Καλησπερα δεν ειμαι καθολου καλα δεν ξερω τι αλλο πια να κανω καταρχην πηγα γιατρο στις 9 κ μου βαλε δευτερο αντιψυχωσικο κ δεν θελω να το παρω μου ειπε αμα δεν το παρω θα μπαινοβγαινω μια ζωη στα ψυχιατρεια κ οτι δεν υπαρχει αλλη λυση ρε παιδια ειναι τωρα λογια αυτα που μου λεει? με κανε να βαλω τα κλαμματα προκειται για το risperdal το παλιο που ειναι 1ης γενιας κ εχει ενα καρο παρενεργειες κ μου βαλε κ πολυ 6 mg μετα απο αυτο πηγα σπιτι με κλαμματα με επιασε περιεργη ταση να γραφω ποιηματα που μου υπαγορευαν ημουνα σαν μαστουρωμενη κ εγραψα 4 συνολικα θα τα ποσταρω αυριο να τα δειτε στις 11 με πιασε ταση κ ενω ειχα να φαω ολη μερα κ ειπα δεν θα φαω τπτ κατεβηκα αναμμαλιασμενη κ με τις πιτζαμες στο μινι μαρκετ το βουλγαρικο κ πηρα 2 πακετα coοkies κ τα φαγα κ μετα εφαγα απο τα σκουπιδια τη μπανανα κ το κουλουρι που ειχα πεταξει το πρωι, τα βγαλα απο μεσα κ τα φαγα, σε τετοιο σημειο εξαχρειωσης εχω καταντησει.. δεν ειμαι καθολου καλα αυτη τη στιγμη κλαιω κ δεν ξερω ποσο θα αντεξω με ολα αυτα που συμβαινουν... αμα το βλεπει καποιος ας μου στειλει αν θελει να μιλησουμε απο δω η απο το φβ.. νιωθω τοσο μονη κ αβοηθητη....:(:( καληνυχτα....:(