το θεμα ειναι εμυ οτι τα μονα ατομα οπου θα μπορουσα να το μοιραστω και να με καταλαβουν απολυτα ηταν η οικογενεια του και οπως ειπα δεν υπαρχει τιποτα κακο για να θυμαται κανενας μας,τα παιδια του και η θεια μου ηταν ολοι τους συντετριμενοι και δεν θα βοηθουσε αν τους ελεγα κι εγω πω-πω,τι μας βρηκε και δεν αντεχω
εγω επρεπε εμυ να ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΩ στην οικογενεια του,που ενιωθα δικη μου οικογενεια!
δεν μπορω να ξεχασω πολλα πραγματα.πρωτον οτι την ημερα που εμαθα οτι επαθε λοιμωξη ολη την νυχτα δεν κοιμηθηκα γιατι ξεραμε οτι αν παθενε λιμωξη θα πεθαινε
επισης απαγορευονταν να ειμαι εκει μετα απο αυτο εμπαινε στο δωματιο του μονο η θεια μου με μασκα
μετα απο το ξενυχτι και το αγχος με πηρε ο υπνος καπου το απογευμα της επομενης ημερας,ξυπναω αποτομα ακουγοντας την μανα μου
-(οπου χρειαστηκε να μας φιλοξενησει η μανα μου για 3 μηνες με τον αντρα μου και το μωρο μας)-
να μου λεει:ξυπνα!πεθανε ο θειος σου!
εκεινη την στιγμη προσπαθουσα να καταλαβω αν το ειχα δει στον υπνο μου σαν εφιαλτη!!
αφου συνειδητοποιω την φαση επαθα κατι,δεν ξερω πως λεγεται σαν να εφραξε ο λαιμος μου και δεν ειχα οξυγονο
συνερχομαι και παμε στο σπιτι
-(μας πηγε ο αντρας μου ο οποιος επρεπε να φυγει γιατι την επομενη δουλευε)-
με ενα μωρο στην αγκαλια που δεν μπορουσα να το αφησω πουθενα γιατι το θηλαζα ακομα(θηλασα εναμιση χρονο βλεπεις)και δεν ειχε μαθει το ξενο γαλα,ουτε να το βλεπει δεν ηθελε
η μανα μου το πηρε μονο για λιγες στιγμες γιατι εκλαιγε και ηθελε εμενα
και επρεπε εμυ εγω μεσα στο κλαμα και στον πονο μου ΝΑ ΘΗΛΑΖΩ!!!!!και να ακουω ψευτο-ουρλιαχτα και μαλακιες απο ατομα που εξαφανηστηκαν δυο μερες μετα οπως και πριν απο τον θανατο του
φυσικα και εμεινα στο σπιτι τους με το μωρο,σιγα μην εφευγα και δεν θα ξεχασω ποτε οτι την επομενη ημερα εμυ ΕΓΩ παλι επρεπε να καθισω στο σπιτι για να φυλαω τον αρρωστο παπου να μην παθει το αναπνευστικο του απο την στεναχωρια και δεν με πηραν μαζι τους γιατι δεν επρεπε λεει να παω με το μωρο σε κηδεια!
πραγμα που παραδεχτηκε η θεια μου οτι ηταν δικαιολογια για να μην καταρευσω
και εμυ δεν πηγα ουτε στην κηδεια του εμυ!!!!
καθισα λοιπον στο σπιτι και τους περιμενα κι ενα σπιτι....μου@ι ειχε γινει απο τα κονιακ,τα παξιμαδια την χθεσινη ημερα κτλ-κτλ,το οποιο φιλοτιμηθηκα να μαζεψω γιατι σκεφτομουν την θεια μου μεσα στον πονο της να εχει και ολα αυτα!
το εκανα λαμπικο και εγω μαζευα εμυ ενω κηδευονταν ο δευτερος πατερας μου εμυ μου,ξεσκατιζοντας-νταντευοντας το μωρο μου,που κοπηκε και το γαλα απο την αφαγια και την στεναχωρια-(το οποιο επανηλθε μερες μετα απο προσπαθεια)-και τραβηξα την γκρινια του αιωνα,ενω ωστοσο κοιτουσα να φαει και ο παπους!
εγω ημουν ενα ρακος που στεκομουν με το ζορι στα ποδια μου,να κλαιω απο τα νευρα και την στεναχωρια μου,να εχω το μωρο και τον παπου και επρεπε να συμπαρασταθω στους αλλους και δεν με αφησαν παω στην κηδεια του!αυτο δεν θα μου το συγχωρησω ποτε!