω εγω. ΑΠο οτι ειδα στο πρωτο σου θεμα, ησουν αυτη που ειπες να χωρισετε. Οταν λοιπον εισαι ο χωριζων, οπως λες, πρεπει να εισαι σιγουρος για την αποφαση σου, ωστε να μην πισωγυρισεις προκαλωντας πονο και σε εσενα και στον αλλον. Αν δεν εισαι, θα εχεις αυτα τα συμπτωματα που εχεις τωρα. Ισως εγω να μενω μες στη σχεση εως οτου δεν παει αλλο για να μην εχω αυτο τον κινδυνο να πισωγυρισω, να εχω εξαντλησει καθε περιθωριο. Αλλα δε στο προτεινω, ειναι κατι πολυ ψυχοφθορο.
Γνωμη μου ειναι, να το παρεις χαλαρα το πραγμα. Μην σπας τοσο το κεφαλακι σου και βασανιζεσαι. Απολαυσε ο,τι εχεις τωρα και κοιτα να περνας καλα χωρις να πληγωνεις καποιον αλλον, αλλα ουτε και τον εαυτο σου. ΑΝ εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου και τον αλλο το καταφερνεις αυτο. Στα λεω, να τα ακουω κι εγω.
:)