Originally Posted by
nikosss
καλησπεριζω παλι τα παιδια του forum..
ειχα ξανααναφερθει και παλια στο προβλημα μου με την ΙΨΔ..
πηγα σε ψυχολογο και μου ειπε οτι ολα ειναι μονο αγχος..πολυ αγχος..δε με διαγνωσε με ΙΨΔ..
εγω παντως δεν πειθομαι..οι ιδεοληψιες ειναι μεσα στο κεφαλι μου αρκετες φορες της ημερας..
τωρα τελευταια και ιδιαιτερα τη τελευταια βδομαδα βλεπω τη ζωη διαφορετικα..και γενικα τον κοσμο γυρω μου..βλεπω περιεργα ονειρα στον υπνο μου και ακομα και στο ονειρο μεσα νιωθω οτι εχω ΙΨΔ..
νιωθω περιεργα και φοβισμενα με τον μουντο καιρο..νιωθω επισης φοβο με τη νυχτα..εχω συνδεσει ακομα και τραγουδια με την παθηση μου τα οποια δε θελω να τα ακουω..μεχρι και μερη που συχναζω..και νιωθω κι εκει ασχημα οταν βρισκομαι..και γενικοτερα περναω εναν γολγοθα..νιωθω συναισθηματικα κενος, λες και δεν εχω αισθηματα για κανεναν..ουτε καν για τους γονεις μου..με τρομαζει επισης το γεγονος οτι οι γονεις μου ηταν περιεχομενο της ιδεοληψιας μου και αυτο με κανει να απομακρυνομαι ειδικα απ αυτους..
τρεμω οταν ακουω οτι γινονται δολοφονιες απο ψυχοπαθεις στην τηλεοραση..λεω οτι θα γινω κι εγω ενας απ αυτους και ταρακουνιεμαι..αλλα δεν ξερω παντα τι με κραταει πριν το κανω..τελικα τι ειμαι..?
εχει καταστραφει η ζωη μου πριν ενηλικιωθω..και ουτε με φαρμακα νομιζω να βγαλω ακρη, ουτε με γνωσιακες θεραπειες, ουτε τιποτα..και που ξερεις που θα φτασει ολο αυτο πια..μονο 2,5 μηνες το εχω και εχει καταντησει αηδια..ποσο παραπανω θα με τρελανει..?
μια γερη αυτοκτονια μενει πια, και τιποτε αλλο..