Πως συνεχίζει κανείς όταν έχει χάσει και τα "ρέστα" και τα δανεικά σε μια σχέση ;
Καλησπέρα σε όλους...
Όταν έχεις κάνει το λάθος επειδή δεν ήξερες και όταν το συνέχισες γιατί δεν απομακρύνθηκες και η τροπή των πραγμάτων παίρνει το πρόσωπο του κινδύνου και του ολέθρου συχνότερα και μόνο μια στο τόσο αυτό της με το στανιό και για το γαμώτο ευδαιμονίας φτάνεις -σαν το τζογαδόρο που χάνει τα πάντα στη προσπάθεια να πάρει πίσω αυτά τα πρώτα 300 ευρώ- και έχεις χάσει το δρόμο της ζωής σου. Με το κεφάλι κάτω κυνηγώντας το διαβολεμένο άπιαστο που η εσωτερική σου ανωμαλία το ακολουθεί μαγνητισμένη ξαφνικά μένεις απο δυνάμεις και σηκώνεις το κεφάλι και έισαι σαν μέσα σε σώμα άλλου. Για να ξεπληρώνεις τις φορτίσεις και τα ζόρια του τώρα δανείζεσαι αντοχές από το μέλλον. Το μέλλον μια μέρα φτάνει και νά μαι. Συνασισθηματικά ακρωτηριασμένος. Ψυχικά νεκρός. Τυπικά ζωντανός. Για μια κούβέντα σοβάρη.. μια κουβέντα φαιδρή... μια έμπνευση κάποιου είδους όχι μια λύση ή ένα τρόπο... Βέβαια δεν ήξερες μικρέ (στα μισά παρα κάτι του προσδόκιμου ζωής είμαι) θα μου πείτε... Τι να πώ ...
Μάλλον το "σύρμα" και η σειρήνα βαράει όταν ο κίνδυνος είναι εξωτερικός. Όταν κατασκευάζεις ο ίδιος τον κίνδυνό σου σωπαίνει.
... από τους έμπειρους αυτοί που από τις εμπειρίες τους μάθαν πολλά θα μου στείλουν δυό γραμμές αληθινές και αυτοί που μάθαν λίγα θα μου αδειάσουν τα κλισέ όμως όποια και να είναι, μπροστά σε αυτά που σούρνω εγώ στον εαυτό μου δεν θα με ενοχλήσουν. Έτσι αν δεν κάνω κάποιο λάθος στο μέτρημα μόνο κέρδος μπορώ να έχω.
Καλησπέρα