προβληματα με τη μαμα μου! δεν αντεχω αλλο!
Βασικα το ιδανικο θα ηταν να ησασταν εδω να ακουγατε!
Ο σημερινος καβγας :2 περιοδικα πανω στο γραφειο μου! Τα βλεπει τωρα κι αρχιζει να φωναζει οτι δεν διαβαζω και την κοροιδευω. Η αληθεια ειναι πως δεν θυμαμαι καν γιατι ηταν εκει.για καποιο λογο θα τα εχωσα κ αντε τωρα να με πιστεψει. Της λεω οτι τα δανεισα σε μια φιλη μου κ μου τα γυρισε σημερα και τα αφησα εκει πανω. Μου λεει παρτην τηλεφωνο, ανοιχτη ακροαση και πες "τα περιοδικα που μου εφερες σημερα τα πηρα; Γιατι δεν τα βρισκω..." ε,την παιρνω, το λεω, φυσικα η κοπελα δεν καταλαβε...μη τα πολυλογω αρχιζει Ο ΚΑΥΓΑΣ...μου λεει "την αλλη βδομαδα που ειναι η ενημερωση αν μου πει εστω ενας καθηγητης οτι θες παραπανω διαβασμα, δεν θα ξαναδεις τον ηλιο"(κ δεν θα πουν ολοι και τα καλυτερα, για διαφορους λογους). "με αυτον που εχεις μπλεξει θα γινεις σαν τα μουτρα του"(το αγορι μου εδωσε 2 φορες,περασε σε 2 σχολες αλλα τις παρατησε και τις 2 και τωρα εχει μαγαζι. Η μαμα μου ισχυριζεται οτι μου λεει ψεματα και δεν περασε πουθενα,αλλα ειναι κομπλεξικος) "λιγο εγωισμο και λιγη ντροπη δεν εχεις; Τι,δεν σου αρεσει ο εαυτος σου; Ζεις σε εναν πλαστο κοσμο και ξερεις πως ειναι να εισαι σωστος,νομιζεις οτι εισαι σωστη και θες να σε δουν ετσι οι αλλοι.ψευτρα εισαι. Και καποια στογμη σε καταλαβαινουν.πως να σε εκτιμανε μετα;1000 γιατρους θες κοριτσι μου;" και αλλα πολλα τετοια...
Μη μου πειτε πως μπορω να μιλησω μαζι της η κατι τετοιο, γιατι προφανως δεν λυνεται ετσι. Δεν λυνεται καπως.απλως ηθελα να τα πω καπου!