Bullshit...
Printable View
Bullshit...
Πώς κρίνεις έτσι απόλυτα πράγματα που είναι εκτός της εμπειρίας σου; Πως κρίνεις τα συναισθήματα του alexandros3;Quote:
Originally posted by Tασος
Bullshit...
alexandro tha se apogoiteyso ligo giati pragmatika filia metaksi antra kai ginaikas den yparxei.kai ego eixa ena poli kalo moy filo itan mporo na soy po san aderfos moy epikoinonoysame poli legame ta panta metksi mas me simboylebe ton simboyleba stis diskoles moy stigmes itan panta dipla moy opos kai ego. ayti i filia kratise gia 7 xronia.pote moy den pisteba oti tha ton do erotika kai oyte kai ekeinos to pistebe.ki omos egine prin 4 mines eirthame poli konta o enas ston allon mplextike to erotiko sinaisthima kai apo tis dio pleyres perasame teleia eos kai san zeugari alla den mporoysame na imaste mazi sto mellon gia diaforoys logoys kai ftasame se simeio na to diakopsoyme gia na min pligothoyme perisotero giati toso kathesai me enan anthropo poy pernas kala kai tairiazeis kai ton agapas poli kai prepei na to giakopseis toso pernaei o kairos toso pio poli tha pligotheis.se diabebaio oti exo arxisei kai to metaniono giati pera apo to oti peras poli omorfa kai sinexizo na ton agapo i sxasi mas den einai i idia apo tin stigmi poy mpike to erotiko sti mesi kai ayto me pligonei perisotero. sinexizoyme bebaia kai milame alla den bgainoyme opos palia oyte leme pia ta prosopika mas kai den exoyme to tharos poy eixame otan imastan kolitoi. giayto soy leo pote min les pote giati pote den ksereis pos erxontai ta pragmata.prosexe!!!!!!!!!!!!
Μαρκέλλα,
αυτά ακριβώς λέω και \'γω. Η συγκεκριμένη φιλία είναι πολύ δυνατή και πολύτιμη για να κάνω κάτι να τη διακινδυνεύσω. Γι\' αυτό είναι και πολύ σημαντικό να ξέρεις τι θέλεις. Αυτό πρέπει να ισχύει κι απ\' τις δύο πλευρές.
1. Πολυ μου τη μπαινεις τελευταια...Quote:
Originally posted by explorer2004
Πώς κρίνεις έτσι απόλυτα πράγματα που είναι εκτός της εμπειρίας σου; Πως κρίνεις τα συναισθήματα του alexandros3;
2. Γιατι εισαι τοσο μ*****ς? (μετρα τα αστερακια)
1. Ε;Quote:
1. Πολυ μου τη μπαινεις τελευταια...
2. Γιατι εισαι τοσο μ*****ς? (μετρα τα αστερακια)
2. Πω, πω, είσαι πολύ μάγκας! Ειδικά από απόσταση...
Ρε μπας και είσαι ερωτευμένος?Quote:
Originally posted by alexandros3
Κι αν υπάρχει ερωτική έλξη την κάνεις πέρα. Γιατί αυτή η φιλία είναι πιο σημαντική.
εγώ στη θέση σου θα την παντρευόμουνα. Μια τόσο ωραία σχέση μοιάζει σα να έχει ξεπεράσει το στάδιο του εντιστώδους ερωτικού συναισθήματος και να έχει διαμορφωθεί σε κάτι πολυ ωφέλιμο και γι ατους δυο σας. Ως παντρεμένοι, δεν θα κάνετε σεξ από έντονη μανία να γνωρίσετε ο ένας την άλλη, αλλά ώς ηδονιστικό επιστέγασμα της πνευματικής σας συγγένειας. με το καλό παιδιά..
Χωρις παρεξηγηση αλλα γελασα παρα πολυ φιλε μου. Εχω βρεθει σε αυτη τη θεση. Νομιζω οτι ακομη και οι τυφλοι καταλαβαν απο τον τροπο που γραφεις οτι εισαι ερωτευμενος και κολλημενος μαζι της.Quote:
Ομολογώ ότι δεν το πίστευα... μέχρι τώρα. Πάντα υιοθετούσα την άποψη... ομολόγων μου που μου έλεγαν ότι για να σταθεί μια φιλία άντρα - γυναίκας πρέπει να μην υποβόσκει το ερωτικό συναίσθημα. Οπότε για να μην γίνεται αυτό δεν θα έπρεπε κανένας από τους δύο να έλκεται από τον άλλο.
