Μήπως είναι η αρχή του τέλους?
Καλησπερα σε όλους.
Θα ήθελα την γνωμη σας για το προβλημα που νομιζω οτι εχω πλεον στη σχεση και στο γαμο μου.
Μετα απο μια σχεση 5 χρονων ειμαι πλεον 5 χρονια παντρεμενος και με ενα παιδι μεσα απ'αυτο το γαμο. Εργαζομαστε και οι δυο στον ιδιωτικο τομεα και γενικα τα προβληματα που αντιμετοπιζουμε ειναι τα καθημερινα προβληματα που λιγο πολυ ολοι αντιμετωπιζουμε. Η σχεση που είχα με την γυναικα μου οσο ήμασταν ελευθεροι ήταν καλη είχε παθος και εναλλαγες στα πραγματα που καναμε παντα μαζι.
Μετα το γαμο ολα ξεκινησαν καλα, σιγουρα με αλλαγες απο την πρωτερη κατασταση με περισσοτερες ευθυνες κλπ. Μετα τον ερχομο της κορης μου που σημερα ειναι 3 τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα.
Νιωθω οτι εχω ενα σπιτι παντα καθαρο και συγυρισμενο ενα παιδι που ξερω οτι εχει την καλυτερη φροντιδα και απο τους δυο μας και μια σχεση τελειωμενη. Τα τελευταια 2 χρονια η επικοινωνια που εχω με την γυναικα μου ειναι για τα καθημερινα τυπικα χωρις να υπαρχει αναμεσα μας κανενα ενδιαφερον και κυριως αναγκη για να ερθει εκεινη κοντα σε μενα. Και λεω εκεινη γιατι το προβλημα το βλεπω εδω και πολυ καιρο και προσπαθω ή προσπαθουσα τουλαχιστον να κανω καποια πραγματα για να βελτιωσω την κατασταση. Ξεκινωντας απο το σεξ που εχει παγιωθει τα τελευταια 2 χρονια σε 1 φορα στις 10 μερες και αυτο με προσπαθεια δικια μου, μεχρι στο να ακουμπιση ο ενας τον αλλο μια αγκαλια μια κατανοηση ενα φιλι.
Ξεκινησα απο το σεξ γιατι νομιζω οτι δειχνει πολλα σε μια σχεση αλλα και ολα τα υπολοιπα απεχουν απο αυτη σχεση. Εχω προσπαθησει πολλες φορες να μιλησω μαζι της για το προβλημα που εχουμε αλλα παντα δεν οδηγουμαστε πουθενα και σιγουρα δεν αναγνωριζει οτι υπαρχει προβλημα. Το να υπαρχει καποιος αλλος στη ζωη της δεν ορκιζομαι αλλα στο τροπο ζωης μας και στα οραρια μας δεν εχει αλλαξει κατι ή καποιο σημαδι που να με βαζει σε υποψιες.
Εδω και περιπου 1 μηνα εχω αποφασισει να απεχω και εγω τελειως απο ολ'αυτα που με απασχολουν για να δω μηπως υπαρξει καποια αντιδραση.
Αλλα απο την αλλη το θεμα ειναι οτι σε λιγο δεν θα θελω να γυριζω σπιτι μου.
Το κυριοτερο απο ολα ειναι οτι δεν θελω να τελικα να ειμαι σε μια σχεση οπου καταλαβαινω οτι υπαρχει σεξ γιατι το θελω εγω και ολα τα υπολοιπα γιατι τα θελω εγω.
Μπορει σιγουρα οταν παντρευεσαι τα πραγματα να αλλαζουν ομως οταν δεν εισαι ευτυχισμενος δεν ειναι καλυτερα να φευγεις τουλαχιστον με αξιοπρεπεια....
Περιμενω την βοηθεια σας!