Ηθελα απλα να ξερω αν σε μεγαλο ποσοστο αρεσει ο γυμνισμος στις γυναικες!!!το σιγουρο ειναι οτι αρεσει πολυ στους αντρες!τελικα αρεσει κ στις γυναικες αλλα ντρεπονται η απλα οκ τους αρεσει λιγο?
Printable View
Ηθελα απλα να ξερω αν σε μεγαλο ποσοστο αρεσει ο γυμνισμος στις γυναικες!!!το σιγουρο ειναι οτι αρεσει πολυ στους αντρες!τελικα αρεσει κ στις γυναικες αλλα ντρεπονται η απλα οκ τους αρεσει λιγο?
εννοεις αν αρεσει να κανουν η να βλεπουν? γιατι εχει διαφορα.. γιατι δεν ρωτας κ για τους αντρες ομως??
(εντιτ : με το στραπον τελικα τι εγινε??)
ρωταω τις γυναικες αν τους αρεσει να κανουν γυμνισμο.....με το στραπον τι εννοεις τι εγινε?
προσωπικα δεν εχω κανει γυμνισμο αλλα δεν θα με χαλαγε.. δεν ειχες ανοιξει ενα θεμα παλιοτερα "αντρας κ στραπον?" κ ελεγες οτι το προτεινες στη γυναικα σου?? αυτο ρωταω, αμα δεχτηκε !!
ειναι ωραιο να κανεις γυμνισμο, αυτη η επιστροφη κατα καποιον τροπο στη φυση δεν θα λεγα οτι ειναι κακη ιδεα.. οσο για το στραπον, θα γουσταρα να το κανω σε αντρα βεβαια με την εγκριση του, τωρα οσον αφορα εμενα γενικως απο πισω δεν το προτιμω, ειτε ειναι στραπον ειτε ειναι κανονικο πεος
συμφωνω απολυτα μαζι σου κ ξερεις θα πω κ μια μεγαλη αληθεια που πολλοι δεν τολμουν να την πουν...ο γυμνισμος εκτος απο την αισθηση της ελευθεριας εχει κ την απολαυση το να παιρνεις ματι αλλα κ να σε παιρνουν ..αυτη ειναι μια μεγαλη αληθεια...ποιος δεν γουσταρει??οσο αφορα το στραπον τελικα ειχα δικιο κ ειπα αληθειες την αλλη φορα οτι σε πολλες γυναικες αρεσει ασε που δεν το λενε!!
εμενα δεν μαρεσει ο γυμνισμός..θελω καλυμένο το γατακι αλλωστε νομίζω ειναι καποια πιο σεχυ μενα ωραιο μαγιο παρα γυμνη..
ρε σου λεω δεν θα μαρεσει εδω τοπλες εχω κανει και δεν μαρεσει..νομιζω ολοι κοιτανε τα βυζια που δεν εχω
η αλλαγη ρολων στο σεξ ειναι τελεια φαντασιωση !! ( κ οταν γινεται πραγματικοτητα ακομα καλυτερα!)
ο γυμνισμος ειναι πιστευω καλο να το δοκιμασεις μια φορα σαν εμπειρια, αλλωστε το πνευμα του ειναι η επιστροφη κ ενωση με τη φυση, κ δεν εχει σημασια αμα εχεις μικρα η μεγαλα βυζια κτλ.. ωραιο ειναι κ το skinny dipping!!
νομιζω οτι ο γυμνισμος βγαινει περισσοτερο σε ποιο ερωτικους ανθρωπους!!!
συμφωνω κ εχεις δικιο αλλα νομιζω οτι αν δεν εχεις κ λιγο παραπανω ερωτισμο τοτε ειναι εμποδιο να ξεγυμνωνεσαι χωρις αναστολες!
Για γυμνισμό δεν μιλάς????
Ο ερωτισμός που κολλάει??
ελεος!! δεν πας σε κανενα τσοντοsite να εκτονωθεις καλυτερα??
τελικα τοσο ενοχος ειναι ο γυμνισμος ωστε καποιοι να το συνδεουν με το σεξ κ την ανωμαλια???οκ δικαιωμα του!!!
παντως εγω προσωπικα δεν μπορω να το αντικριζω φατσα φορα μ φαινεται απειλιτικο ενα τσουτσουνι μπρος μου ποσο μαλλον μερα μεσημερι σε παραλια πολλα μαζεμενα μαζι!!!
