Για να δούμε πόσοι είναι διαβασμένοι...
Τι είναι αυτό που στην αρχή περπατάει με τέσσερα πόδια, μετά με δύο και τέλος με τρία;
Printable View
Για να δούμε πόσοι είναι διαβασμένοι...
Τι είναι αυτό που στην αρχή περπατάει με τέσσερα πόδια, μετά με δύο και τέλος με τρία;
εμεις (οι ανθρωποι).
Ο ανθρωπος δεν ειναι? Η λανθανω?
(ΚΕΝΟ πιασε κοκκινο-ταυρακι!- μαζι το γραψαμε!!)
Τι κερδιζουμε??? :D
Κοντά αλλά όχι σωστά και επ'ακριβές.
Η απάντηση είναι ένα μωρό. Στην αρχή περπατάει με τα τέσσερα, δώστου μια κλωτσιά και θα περπατήσει με τα δύο και τέλος αν του κόψεις το ένα πόδι θα περπατάει με τα τρία!
Έχει σημασία αν το σκέφτηκα μόνος μου η με παρέα; λολ
Προς το παρόν κάτι άλλο με προβληματίζει.
Τι σε προβληματιζει πες να σου πουμε
Οι καμπάνες του χωριού μου. Δεν μπορείς να με βοηθήσεις σε αυτό. Για πες κάτι για σένα να σχολιάσουμε με u2u.
Σορρυ αλλα δεν καταλαβα τιποτα...
Τίποτα τα δικά μου λέω πάλι, εννοώ τις συζητήσεις που κάνουμε με u2u και πως ουδέν κρυπτόν εφόσον μηλιτών. Τίποτα το υπερφυσικό. Στον ύπνο μας η στον ξύπνιο μας δεν έχει σημασία. Το καθεστώς πάντως με φοβίζει αφού δεν με εκπροσωπεί.
Ρε συ δεν σε πιανω...
Λυπάμαι. Είμαι μακριά για αυτό.
Δεν μου είπατε σας άρεσε ο γρίφος η αν τον εξεύρισκε κάποιος φίλος σας θα σας άρεσε περισσότερο; Πάω να τον κατοχυρώσω στη σχετική κρατική υπηρεσία αύριο στις 7 το πρωί... καλού κουκού.
Καλα βρε δεν σου πα να μην αλλαζεις τα μηνυματα?? Γιατι το κανεις συνεχεια αυτο?
Πρώτον δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω, δεύτερον δεν άλλαξα τίποτα.
Άντε να το πάρει το ποτάμι;
Κοιτα φιλαρακο το δουλεμα αλλου.. το μηνυμα #16 ηταν αλλο αρχικα, επ αυτου σου απαντησα, κ μετα το αλλαξες.. κ το κανεις αυτο επαννειλημενα, σβηνεις, γραφεις.. στα ειπα κ στο αλλο το θρεντ.. ειναι απιστευτα σπαστικο αυτο.. αλλα δεν φταις εσυ.. φταιμε εμεις που ασχολουμαστε..
Ν τάξει φιλαράκο. Ότι πεις εσύ.
Επισης αν κοψουμε μια καρεκλα στη μεση, εχουμε δυο μισες καρεκλες!
Δεν περπατάει η καρέκλα!
Λολ κ αμα παρουμε μια μπαλα κ μετα μια δευτερη ποσες εχουμε παιδια??
-Δυυο !!
-Μπραααβο !!
Άσχετο πάλι με το θέμα αλλά σε συχωρώ γιατί είμαι καλό παιδί παρόλο που δεν είμαι mod-member.
Είστε πολύ κακοί όλοι εδώ μέσα ρε σας φοβάμαι μην μου κάνετε κάτι κακό και σε μένα.
Γράφω καιρό εδώ μέσα και κάθε φορά που επιχειρούσα νέα συμμετοχή με καινούργιο νικνειμ για ανωνυμία κατευθείαν.... α ο βινς ο βινς... ο σχιζοφρενής! χαχαλολ βαράτε
Πρωτον μονος σου αυτομεμφεσαι κ αυτο ξες δεν βοηθαει.. δευτερον δεν ειδα κανεναν να σε αποκαλει σχιζοφρενη, περα απο τον εαυτο σου το οποιο σου το εξηγησα στην προηγουμενη μου προταση.. εγω στην ειπα για το συνηθειο που εχεις να σβηνεις μετα τα μηνυματα, κ οπως ειδες κ η κυκνος στο επεσημανε κ αλλα μελη κατα καιρους.. so ??
Δεν με ενδιαφέρει ούτως η άλλως. Σφυρίζω κλέφτικα.
Λοιπόν, αυτό που με προβλημάτισε γλυκιά Lacrymosa ήταν η πλήρη αδιαφορία (κυρίως) των γυναικών που γράφουν εδώ μέσα, η πλήρη αδιαφορία που είναι το λιγότερο επικίνδυνο, και παραπλανητικό, ένα μήνυμα που εξυμνεί την βία στα μωρά και παρόλα αυτά αντιμετωπίστηκε με χιούμορ (μεταξύ μας και εγω γέλασα) στον ίδιο χώρο όπου πιο σοβαρά, πιο ευαίσθητα μηνύματα αντιμετωπίζονται επιθετικά, και με χλευασμό.
Τα χημικά είναι αυτά που σας έκαναν έτσι, αφύσικες γυναίκες χωρίς ίχνος μητρικού ενστίκτου. Ακόμα και πράσινη χημεία αν θέλετε.
Αν τουλάχιστον περίμενα κάτι θα το περίμενα από τις μητέρες του φορουμ, να δηλώσουν την αηδία τους για το μήνυμα αυτό, να φανερώσουν την πλήρη επιθετικότητα τους, αλλά φαίνεται δεν μυρίστηκαν πράσινο αυτή τη φορά. Αν δεν καταλάβατε ζητώ ταπεινά συγνώμη, δεν είμαι συγγραφέας ούτε πολιτικός.
Καινούργια αρχή για τους Έλληνες, στα όνειρα σας. Συνεχίστε να είστε όλοι εχθροί μεταξύ σας και θα πάμε ψηλά δεν!