Λοιπον πολυ προσφατα εμαθα οτι στη κολλητη μου αρεσει το ατομο με το οποιο ειμαι ερωτευμενη εδω και ενα χρονο αλλα δεν εκανα κινηση αν και ειχαν πεχτει φασεις που εδειχνε οτι και αυτος με ηθελε γιατι ειμαστε φιλοι και δεν ηθελα να χαλασω την φιλια μας(ειχε και σχεση καποιο διαστημα).. Ολα ξεκινησαν στο τελος του καλοκαιριου που τους επιασα να φιλιουντε.. Ειμαι γενικα ατομο που δυσκολα βρισκω αγορι να με ελκυει τοσο πολυ και κανω δυσκολα σχεσεις γιατι δυσκολα εμπιστευομαι καποιον.. Αποφασισα ομως να παραβλεψω το
γεγονος και να την συγχωρεσω γιατι θεωρουσα οτι ηταν αμαρτια να πεταξω μια φιλια τοσων χρονων για εναν ερωτα και ετσι εκανα στην ακρη και αυτον για να μην πληγωθει η φιλη μου.. Μετα απο κανενα μηνα που εφυγα για να παω στηνπολη που σπουδαζω και ενω ειχαμε καθημερινη επαφη μου λεει η φιλη μου οτι εχουν σχεση.. Δεν ξερω τι να κανω της ειπα οτι δεν θελω να ειμαστε πια φιλες γιατι δεν με υπολογισε και ενω την συγχωρεσα την πρωτη φορα αθτη δεν με υπολογισε και το ξανα εκανε.. Απο την μια δεν θελω να της ξανα μιλησω γιατι με πληγωσε και δεν θελω να τους βλεπω μαζι.. Απο την αλλη ομως δεν θελω να την χασω απο φιλη μου γιατι την αγαπαω.. Δυσκολα βαζω καποιον μεσα στην καρδια μου και για αυτο ποτε δεν προδιδω φιλες γιατι της εχω σαν οικογενεια γιατι λοιπον παντα τυχαινει να μου την φερνουν και να με προδιδουν;;; Δεν μπορω να το καταλαβω.. Απο τοτε που τσακωθηκαμε και δεν μιλαμε δεν μπορω να φαω κλαιω συνεχεια δεν θελω να πηγαινω πουθενα και ειναι αυτος ο πονος στην καρδια και αυτος ο κομπος στο λαιμο που δεν λεει να φυγει με τιποτα.. Δεν αντεχω αυτη την μιζερια.. Ισως ακουγονται λιγο υπερβολικα αυτα που λεω απλα εχω πληγωθει τοσο πολυ.. Ας με συμβουλεψει καποιος δεν αντεχω αυτη την κατασταση..