Πάντως έφτασα να συνειδητοποιήσω ότι φιλία, πραγματική - βαθειά φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας είναι εφικτή και πραγματική. Κι αυτό επειδή τη βιώνω... Μια καταπληκτική κοπέλα (και πανέμορφη, σαφώς δεν είμαι \"υπεράνω\" - αλλά θα επανέλθω σ\' αυτό) με την οποία λέμε σχεδόν τα πάντα και είναι αυτό που λέμε αδελφή ψυχή. Ότι και να πω το καταλαβαίνει και τούμπαλιν. Τη θαυμάζω και την αγαπάω και θέλω να μείνουμε φίλοι για πάντα. Ίσως έχει να κάνει με το ότι έχουμε πάρα πολλές κοινές εμπειρίες στον τρόπο που έχουμε μεγαλώσει. Ίδια \"ατού\", ίδια προβλήματα. Αλλά έχουμε και ίδιο τρόπο σκέψης. Μακάρι να μείνουμε φίλοι για μια ολόκληρη ζωή, γνωριζόμαστε ήδη πολλούς μήνες. Δεν έχω δει πιο αγνό άνθρωπο στη ζωή μου κι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει ζήσει.
Και ξέρω ότι μια σχέση θα τα καταστρέψει όλα. Δεν είναι σίγουρο αλλά και μία πιθανότητα να υπάρχει δεν το ρισκάρω. Εξάλλου έχει σχέση, αν δεν είχε μη με ρωτάτε, γιατί δεν ξέρω. Αλλά και πάλι δεν θα ήθελα να χάσω αυτό που έχουμε.
Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο, καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο, υπάρχει μία εξαιρετικά καλή προδιάθεση και αισθάνομαι πολύ τυχερός που ήρθε στη ζωή μου. Μ\' αρέσει που ξέρει να θέτει όρια και ξέρει τι θέλει. Μακάρι να βρω και \'γω τι θέλω κάποια στιγμή. Με μία κοπέλα τέτοια δίπλα μου, είναι ευκολότερο. Αλλά κυρίως ξέρω στα φυλοκάρδια μου ότι δεν θα με εγκαταλείψει ποτέ και όσο για μένα πρώτα θα μου κόψεις το χέρι και μετά θα σταματήσω να τη νοιάζομαι. Κι είμαστε ακόμα στην αρχή. Ρε γαμώτο έρχονται κάποιοι άνθρωποι και μερικές φορές αναρωτιέσαι αν τελικά υπάρχει κανένας θεός και τους έβαλε εκεί για κάποιο λόγο. Που ξέρουν ακριβώς αυτό που αισθάνεσαι και σου λένε λόγια που σε στέλνουν χιλιόμετρα μπροστά. Όχι ότι είναι τέλειοι. Κανείς μας δεν είναι. Αλλά είναι αυτό που λέμε, πραγματική φιλία. Άνετα πλακώνω όποιον την πειράξει. Τι να πω. Χαρά που τη ξέρω.
Κι έτσι έφτασα να αλλαξοπιστήσω και να πω ότι πραγματική φιλία μεταξύ γυναίκας και άντρα, υπάρχει. Κι αν υπάρχει ερωτική έλξη την κάνεις πέρα. Γιατί αυτή η φιλία είναι πιο σημαντική.
Η σκέψη μου για πραγματική ευτυχία είναι μια σχέση που να με γεμίζει και φιλίες σαν κι αυτή και άλλες. Μ\' αρέσει που δεν έχει κοκαλλάκι υποκρισίας πάνω της. Και μου είπε το ίδιο για μένα πολύ πιο πριν. Ανοιχτή αλλά όχι ευάλωτη, δυνατή αλλά όχι αναίσθητη (το πόσο δυνατή είναι το ξέρω εγώ). Και να κοιτάει ο ένας τον άλλο στα μάτια. Πόσο σημαντικό είναι αυτό.
