Originally Posted by
Instant
Πέφτετε όλες οι πιστές να απαντήσετε στον κάθε δυστυχισμένο άνθρωπο που τον έχουν βάλει να παίρνει ψυχοφάρμακα λες και είστε γιατροί. είναι δικαίωμα του αν θέλει να σταματήσει να παίρνει φάρμακα δεν ζούμε υπό στρατιωτικό καθεστώς ούτε έχετε εσείς εδώ την αρμοδιότητα.
Πρωτον, ο συγκεκριμενος "χρηστης" ο δυστυχης κ ταλαιπωρος ωιμε που ανοιξε το θεμα αυτο για τα ζαναξ εχω ενδειξεις (οχι αποδειξεις, εξηγουμαι για να μην παρεξηγουμαι) οτι ειναι το γνωστο-αγνωστο τρολ που επεστρεψε για μεχρι ποτε να δουμε... ο τροπος γραφης κ τα greeklish ειναι τα ιδια, κ εχω κ αλλα στοιχεια.. το πως το καταλαβα,μην ρωτας, ειμαι γατα με πεταλα κ εχω πολλα ταλεντα... θα δεις οτι καποια στιγμη θα επιβεβαιωθω..
Ο καθένας οφείλει να το ψάξει μόνος του και να ζητήσει βοήθεια έξω, αντί να απευθύνει το πρόβλημα του σε ένα φορουμ παρακολούθησης από ανειδίκευτους. Κανένας ψυχίατρος δεν γράφει εδώ μέσα. Κάποιοι ψυχολόγοι που έγραψαν έπεσαν όλα τα μέλη επάνω τους με επίθεση λες και
φταίνε μόνο οι ψυχολόγοι. Αυτό που μας φταίει, και σας φταίει Lacrymosa, αλλάζει με το συμφέρον. Τι έχει πιο πολλά λεφτά; Τα φάρμακα; Α ωραία, τότε τα φάρμακα δεν μας φταίνε και μας φταίνε οι γιατροί. Όλοι θέλουν το μερίδιο τους, σαν παράσιτα που διψάνε για αίμα.
Εχεις την ταση (κ αυτο κανεις στην παραπανω παραθεση) να δαιμονοποιεις κ να απολυτοποιεις.. α, ο δυστυχης ατομακος καλε που τον εφαγαν τα κακα τα φαρμακα κ οι κακοι οι γιατροι.. ξεχνας μαλλον ομως οτι ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του κ οπως στρωνει ετσι κοιμαται...
Εκτός αυτού Lacrymosa δεν έχεις κανένα σεβασμό για μεγαλύτερους σου. Θυμάσαι που είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και σου μίλησα σαν φίλος, χωρίς πεσίματα, χωρίς βρισιές, σαν φίλος σου καλή μου. Ε λοιπόν εσύ μου είχες πει τότε πως θέλεις κάποιον άλλο λες και σου έκανα πρόταση γάμου.
Ντοινγκ?? πρωτον, ΔΕΝ σου ειχα μιλησει στο τηλεφωνο για τις σχεσεις μου.. για αλλα πραγματα μιλουσαμε, περι ανεμων κ υδατων, περι ποντικων κ γατων.. Δευτερον κ βασικοτερο, αυτο που κολλαει τωρα κ τι σχεση εχει με το φορουμ κ τι ενδιαφερει τους αλλους μια τηλεφωνικη συνομιλια που ειχαμε? Τι σοι επιχειρημα ειναι? Εχω γνωρισει κ αλλα μελη απο δω, κ απο κοντα, αλλα δεν βγαζουμε τα απλυτα μας στη φορα, θαρρεις κ αφορουν κανεναν.
Ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να δεις την δική σου και όχι μόνο εσύ, ηλιθιότητα, η λατρεία που έχεις για τον εαυτό σου σε κάνει ευάλωτη και κακιά όταν δεν πάει ο άλλος με τα νερά σου η όταν εσύ με την παρέα σου βάζετε στόχους που δεν σας έχουν ενοχλήσει καθόλου.
Ειμαι λοιπον ηλιθια, εγωιστρια,ευαλωτη κ κακια... μπραβο ψυχολογε μου, τα βρηκες.. τι να σε κερασω τωρα? (κατα τ αλλα παραπονιεσαι οτι σε χαρακτηρισα, ενω αυτο ΔΕΝ εγινε πουθενα).. συνεχιζουμε.. α, κ ποια παρεα μου? εχεις παρανοησει εντελως?
Έχω δεχτεί μεγάλη ταπείνωση εδώ μέσα, παρόλα αυτά είμαι ένας τίμιος άνθρωπος, ποτέ μου δεν έκλεψα, ποτέ μου δεν ξεγέλασα, και αν μίλησα άσχημα αυτό έγινε επειδή προκλήθηκα. Λεφτά για δικηγόρο δεν έχω για να κάνω μηνύσεις στο φόρουμ και να απαντήσω με το ίδιο νόμισμα, με απειλές για μηνύσεις δηλαδή και όχι μόνο, καθώς επίσης το θεωρώ ένα ποταπό τρόπο επικοινωνίας μεταξύ αγνώστων, ανθρώπων που δεν έχουν γνωριστεί καν, ωστόσο δεν το ξεχνάω αυτό που μου κάνατε και ότι κάνετε συστηματικά σε διάφορα λίγα βέβαια άτομα. Φάρμακα δεν παίρνω, αν θέλετε φωνάξτε ψυχίατρο να μου κάνει εξέταση να δει πόσο σώα είναι τα φρένα μου, καλό θα ήταν βέβαια να αναγνωρίσετε πρώτα το δικό σας πρόβλημα και τι προκαλεί το δέσιμο με τη κλίκα αυτού του χώρου.
Εδω τι εχουμε τωρα, επικληση στον εντιμο βιο? Δεν ειμαστε δικαστηριο εδω, χαλαρωσε!!
Διαρκώς εδώ και αρκετό καιρό μου επιτίθεστε και η συμμετοχή μου εδώ μέσα, σε συνδυασμό με την προσπάθεια που έκανα τόσο καιρό να ξεκόψω από τα ναρκωτικά ψυχοφάρμακα δεν με βοήθησε να παραμείνω ψύχραιμος, όταν έχω την Θεοφανία και άλλα μέλη με πολλαπλά ψευδώνυμα να κατηγορούν εμένα για σφάλματα που έκανα από την στιγμή μάλιστα που εκείνα τα μέλη έχουν κάνει τα ίδια και χειρότερα. Είναι αυτό δικαιοσύνη καλή μου κοπέλα, για πες μου;
Σ αυτο δεν ειμαι αρμοδια εγω να σου απαντησω, δεν μπορω να μιλαω εκ μερους τριτων..