γάμος νεκρός,ζωή που καταρρέει
Καλησπέρα σε όλους.
Με όσο λιγότερα λόγια μπορώ: Είμαι σε έναν γάμο νεκρό ερωτικά εδώ και 5 χρόνια. Έκανα την μαλακία, λάθος, απερισκεψία ΔΥΟ φορές, (ναι, δύο) να δημιουργήσω εξωσυζυγική σχέση, την πρώτη με έναν συνάδελφο παντρεμένο και τώρα (.. ναι, τώρα) με έναν υφιστάμενο ελεύθερο. Περιττό να πω οτι το έχω μετανιώσει αλλά δεν οδηγεί πουθενά, δεν βοηθάει σε κάτι.. Η πρώτη εξωσυζυγική σχέση με τον συνάδελφο, έχει τελειώσει εδώ και πολλούς μήνες, πλην όμως μαθεύτηκε, μαθεύτηκε και στον σύζυγο μου, εγώ το αρνήθηκα, με πίστεψε και μείναμε εκεί. Κινδυνεύω όμως γι αυτό να χάσω την δουλειά μου και το μυαλό μου ταυτόχρονα.. γιατί όλο αυτό το γεγονός με βρήκε έχοντας μια άλλη εξωσυζυγική σχέση με έναν άλλον άνθρωπο που ναι τον αγαπώ και τον εκτιμώ πολύ, το ίδιο κι εκείνος, αλλά φέρομαι απέναντι του τόσο άδικα..Και φυσικά άδικα φέρομαι και στον άνθρωπο που ζούμε μαζί τόσα χρόνια και ναι, μπορεί να έχει πεθάνει ο ερωτισμός μεταξύ μας αρκετά χρόνια επίσης αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία..
Διαβάζω οτι έγραψα και με σιχαίνομαι. Το θέμα είναι αυτό ακριβώς, οτι με σιχαίνομαι, δεν με αντέχω, δεν μπορώ να ζω με όλα αυτά που έχω κάνει, δεν ξέρω τι σκεφτόμουν όταν τα έκανα, τι σκατά είχα μέσα στο κεφάλι μου αντί για μυαλό, δεν φτιάχνει τίποτα, δεν αλλάζει τίποτα, δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω κι εγώ δεν έχω δύναμη ούτε να παλέψω, ούτε να παραδεχτώ, ούτε να αλλάξω κάτι.
Δυστυχώς για οικονομικούς λόγους δεν μπορω να συνεχίσω την ψυχανάλυση που έκανα παλαιότερα, όμως απ αυτό μου έχει μείνει οτι έχω τεράστια συναισθηματικά κενά απ την οικογένεια μου σαν παιδί. Ως πότε όμως θα βασίζομαι εκεί για τα λάθη που κάνω? Δεν αντέχω άλλο.