Οπως ειπες και εσυ εισαστε ακομη στην αρχη, θα πονεσεις παρα πολυ.
Φιλικα. :)
Δεν νομίζω ότι έχεις βρεθεί ποτέ σ\'αυτή τη θέση... επειδή μπέρδεψες τα νοήματα και τα συναισθήματα. Αλλά είσαι μικρός απ\'ότι θυμάμαι...
Μ\' άρεσε η Χορταρέικη προσέγγιση σου :\"Θα πονέσεις πολύ\". Και στα οικονομικά πως θα τα πάμε; :D
Το ξεκάθαρο είναι ότι δεν θα μας πιάσει μαλακίαση αν βρεθούμε κάποια στιγμή χωρίς σχέση. Γιατί έτσι θα χάλαγε αυτή η φιλία που αξίζει και δεν προέρχεται από \"ελλείματα\" ερωτικά που ψευτοκαλύπτονται πίσω από ένα πέπλο \"φιλίας\". Είναι κάτι πολύ πιο παραπάνω.
Βασικά, για να υπάρξει αυτό που ζείς, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η φυσική έλξη. Ξεκίνησες το post σου λέγοντας οτι είναι ωραία γυναίκα. Πίστεψέ με, αν δε σε έλκυε, δε θα υπήρχε τέτοια σχέση.
Και ακριβώς επειδή υπάρχει ο κρυφός πόθος, υπάρχει και η επικοινωνία αυτή.
Όπως το λες, αν το κρατήσεις σε φιλικό επίπεδο, έχει καλώς. Αλλα αν κάποιος απο τους δυο κάνει βήμα, τότε... η σχέση έχει ημερομηνία λήξης.
Οπότε, άστο να κυλήσει όπως πάει και ζήσε τη κάθε στιγμή, καλή ή κακή.
Το ωραία γυναίκα το είπα γιατί υποτίθεται ότι φυσική έλξη δεν πρέπει να υφίσταται για να υπάρχει φιλική σχέση άντρα - γυναίκας. Έλα ντε που γίνεται. Και δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
Είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που είπες. Η επικοινωνία μας έχει φέρει τόσο κοντά. Μία επικοινωνία που δεν μπορούμε να τη βρούμε πουθενά αλλού. Το «μπόνους» της ωραίας εμφάνισης εκατέρωθεν, είναι απλά αυτό. Ένα ωραίο μπόνους! Είμαστε απαστράπτον ζευγάρι! (ψωνίστηκε!) Αλλά φιλικό. Για λόγους που εξήγησα. Με λίγα λόγια δεν είναι η απουσία φυσικής έλξης αλλά η συνειδητή απόφαση που κάνει τη φιλία να ζει και να προσφέρει. Ακριβώς επειδή είναι τόσο πολύ ουσιαστική.
Εμένω στη προϋγούμενη άποψή μου.
Έχεις συνταγματικά κατοχυρωμένο το δικαίωμα.
Η διαφωνία μου είναι στο \"ο κρυφός πόθος κάνει δυνατή αυτή την επικοινωνία\". Και τόνους από αυτό να υπήρχε δεν δημιουργεί τέτοια κατανόηση. Εκτός αν αρέσκεσε στο να παραμυθιάζεσε.
Ότι την αγαπάω με τα καλά της και τα κακά της εξυπακούετε. Τέτοια βιασύνη να βάλει κάποιος ερωτική ταμπέλα μόνο λιγουρίαση ή τέρμα μπέρδεμα συναισθημάτων σημαίνει.
Το θέμα είναι ένα επιλογής. Θεωρείς τη φιλική σχέση τόσο πολύτιμη ώστε να μην τη διακινδυνεύσεις; Αν η ερώτηση είναι ναι, τελείωσε. Σ\' αυτό προστίθεται και το γεγονός ότι δεν είσαι καθόλου μα καθόλου σίγουρος ότι μια σχέση ερωτική θα σταθεί. Κι επειδή αγαπάς και τη φίλη σου και τον εαυτό σου θέλεις την ευτυχία και των δύο και χαίρεσε εξίσου με αυτή.
