καλησπερα και παλι παιδια...θελω να μου πειτε πως μπορω να αντιμετοπισω μια κοπελα που εχει πανω απο ολα τον εγωισμο της...που δεν παραδεχεται ποτε τιποτα..γενικα μια κοπελα που σε κουραζει ψυχολογικα καθε μερα...ευχαριστω εκ τον προτερων
Printable View
καλησπερα και παλι παιδια...θελω να μου πειτε πως μπορω να αντιμετοπισω μια κοπελα που εχει πανω απο ολα τον εγωισμο της...που δεν παραδεχεται ποτε τιποτα..γενικα μια κοπελα που σε κουραζει ψυχολογικα καθε μερα...ευχαριστω εκ τον προτερων
να την αποφευγεις
παρακαλω :)
κ οταν εχουμε σχεση 2 χρονια και βαλε κ εχω αναπτυξει οσο ναναι καποια αισθηματα τη κανουμε τοτε??
πρωτα φευγεις, και μετα την αποφευγεις :)
Kαταρχήν, από την στιγμη που βρίσκεσαι μέσα σε μια σχέση η λέξη "αντιμετωπίζω" δεν χωράει. Κατά δεύτερον, εξαρτάται από το πως εννοείς την εννοια εγωισμός. Μπορείς να μου φέρεις μερικά παραδείγματα; Κατά τρίτον, για να έχεις σχέση 2 χρόνια, σημαίνει πως υπάρχουν πολλά σ' αυτήν που σε ικανοποιούν. Εκτός κι αν είναι τόσο ανυπόφορη και συ τόσο μαζόχα που την ανέχεσαι οπότε πάω πάσο.
φιλε καποια πραγματα τα ανεχεσσαι επειδη αγαπας και οχι επειδη εισαι μαζοχα..τι συμπερασμα ειναι αυτο που εβγαλες τωρα??ο καθε ανθρωπος εχει τις δυσκολιες στον χαρακτηρα του οποιος τον ανεχεται ειναι μαζοχα???αποκλειεται να εχει αισθηματα γιαυτον??
Για μένα ο καλύτερος τρόπος να αλλάξεις τον άλλο, είναι να σε βλέπει να αλλάζεις εσύ σε ο,τι αφορά τα άσχημα ή δύσκολα του χαρακτήρα σου. Συνήθως με τις παραινέσεις/συμβουλές, χειρότερα γίνονται τα πράγματα.
..λυπάμαι που θα στο πω αυτό, αλλά μερικές φορές βαφτίζουμε εγωιστή κάποιον που είτε έχει λιγότερο συναίσθημα σε σχέση με το δικό μας, είτε τον έχουμε κακομάθει πολύ από το φόβο πως θα τον χάσουμε και λειτουργεί εκ του ασφαλούς.
στη δική σου την περίπτωση πιστεύεις πως συμβαίνει κάτι από αυτά τα δύο;
δεν συμβαινει κατι παο τα 2 θεοφανια..απλα καποιοι ανθρωποι αν δεν γινεται καθε μερα ολη μερα το δικο τους αρρωσταινουν
να σου πω ενα πολυ απλο παραδειγμα καθημερινο που με κουραζει..ειμαστε 4 ατομα...2 ζευγαρια κ λεμε να παμε για καφε οι 3 θελουμε ν παμε σ ενα συγκεκριμενο μαγαζι και αυτη θελει αλλου..αν δεν παμε εκει που θελει θα εχει νευρα μπορει κ 2-3 μερες..χωρια που θα το κοπαναει παντα..αρχιζει και λεει οτι δεν με ενδιαφερει τι θελει αυτη και τα λοιπα...απλα πραγματα που ομως κουραζουν...μωρουδιστικα θα λεγα..
Aυτή η συμπεριφορά είναι όντως μωρουδίστικη. Πόσο χρονών είναι;
ειναι 17 στην αρχη δεν κουραζομουν ψυχολογικα...τωρα τελευταια με κουραζει πολυ
Δε μας δίνεις αρκετά στοιχεία για να γνωρίζουμε αν όντως η κοπέλα αυτή είναι εγωίστρια ή εσύ την έχεις κατηγοριοποιήσει έτσι.