τελικα αποδεικνυεται οτι αν η γυναικα δεν απελευθερωση το μυαλο της ωστε οποιες αναστολες εχει να τις αφησει στην ακρη ,τοτε παντα ο γυμνισμος θα ειναι συνδεδεμενος με την λεγομενη ανωμαλια,ματι,κ οι κ καλα φυσιολογικες γυναικες δεν κανουν με τιποτα!!!βεβαια υπαρχει κ ενα μικροτερο ποσοστο που ξερει πολυ καλα γιατι κανει γυμνισμο!!!!
Δώσε μου ένα δείγμα ποιοι είναι αυτοί που ξέρουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ γιατί κάνουν γυμνισμό?????
απλα τα πραγματα!!!!ολοι αυτοι κ ολες αυτες που κανουν γυμνισμο!!!!μπες μεσα στο ιντερνετ κ δες ποσαααααααα σαιτ εχουν γυναικες που το απολαμβανουν!!!βεβαια συνηθως ειναι ξενες αλλα οκ!!!μονο στην ελλαδα ειμαστε ακομα με ταμπου!!!!
καταρχας σωστο και απαραιτητο ειναι να διευκρινησω οτι ο γυμνισμος δεν εχει να κανει με "τσοντα"....δεν το εχω επιχειρηση ποτε αλλα οχι επειδη σκεφτομαι το τι θα πουν απλα δεν ειχα την επιθυμια να το κανω ποτε......για να κανει καποιος ωστοσο γυμνισμο πρεπει πρωτα απο ολα να τα εχει βρει με τον εαυτο του κ να μην ντρεπεται με τν εμφανιση του αλλου......επιπλεον δεν εχει να κανει ουτε με το να παρεις ματι......δεν θεωρω οτι οποιος κανει γυμνισμο ειναι κ λυγουρης(υπαρχουν φυσικα)αλλα οχι πολλοι.....
Και τι σχέση έχει ΚΑΙ πάλι το ένα με το άλλο??? Το γιατί δεν μου εξηγείς..
αυτο ακριβως που σου λεω !!!!!τελικα ποσο μεγαλο ποσοστο σε γυναικες κανει στην ελλαδα???κ απο οτι καταλαβα εσυ εισαι απο αυτες που "ντρεπονται"!!!
Μπερδεμένα τα έχεις φίλε μου Δυστυχώς... και μόνο σαφέστατος δεν είσαι. και δεν σου Ζητώ τον λόγο του γυμνισμού.
Ο γυμνισμός είναι καθαρά επιλογή και όχι κατάρριψη των ταμπού. Και μιας είμαι και αλλού ( προφανώς είμαι και δυσνόητη,.) Κάτι που ίσως να σε βοηθήσει.
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ___
Οι όροι Naturism , γυμνισμός και κοινωνική γυμνότητα ορίζεται γενικά ως η πρακτική της έκθεσης του γυμνού σώματος. Οι όροι naturism και γυμνισμός γενικά επίσης σημαίνουν ότι οι δραστηριότητες γίνονται σε μη σεξουαλικά ή οικογενειακά πλαίσια. Η χρήση και ο καθορισμός αυτών των όρων ποικίλλουν γεωγραφικά και ιστορικά. Προς το παρόν, στόχος είναι είναι η δημιουργία ένος άρθρου απαριθμώντας την ιστορική χρήση των όρων naturism και γυμνισμού και πώς διαφέρουν μεταξύ των διαφορετικών πολιτισμών, των χωρών, και των χρονικών διαστημάτων στην ιστορία.
Οι γυμνιστές πιστεύουν ότι το γυμνό ανθρώπινο σώμα πρέπει να είναι αποδεκτό, να είναι σεβαστό και να το χαιρόμαστε. Πιστεύουν ότι η θέα του γυμνού σώματος δεν είναι ντροπή, δεν διαφθείρει, δεν είναι υποτιμητική ή επικίνδυνη.
Ο γυμνισμός δεν πρέπει να συγχέεται με την επιθυμία κάποιου να δει άλλους γυμνούς για σεξουαλικούς λόγους (ηδονοβλεψίας), ή με την επιθυμία κάποιου να τον δουν γυμνό για σεξουαλικούς λόγους (επιδειξίας).
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%...BC%CF%8C%CF%82
τζινα, μ αρεσει που ανοιξες και εγκυκλοπαιδειες..
δεν βλεπεις οτι σε καθε λεξη βαζει θαυμαστικα ο τυπος?
για να το παιξει, μπηκε..
ΕΕ οχι ρε πουτι μου...και ήμουν έτοιμη να του πω που κάνω εγώ γυμνισμό....:( :(