Τώρα αν είσαι λιγούρη, ή έχεις μπερδεμένα συναισθήματα και δεν ξέρεις τι θες ή δεν λογαριάζεις τη φιλία ως τόσο πολύτιμη, τότε...
Δε διαφωνώ. Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο το πρώτο βήμα να γίνει απο εκείνη; Τι θα κάνεις τότε;
Αν ενδόσεις, θα γίνει ενδεχομένως σχέση με την όποια κατάληξη. Καλή ή κακή.
Αν δεν ενδόσεις όμως... πάει και η φιλία! Με το που θα νοιώσει απόρριψη η φίλη σου, αυτό ήταν.
Αν κανένας δεν κάνει βήμα και παραμείνει η σχέση στα φιλικά αυτά επίπεδα, κάποια στιγμή η συνθήκες θα σας κάνουν να \"χωρίσετε\".
Η γνώμη μου, έχει διαμορφωθεί απο προσωπικές εμπειρίες και όλες οι παραπάνω περιπτώσεις μου έχουν συμβεί.
Διαβασα και εγω με προσοχη ολες τις αποψεις.Εζησα και εγω παρομοια κατασταση που περιγραφω σε αλλο ποστ.Η καταληξη η δικη μου δεν ηταν πολυ καλη.Ομως καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη οποτε δεν μπορω να βαλω ταμπελες ουτε να μιλαω με απολυτη σιγουρια.Κατα την αποψη μου στις περισσοτερες περιπτωσεις μια τετοια φιλια καταληγει σε ελξη ενος απο τους 2 \'η και απο τους 2.Ενδεχομενως υπαρχουν και εξαιρεσεις.Σιγα σιγα και οσο πλησιαζεις τον αλλον βλεπεις ποσο ταιριαζεις,βλεπεις ποσο καλα περνας μαζι του οποτε γιατι να μην προσπαθησεις να το εξελιξεις σε κατι περισσοτερο?Αλλωστε, αυτο δε ζηταμε και απο τις σχεσεις μας?Να μας καταλαβαινουν και να περναμε καλα μαζι τους!Αν ερωτευεσε εγκεφαλικα οπως εγω και οχι μονο με τα ματια \'η τα αυτια τοτε ειναι πολυ λιγες οι πιθανοτητες να μην υπαρξει ελξη.λυπαμαι που το λεω αλλα αυτες οι ιστοριες συνηθως καταληγουν σε πονο (και για τους 2) και ειναι πραγματικα πολυ κριμα.Ελπιζω και ευχομαι η εν λογω περιπτωση να ειναι διαφορετικη!
Αν η γιαγιά μου είχε καρούλια nutcase θα ήτανε τρένο..!
Δεν βλέπω συνθήκες που θα μας έκαναν να \"χωρίσουμε\".
Μπορεί να ήταν και πατίνι, μη τα βλέπεις όλα απο μία οπτική γωνία!Quote:
Αν η γιαγιά μου είχε καρούλια nutcase θα ήτανε τρένο..!
Δεν βλέπω συνθήκες που θα μας έκαναν να \"χωρίσουμε\".
Φιλε, γραφεις ακριβως οπως εγραφα εγω καποτε για μια κοπελα η οποια ηταν \"φιλη\" μου και η φιλια μας ηταν κατι το \"μοναδικο\".Quote:
Δεν νομίζω ότι έχεις βρεθεί ποτέ σ\'αυτή τη θέση... επειδή μπέρδεψες τα νοήματα και τα συναισθήματα. Αλλά είσαι μικρός απ\'ότι θυμάμαι...
Μ\' άρεσε η Χορταρέικη προσέγγιση σου :\"Θα πονέσεις πολύ\". Και στα οικονομικά πως θα τα πάμε; :D
Το ξεκάθαρο είναι ότι δεν θα μας πιάσει μαλακίαση αν βρεθούμε κάποια στιγμή χωρίς σχέση. Γιατί έτσι θα χάλαγε αυτή η φιλία που αξίζει και δεν προέρχεται από \"ελλείματα\" ερωτικά που ψευτοκαλύπτονται πίσω από ένα πέπλο \"φιλίας\". Είναι κάτι πολύ πιο παραπάνω.
