σχετικα με την οικονομικη κατασταση που επικρατει
φυσικα ολους μας εχει πληξει η τραγικη κατασταση που επικρατει σχετικα με την οικονομια της χωρας.
απορω πως μπορουν και ανταπεξερχονται οικονομικα πολλοι που εχουν πολυ μικρα εισοδηματα.
πριν αρχισει το ¨κουρεμα¨στις τσεπες μας για παραδειγμα εμεις που ειχαμε μια καλη συνταξη και χωρις να κανουμε προσωπικα εξοδα, διασκεδαση ουτε στο ελαχιστο, ρουχα τα απαραιτητα και παλι δεν μας εφταναν τα χρηματα και καθε μηνα συμπληρωναμε απο τα ετοιμα για να καλυψουμε παγιες υποχρεωσεις.
καθε μηνα οι λογαριασμοι μας ξετιναζουν.καθε μηνα κατι εκτακτο θα συμβει.
ηδη τον επομενο μηνα θα γινει τριτη φορα περικοπη της συνταξης και το ποσο θα ειναι μεγαλο.το 1/3 της συνταξης εχει πια χαθει.δεν εφταναν ολα τα αγχη αισθανομαι μεγαλη ανασφαλεια.
καθομαι και σκεφτομαι πως τα καταφερνουν αλλοι και περνουν.μα ποσο να κοψω και απο τι;
το μυαλο μας εχει γινει κομπιουτερακι.σκεφτομαι τον λογαριασμο της ΔΕΗ και σκεφτομαι οτι θα κοιταζω το ποσον και θα νομιζω οτι βλεπω εφιαλτη για κατι που χτιζαμε μια ζωη με μεγαλη στερηση.
ειναι οικογενειες οπως και η δικη μου που ανοιχτηκαμε σε καποια πραγματα γιατι κουτσα στραβα τα καταφερναμε.και τωρα τι γινεται;και θα υπαρξουν ακομη χειροτερα.
εχω παιδια σε ηλικα γαμου και οταν το ακουνε γελανε και καθε μερα τρεμουν οτι θα μεινουν ανεργα.
τι κανουν τοσες οικογενειες που αντιμετωπιζουν το προβλημα της ανεργιας και πισω δεν υπαρχει βοηθεια απο γονεις;