Originally Posted by
nikoskalios
η σχεση μας μεσα στον γαμο καλη οχι οπως τα πρωτα χρονια αλλα δεν υπηρχε κανενα ιδιαιτερο προβλημα ειχε και χαρες και δυσκολες στιγμες οπως σε καθε οικογενεια τωρα για το εραστης και ερωμενη που λεει ο rain ειπα ειμαστε μαζι απο 17 ετων μπορει να μην υπηρχε
το παθος της αρχης μιας σχεσης αλλα δεν ειχαμε κανενα προβλημα οσο αφορα το τριτο προσωπο στην σχεση απο οτι μου εχει ""φωτογραφησει"' η γυναικα μου πρεπει να εχει καποιο μεγαλο προσωπικο προβλημα που τον βοηθαει μου το ειπε και ο ιδιος εγω επειδη το εψαξα λιγο παραπανω πιστευω οτι ειναι μπλεγμενος με ναρκωτικα και επειδη η γυναικα μου εχει μια ταση να βοηθαει γενικα (αρκει να αναφερω οτι πολλες υποθεσεις της δουλειας της τις αναλαμβανει τσαμπα οταν ο πελατης εχει αναγκη το ξερω καλα αυτο) κατι και το παιδικο απωθημενο ενος αναπληροτου παιδικου ερωτα μεσα σε ολα τον βοηθαει να ξεφηγει εχω μαθει και απο κοντινο συγγενικο προσωπο που μιλανε πολυ οτι αυτος ειναι και χωρις δουλεια μεχρι και οταν βγαινουνε η γυναικα μου τα πληρωνει ολα ειναι πολυ περιεργη κατασταση γιαυτο λεω εχω τρελαθει να αναφερω και το αλλο που με προβληματιζει οτι σε μια συζητηση που την ρωτησα αν εχουνε ολοκληρωμενη σχεση η απαντηση της ητανε "" να ειχα κανει μονο αυτο θα ητανε καλα εχω κανει κατι πολυ χειροτερο""και φοβαμε μηπως εχει δοκιμασει τιποτα .θελω να αναφερω και κατι αλλο για πιο ολοκληρωμενη ενημερωση
πριν 1 μηνα με πηρε τηλ 3 ωρα το βραδυ να μου πει οτι ειναι πολυ χαλια εκλεγε και ειπε οτι χωρισανε, επειδη την ακουσα χαλια πηγα σαν μαλ...
να δω τι εχει γινει την βρηκα στο κρεβατι να κλαιει και το μονο που μου ειπε οτι την πληγωσε πολυ δεν μιλησαμε παραπερα ηθελα να παω να τον σκοτωσω την αλλη ημερα γιατι ητανε χαλια δεν ηθελα να την ζορισω το αποτελεσμα ....καποια στιγμη την πηρε τηλ
την ρωτησα τι ηθελε και μου ειπε οτι επειδη ειναι πολυ μονος του σαν ανθρωπος ηθελε καπου να μιλησει την επομενη με πηρε τηλ
στο μαγαζι μου να μου πει οτι θα πανε να δουνε μπασκετ ......και ξερω οτι ειναι παλι μαζι....πιασε το αυγο και κουρευτω αν δεν ητανε
τα παιδια ξερω πολυ καλα τι θα εκανα...