Προσπαθησε να φανταστεις την φιλη σου με τον γκομενο της. Περναει το χερι του πισω απο τον λαιμο της και αρχιζει να την φιλαει παθιασμενα. Το αλλο του χερι βρισκεται ηδη μεσα απο τη μπλουζα της.
Θελω να την φανταστεις για λιγο στημμενη στα τεσσερα ενω την πηδαει ο αληθινος νο.1 αντρας στη ζωη της.
.................................................. ........................................
Αν αυτο δεν ανεβασε το αιμα στο κεφαλι σου τοτε εισαι οντως φιλος της.
Φιλικα απο καποιον που επαθε και ακομη μαθαινει. :)
??? Εγώ νόμιζα οτι τα φάρμακα κάνουν καλό!
diaskedastiko forum!εγω εχω 5 αντρες φιλους,μπορω να τους δω ερωτικα, ο ένας είναι πρώην μου, με τον άλλο είχε παιξει κάτι πριν χρονια,χαθηκαμε,παρεξηγηθη καμε και τωρα ξαναβρεθηκαμε κι ειμαστε καλυτερα κι απο πριν, αλλα το ότι μπορώ να τους δω ερωτικα δε σημαινει ότι αφηνω τον εαυτο μου να είναι παρορμητικος αφου δε θελω να κανω σχεση με καποιον απο αυτους.το εγγλεζικο buddy fucking δε με εκφραζει.αμα τρελαινομουνα για καποιον οκ, αλλα δεν παιζει κατι τετοιο.δεν ξερω αν σας βοηθησα καθολου, παντως πρεπει να ειμαι από τα σπάνια φαινομενα που έχω πρόβλημα να δω μια κοπελα φιλικα(οχι προς θεου δεν ειμαι λεσβια, δεν τις βλεπω ερωτικα!), απλα έχω πολυ κακες εμπειριες απο γυναικειες φιλιες, και έτσι εχω αντρες φιλους, πραγμα για το οποιο ζηλευε πολυ και θυμωνε ο πρωήν μου.ελπιζω να προσεθεσα κατι στο ενδιαφερον forum σας!δεν ειναι απραιτητο ολοι κατα την ταπεινη μου γνωμη να υιοθετουμε σε ολα τα θεματα τις στασεις του Μ.Ο.ε?
Αλέξαντρε προφανώς γνωρίζεστε πολύ λίγο καιρό για να βγάλεις τέτοια συμπεράσματα περί φιλικής σχέσης κτλ.
Αν έγραφες τα ίδια μετά από αρκετά χρόνια φιλίας θα είχαν άλλη βαρύτητα τα λόγια σου.
Καλού- κακού όμως: Χούφτωστη, χούφτωστη....
Απαξιώ...Quote:
Originally posted by Roomstolet
Φιλε, γραφεις ακριβως οπως εγραφα εγω καποτε για μια κοπελα η οποια ηταν \"φιλη\" μου και η φιλια μας ηταν κατι το \"μοναδικο\".Quote:
Προσπαθησε να φανταστεις την φιλη σου με τον γκομενο της. Περναει το χερι του πισω απο τον λαιμο της και αρχιζει να την φιλαει παθιασμενα. Το αλλο του χερι βρισκεται ηδη μεσα απο τη μπλουζα της.
Θελω να την φανταστεις για λιγο στημμενη στα τεσσερα ενω την πηδαει ο αληθινος νο.1 αντρας στη ζωη της.
.................................................. ........................................
Αν αυτο δεν ανεβασε το αιμα στο κεφαλι σου τοτε εισαι οντως φιλος της.
Φιλικα απο καποιον που επαθε και ακομη μαθαινει. :)
Δεν είναι και λίγος ο χρόνος που γνωριζόμαστε.Quote:
Originally posted by Μιχάλης
Αλέξαντρε προφανώς γνωρίζεστε πολύ λίγο καιρό για να βγάλεις τέτοια συμπεράσματα περί φιλικής σχέσης κτλ.