Αφού είναι 17, άρα λες ότι έχεις σχέση από όταν ήταν 15.
Είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για σχέση?
Λογικό δεν είναι πανω στην εφηβεία της να ζητάει κάποια πράγματα..?
ρε σεις ενταξει αλλα παραειναι ανωριμη για την ηλικια της...ειναι καποιες που κοβει κ λιγο το μυαλο τους..
αφου δεν την κοβει γιατι εισαι μαζι της?
ξερετε τι θα πει αισθηματα ρε σεις?? η σχολιαζετε απλα για να σχολιασετε??το θεμα το ανοιξα για να πειτε καποιες ιδεες για να αντιμετοπισω τον εγωισμο της και οχι να με ρωτατε γιατι ειμαι μαζι της
Ντάξει σε καταλαβαίνω..
Και εμένα ο δικός μου εγωίστρια με ανεβάζει εγωίστρια με κατεβάζει..
Φυσικά υπάρχουν αρκετοί τρόποι να είναι κάποιος εγωιστης και σε διάφορα θέματα.. Μπορεί σε αυτό που είπες και κρατούσε μούτρα να σκέφτηκε πως ο άλλος στήριζε την γνώμη της κοπέλας της άλλης απο το άλλο ζευγάρι και πς αντί να είσαι με το μέρος της ήσουν με το μέρος απο τους άλλους (σαν εγωιστρια που ειμαι προσπαθησα να το σκεφτω καπως ετσι) μιας και ειμαι και στην ηλικια της.. τωρα δεν ξερω αλλα που να δειχνει εγωισμο.. αν εχεις καποιο παραδειγμα..
απλα σου λεω την αποψη μου..
ισως θελει δουλεια με τον εαυτο της. δεν ξερω !! εχει καποιο αλλο αρνητικο? εκτος απο αυτο?
Φυσικά εγω που είμαι εγωίστρια ολη την ώρα αν σκεφτώ κάτι με βρίζει άσχημα και πλέον εχει καταντήσει ψυχρός και νομίζει πως με αυτήν την στάση θα αλλάξω για να τον βοηθήσω και αυτόν να αλλάξει αλλα δεν είναι και αυτήν λύση.. :(
κλεισμενα 19..και μη μου πειτε καμια εξυπναδα οτι ειμαι μικρος ακομα για τετοια και τα λοιπα εχω αισθηματα γιαυτην
οχι εγω δεν σου λεω τιποτα.. εμενα ο δικος μου που εχει το ιδιο προβλημα μαζι μου 20 ειναι..
αν και δεν ξερω τι μπορεις να κανεις.. πιο πολυ αν παει σε ειδικο η αν προσπαθησει να το δουλεψει μονη της....
αααααααααααα
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
πολυ τσαμπουκας εισαι εσυ!
ολο, μη σου πουμε το ενα και μη σου πουμε το αλλο!
ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ!
λοιπον.
ωραια, καλα κανεις κι εχεις αισθηματα γι αυτην, δεν σου ειπε κανεις να μην εχεις.
τα πραγματα ειναι απλα.
της λες τι ακριβως σε ενοχλει κι αν βελτιωθει, εχει καλως.
αν δεν βελτιωθει, αποφασιζεις αν αντεχεις η οχι.
αλλος τροπος δεν υπαρχει.
μαγοι δεν ειμαστε, οπως στρωνεις- κοιμασαι στις σχεσεις..
Η αλήθεια είναι ότι και συ είσαι αρκετά μικρός ηλικιακά για ν' αξιολογήσεις σωστά τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Δοκίμασε να μιλήσεις σε κάποιο μεγαλύτερο φίλο σου ή και στους γονείς σου αν έχεις φιλική σχέση μαζί τους. Αλλά για να μπορέσουμε εμείς να έχουμε μια σφαιρική εικόνα και να σε βοηθήσουμε καλύτερα, θα πρέπει να πεις περισσότερα για την σχέση σου με την κοπέλα.