Originally Posted by
Remedy
αυτη την μετρηση πρωι-βραδυ, ομολογω, πρωτη φορα την βλεπω :)
το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οταν ειμαι κουρασμενη βλεπω πιο χαμηλα στον καθρεφτη του αυτοκινητου, αλλα αυτο μαλλον ειναι επειδη καθομαι σαν τσουβαλι με πατατες οταν κουραζομαι κι οχι επειδη κονταινω :)
χωρις να θελω να σε κολλησω περισσοτερο στις καθημερινες μετρησεις σου, σαν ανδρας εχεις μια μικρη πιθανοτητα να ψηλωνεις μεχρι τα 23 περιπου, αλλα δεν ειναι και σιγουρο. οι περισσοτεροι στα 18 καπου, σταματουν.
δεν διαφωνω, ωραιο πραγμα το υψος, αλλα εγω εχω γνωρισει και γυναικες που τους αρεσουν οι κοντυτεροι τους ανδρες!
αλλα κυριως εχω γνωρισει ΠΟΛΛΕΣ γυναικες που ειχαν δυνατες σχεσεις με κοντους ανδρες, ενω τους αρεσαν οι ψηλοι ;)
αυτο σημαινει οτι αλλου παιζεται το παιχνιδι των σχεσεων και οχι στο υψος.
το υψος ειναι ενα απο τα αβανταζ, στο θεμα της εμφανισης. υπαρχουν πολλα αλλα, οπως ενα ωραιο προσωπο, ενα ωραιο και γυμνασμενο σωμα, ενα καλογουστο ντυσιμο.
βελτιωσε οτι περναει απο το χερι σου, αν κατι επιδεχεται βελτιωσης και ασε το θεμα πισω σου...
ειναι παρατηρημενο οτι πολλοι μεγαλοι ηγετες στην ιστορια ηταν ιδιαιτερα κοντοι, πραγμα που σημαινει οτι αυτο ισως τους εδινε ενα παραπανω κινητρο να προσπαθησουν και να ξεχωρισουν. και τα καταφεραν!