Ακριβώς...Quote:
Originally posted by carrie
diaskedastiko forum!εγω εχω 5 αντρες φιλους,μπορω να τους δω ερωτικα, ο ένας είναι πρώην μου, με τον άλλο είχε παιξει κάτι πριν χρονια,χαθηκαμε,παρεξηγηθη καμε και τωρα ξαναβρεθηκαμε κι ειμαστε καλυτερα κι απο πριν, αλλα το ότι μπορώ να τους δω ερωτικα δε σημαινει ότι αφηνω τον εαυτο μου να είναι παρορμητικος αφου δε θελω να κανω σχεση με καποιον απο αυτους.το εγγλεζικο buddy fucking δε με εκφραζει.αμα τρελαινομουνα για καποιον οκ, αλλα δεν παιζει κατι τετοιο.δεν ξερω αν σας βοηθησα καθολου, παντως πρεπει να ειμαι από τα σπάνια φαινομενα που έχω πρόβλημα να δω μια κοπελα φιλικα(οχι προς θεου δεν ειμαι λεσβια, δεν τις βλεπω ερωτικα!), απλα έχω πολυ κακες εμπειριες απο γυναικειες φιλιες, και έτσι εχω αντρες φιλους, πραγμα για το οποιο ζηλευε πολυ και θυμωνε ο πρωήν μου.ελπιζω να προσεθεσα κατι στο ενδιαφερον forum σας!δεν ειναι απραιτητο ολοι κατα την ταπεινη μου γνωμη να υιοθετουμε σε ολα τα θεματα τις στασεις του Μ.Ο.ε?
(το Μ.Ο. σημαίνει \"Μαλάκας Ολκής\" έτσι;)
Σωστος ο παιχτης! :)Quote:
Originally posted by Μιχάλης
Καλού- κακού όμως: Χούφτωστη, χούφτωστη....
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται το επίπεδο των αρσενικών του φόρουμ. Έχω πια πιστέψει πως έξω θα σας πετύχω συναθροισμένους σε μπακουροπαρέες να κοιτάτε τα θηλυκά σα κομμάτια κρέας σε τσιγκέλι χασάπη... Τεσπά...
Αλέξανδρε, επί της ουσίας. Θεωρώ ότι υπάρχει φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα κι ίσως και κυρίως της \"ερωτικής έλξης\". Εξηγώ... Σαν ερωτική έλξη ονομάζω το όποιο συναίσθημα μας κάνει να σεβόμαστε, να ελκόμαστε και να εκτιμούμε πρόσωπα. Δεν έχει να κάνει με φύλα κι ούτε με κάτι το σεξουαλικό... (Τώρα άντε να το εξηγήσω αυτό στους προηγούμενους...)
Πάντα τα πήγαινα καλύτερα με τους άνδρες παρά με τις γυναίκες. Η αλήθεια είναι πως σε κάποιο σημείο πάντα \"μπερδεύεται\" η κατάσταση για το αν η σχέση θα πρέπει να μείνει φιλική ή όχι. Τότε χρειάζεται ωριμότητα κι από τις 2 πλευρές και αρκετή λογική. Αν ξεπεραστεί όμως αυτό το στάδιο, όλα πάνε καλά..
Τους φίλους μου τους θεωρώ \"αδέρφια\" μου. Γνωρίζω τις κοπέλες τους και το αντίστροφο. Ειλικρινά δε το βρίσκω τόσο τραγικό πια. Και τους έχω παρηγορήσει σε δύσκολη στιγμή και το αντίστροφο, χωρίς όμως να κοιτάξει κάποιος από εμάς να το εκμετταλευτεί... (Αυτό που συμβαίνει συνήθως με τις \"κατ\'επίφαση\" φιλίες το θεωρώ εγκληματικό. )
Όσο για τα \"μπερδέματα\", τα έχω ζήσει κι από την καλή κι από την ανάποδη. Να ομολογήσω πως σε κάποια φάση \"τρελάθηκα\" με τον επικείμενο γάμο ενός από τα άτομα που πραγματικά αγαπώ και σκεφτόμουν ότι πάντα θα είναι δίπλα μου. Νόμιζα πως θα τον έχανα. Ευτυχώς δεν έκανα-έδειξα κάτι κι όταν ήρθε η ώρα να γνωρίσω τη μέλουσα νύφη... όσο κι αν θα ήθελα να τη \"μισήσω\", μου φάνηκε αξιαγάπητη και πραγματικά αξιόλογη.
