ενα βραδυ που ημουν μεθυσμενη, πιο πολυ δεν γινοτανε, απο τι ρωτησα μετα ειχα κανει κατι πολυ λιγο με καποιον στο σπιτι μου. μετα απο μια 10 μερες εμφανισα ερπη των γεννητικων οργανων. ειμαι μολις 19 χρονων και εχω εναν τετοιον ιο ο οποιος ειναι μονιμος και δεν θα φυγει ποτε απο πανω μου..ειμαι απεγνωσμενη..πριν λιγες μερες τελειωσα τη θεραπεια χωρις να εχει φυγει τελειως και ξανα εμφανισα νεα συμπτωματα σε αλλα σημεια των γεννητικων οργανων. ειμαι φοιτητρια και ολα αυτα γινονται κρυφα απο τους γονεις μου και ολους. το γνωριζει μονο μια φιλη μου και μου δινει στηριξη. τωρα εμαθα απο την αφροδισιολογο οτι η καινουρια θεραπεια για τις υποτροπιασεις θα παρει 6 μηνες με ενα χρονο. ολη μερα το σκεφτομαι, ολη μερα μπαινω στα sites να μαθω τα παντα περι αυτου του ιου. κλαιω και θελω να πεθανω. δεν θελω να ζησω μια τετοια ζωη. δεν θελω εγω να εχω κατι τετοιο. δεν αλλαζω τους ερωτικους συντροφους σαν τα πουκαμισα. μαλιστα ειχε πολλους μηνες να κανω σεξ, και μαλιστα δεν το ειχαμε κανει κατι πανω απο μισο λεπτο!! δισταζω να πω πως θελω να πεθανω...! βασικα αν εβρισκα τον πιο ανωδυνο τροπο θα το εκανα. γενικα γιατι βαρεθηκα τη ζωη μου. ηταν οτι χειροτερο αυτο που μου συνεβη. γιατι σε μενα....