Originally Posted by
fabulous
ΑΚΡΙΒΩΣ!!! γιατι να φτιαξεις εναν κοσμο ο οποιος ειναι μεσα στους πειρασμους και να με το που υποκυπτεις να ξες οτι ητε 8α παχυνεις ητε 8α γινεις λιωμα και ρεζιλι απο το ποτο και μετα 8α νιω8εις καπως την επομενη μερα και και και!!!! μαρεσει το αλκοολ και οποτε πινω κανω οτι 8ελω αλλα μετα νιω8ω καπως, μαρεσει το φαι αλλα οποτε τρωω βλακειες γινομαι ενα χοντρο ζωο και μετα το μετανιωνω (οχι οτι δεν ειμαι), ερωτευτηκα ενα αγορι απο το πανεπιστημιο και δεν τον βλεπω σχεδον ποτε και μονο κοιτιομαστε (σπανια ερωτευομαι ), μαρεσει το σεξ αλλα μπαινουν και οι η8ικοι φραγμοι καμοια φορα (οχι να πας με ολο το λεκανοπεδιο, νταξ) και το μονο υγιεινο πραγμα που λατρευω ειναι το τρεξιμο και αυτο γαμω την τρελα μου δεν μπορω να το κανω γιατι εχω προβλημα με την μεση μου και οποτε το κανω δεν μπορω να σηκω8ω απο το κρεβατι για καμοια εβδομαδα.. και ελαφρυ τζογκινγκ που εκανα πριν 2 μερες, μετα η ψυχη μου στην κουλουρη μην τυχον και αρχισει να ποναει ΠΑΛΙ -.-'' σιχτιρι δηλαδη, καταδικασμενη δυστυχισμενη!!!