Ελπίζω στο μέλλον να τα πάμε πολύ καλά και αντί να χάσω έναν φίλο να κερδίσω μια φίλη...
Η μόνη ένστασή μου βρίσκεται στο χρόνο που γνωρίζεστε με τη συγκεκριμένη κοπέλα... Το θεωρώ λίγο, αλλά ... το μέλλον θα τον κάνει και πολύ. Με τα παιδιά που θεωρώ φίλους μου γνωριζόμαστε πάνω από 10-15 χρόνια...
Για να μην υπάρξει παρεξήγηση και εγώ πιστεύω ότι είναι δυνατό να υπάρξει φιλία μεταξύ ενός άντρα και μίας γυναίκας.
Κάτι μου λέει όμως ότι για τον Αλέξαντρο δεν ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση.Ίσως όμως να κάνω και λάθος.
Πχ όσοι και όσες από τους προηγούμενους αναφέρθηκαν σε τέτοιες φιλίες δεν τους χαρακτήρησαν εμφανισιακά.
Τι λόγος υπήρχε λοιπόν Αλέξαντρε να μας πεις ότι είναι πανέμορφη?
Πιστευω πως υπαρχει φιλια μεταξυ ανδρων και γυναικων.Αυτη ειναι η αποψη μου απλα και επιγραμματικα.
Κι αυτο γιατι εχω 3 αδερφικους φιλους εκ των οποιων οι δυο ειναι αντρες.
Ενάντια στην ηλιθιότητα και οι θεοί ακόμα μάταια αγωνίζονται...Quote:
Originally posted by Τασος_2
Αυτα σου τα γραφω για να σου πω οτι λες... μαλακιες. Για να γινει καποια φιλη μου πρεπει πρωτα να περασει απο το κρεβατι μου και αυτο ισχυει για ολους τους πραγματικους αντρες.
επισης, καλυτερα ειναι να εχει κανεις χιλιους εξυπνους εχθρους παρα εναν βλακα φιλο. να αρχισουμε τα αποφθεγματα?
Αυτο που λεω τελικα ειναι πως οταν καποιος δειχνει τοοοοοσο απολυτα εκστασιασμενος επειδη γνωρισε μια κοπελα με την οποια μολις αρχισε μια φιλικη σχεση(ελεος, δεν εχει αλλους φιλους δηλαδη?) μαλλον ειναι ερωτευμενος μαζι της.
Ασε που αυτος ο ενθουσιασμος ειναι εντελως παιδιαστικος.
Σε μια αλλη εποχη περασα ακριβως την ιδια φαση και αναγκαστηκα να ωριμασω αποτομα.
Θα ηταν ωραια να ειχαμε ολοι τοσο αγνα κινητρα και αναγκες. αλλα δεν εχουμε. Και γιατι σε τελικη κρινουμε καποια κινητρα ως μη αγνα?
Tελικα μαλλον εχω καταλαβει γιατι σε παρατησε η γυναικα σου... Την επαιζες και στο γαμο σου ρε μπαγασα?Quote:
Originally posted by explorer2004
Ενάντια στην ηλιθιότητα και οι θεοί ακόμα μάταια αγωνίζονται...Quote:
Originally posted by Τασος_2
Αυτα σου τα γραφω για να σου πω οτι λες... μαλακιες. Για να γινει καποια φιλη μου πρεπει πρωτα να περασει απο το κρεβατι μου και αυτο ισχυει για ολους τους πραγματικους αντρες.
Εγώ να δεις τι έχω καταλάβει για σένα!!! :)Quote:
Tελικα μαλλον εχω καταλαβει γιατι σε παρατησε η γυναικα σου... Την επαιζες και στο γαμο σου ρε μπαγασα?
(Συγνώμμη παιδιά, τέρμα τα εκτός θέματος)
Τάσο, επειδή δεν πρόκειται να δαπανώ όλη μου την ενέργεια για να ασχολούμαι με σένα, πρέπει να γνωρίζεις ότι σύφωνα με τους όρους χρήσης του φόρουμ δικαιούσαι να έχεις μόνο έναν λογαριασμό. Έχεις μέχρι στιγμής φτιάξει τουλάχιστον 5-6 τους οποίους και χρησιμοποείς για να βρίζεις τα υπόλοιπα μέλη και αν συνεχίσεις να παίζεις παιχνιδάκια, σε ενημερώνω ότι θα κινήσω όλες τις απαραίτητες διαδικασίες στις οποίες δικαιούμαι να προβώ μετά την παραβίαση των όρων χρήσης.
Γνωρίζεις πολύ καλά ότι επί μήνες σου έκανα μόνο συστάσεις και για πολύ καιρό, ούτε καν αυτό.
Λυπάμαι, αλλά αν επιμείνεις έστω λίγο ακόμη, θα ακολουθήσω διαφορετικό δρόμο.
Μα το μονο που κανω εδω και μερικες μερες ειναι να απαντω στις μπηχτες 3 συγκεκριμενων μελων: του explorer, της olga και της lenaki. Mου εχεις αφαιρεσει το δικαιωμα να γραφω στο forum, τη στιγμη που εκεινοι συνεχιζουν να ασχολουνται μαζι μου. Προσεξε λιγο καλυτερα τις δημοσιευσεις αυτων των 3 μελων κι ελα να μου πεις μετα ποιος κανει την αρχη στα \"βρισιδια\". Δεν εχω κανενα προβλημα να διαγραφω, αλλα οσο ειμαι εδω δε γουσταρω να με προκαλουν ανενοχλητοι τρεις ηλιθιοι... Ευχαριστω.
Πλάκα μας κάνεις τώρα ρε συ Τάσο..........ποιά 3 μόνο μέλη???? Εδώ ολόκληρο το forum (άντρες και γυναίκες) έχουν ενοχληθεί υπερβολικά από τη συμπεριφορά σου ακόμα και σε επίπεδο chat από τον πρώτο μήνα που γράφτηκες εδώ!!!!!!!!:(:(
Οι απαντήσεις όλων εδώ επιβεβαιώνουν την άσχημη συμπεριφορά που λέει ότι διατηρείς μέχρι σήμερα και ο dodoni.........
Έχεις ξεφύγει από το κλίμα του forum σε βαθμό κακουργήματος!!!!
Σταμάτα πια να κάνεις το αθώο θύμα και αποδέξου επιτέλους τα προβλήματα που έχεις προκαλέσει στις συζητήσεις που γίνονται εδώ , με την ακραία προκλητική συμπεριφορά σου............
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!:o:o
Πες λοιπόν ότι ζηλεύεις που ποτέ δεν είχες κάτι ανάλογο και κόψε τα \"φιλικά\". Γιατί κάνει μπαμ η ζήλια σου φιλαράκι για κάποιο παλούκι που έφαγες παλιά και σου στοίχισε. Δεν είμαστε όλοι όμως σαν και σε. Ευτυχώς. Κι αν κάποτε τα φάγαμε τόσο μαλάκες και χοντρόπετσοι δεν γίναμε.Quote:
Αυτο που λεω τελικα ειναι πως οταν καποιος δειχνει τοοοοοσο απολυτα εκστασιασμενος επειδη γνωρισε μια κοπελα με την οποια μολις αρχισε μια φιλικη σχεση(ελεος, δεν εχει αλλους φιλους δηλαδη?) μαλλον ειναι ερωτευμενος μαζι της.
Σε μια αλλη εποχη περασα ακριβως την ιδια φαση και αναγκαστηκα να ωριμασω αποτομα.
Θα ηταν ωραια να ειχαμε ολοι τοσο αγνα κινητρα και αναγκες. αλλα δεν εχουμε. Και γιατι σε τελικη κρινουμε καποια κινητρα ως μη αγνα?
Μακαρι να ειναι οπως τα λες. :)Quote:
Πες λοιπόν ότι ζηλεύεις που ποτέ δεν είχες κάτι ανάλογο και κόψε τα \"φιλικά\". Γιατί κάνει μπαμ η ζήλια σου φιλαράκι για κάποιο παλούκι που έφαγες παλιά και σου στοίχισε. Δεν είμαστε όλοι όμως σαν και σε. Ευτυχώς.Quote:
Μακάρι να το πιστέψεις...
Ή μάλλον να σου τύχει.
Κι αυτό όντως στο λέω φιλικα...