Γεια σας παιδια...
Τι κανονισατε για την πρωτοχρονια παιδια??
Printable View
Γεια σας παιδια...
Τι κανονισατε για την πρωτοχρονια παιδια??
στο παρισι κατω απο τον πυργο του αιφελ και μετα εξοδο στα βραδινα μαγαζια του.... θα θελα
χαχα! ωραιος και εγω θα ηθελα να παω ρωσια,αλλα η οικονομικη κριση βλεπεις..
..εγώ θα ήθελα σε μια σπηλιά στο Αβαταρ, αλλά θα αρκεστώ στο κλαμπ που θα μαζευτούμε....:(
ε κανένα μπαρ ή κλαμπ μάλλον..
Δεν εχω κανονίσει τίποτα...
θα βγω για ποτακιιιιι!!!
Και εγω ποτακι και χορος και χαβαλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Πλάι στη φωτιά, κουκουλωμένος με μια κουβέρτα, τρίβοντας τα χέρια μου, ενώ ταυτόχρονα κάνω σχέδια για το '12 για τα οποία ξέρω ότι ο Θεός θα γελάει.
ο θεος δεν γελαει με τα σχεδια που κανουμε για τον εαυτο μας,αλλα με τα ασχημα σχεδια που σκεφτομαστε να κανουμε σε καποιον αλλον..
Μπα, μην το λες. Όσα σχέδια κι αν έχω κάνω για τον εαυτό μου, σχεδόν όλα διαψεύστηκαν παταγωδώς και λοξοδρόμησαν φαιδρά.
Εμ ετσι ειναι φιλε μου,τα σχεδια μας τις περισσοτερες φορες δεν βγαινουν αλλα... προσπαθουμε να τα κανουμε πραγματικοτητα !
Ελπιζω σπιτι μου με την οικογενεια μου
Mόνη σπίτι μέσα στην ατέλειωτη νύχτα πέρυσι είχαν κάνει λάθος οι γιατροί,είχα κάνει ένα γυναικολογικό χειρουργείο τέλος Νοέμβρη και στην ιστολογική διέγνωσαν κακοήθεια που δεν ήταν τελικά αφού έστειλα τα πλακάκια στη Βοστώνη φέτος μανιοκατάθλιψη και η ιστορία της Εmy, όμως Καλή Χρονιά σε όλους, θέλω να ελπίζω...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :) :) :) :)
το πιασες γατα
Post Mortem αν ήσουν Θεσσαλονίκη, θα σ' έπαιρνα να βγούμε αλλά κρίμα! Εγώ με μαμά ή με μπαμπά και συγγενείς. Ευτυχώς που φέτος υπάρχει δέντρο και ομορφαίνει την ατμόσφαίρα!
Θα ήθελα να κάνω Πρωτοχρωνιά στο Σάλτσμπουργκ, στην όπερα ακούγοντας Μότσαρτ, μετά δέιπνο σε ωραίο εστιατόριο και μετά ολονύχτιο σεξ και φυσικά όλα αυτά φουλ ερωτευμένη.
Και μετά ξύπνησα... Ας βολευτώ με κάνα κοψίδι στο χωριό και ας αφήσω τα όνειρα χειμερινής νυχτός.
Ναι postmodern αθηνα ειμαι φιλε!!!
ωχχχ ρομπα εγινα,συγνωμη Postmodern !!!!!!!
Αγαπητη!!!!!!
ειμαι καινουργιος εδω και ακομα μαθαινω :D
Λοιπον για αρχη,θα φαω,θα γελασω οσο μπορω μεχρι να κοκκινισω και να μην μπορω αλλο!
Στην συνεχεια θα κανονισουμε 10 ατομα να παμε σε ενα κλαμπακι εχουμε κλεισει 3 μπουκαλια οποτε αγαπητη PostModern θα περασω παλι καταπληκτικα!
Θα γελασω,θα κανω χαβαλε,θα χορεψω και με τα πολλα επειδη με βλεπω μετα κομματια να παρω και το κρεββατι μου στο κλαμπ!! αχαχαχαχαχαχαχαχ
μπα!!!! Με βλεπω μεχρι το πρωι να περναω καταπληκτικα,υστερα θα κοιμαμαι για 2 μερες αλλα σιγα καλο θα μου κανει!!!!!
χαχαχαχαχαχαχ καλη φαση ειναι,αποτι θυμαμαι σε ενα κλαμπ στο μπουρναζι εχει και κρεβατι oriental αλλα δεν θελω να παω και να ακουω συνεχεια ντιρι νταχτα ντιρι ντιρι νταχτα αιντε κλπ
θελω να ακουσω και κανενα πιτμπουλ κλπ
Οποτε...το αμαξι το αφηνω σπιτι εννοειται και υστερα θα βρουμε και τροπο να παμε και στο κρεβατι...σιγα εδω θα κολλησουμε !!! χαχαχαχ
α και για το φαι οταν μαζευτουμε λεω να κανω και κανα γλυκο!!!!!!!!!!
κορυφη ειμαι στα γλυκα πως και δεν ειμαι χοντρος ειναι η απορια πολλων !!!
και εγω τους απαντω αν ειναι να τα πληρωνατε και εσεις καθε φορα θα εισασταν ΣΙΛΟΥΕΤΕΣ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Το ποιο κατω δεν ειδες ομως δες να γελασεις αχαχαχαχαχ
Ναι!!!!
σκεφτηκα οτι αυριο θα ειμαστε πολλα ατομα στο σπιτι θα ειναι αναμμενα καιτα καλοριφερ οποτε θα θελουν να δροσιστουν
την προηγουμενη φορα δεν προλαβα να φαω ουτε ενα....ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ
Τωρα ομως...πριν να ερθουν θα φροντισω να τσιμπισω 2-3-4 κομματακια!χαχαχαχαχα εμ τι !!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχα
Μην το λες.....................Οχι βεβαια οτι το συγκεκριμενο γλυκο παχαινει
αλλα ολοι στο familly εχουν υπερβει οχι μονο πολυ αλλα παρα πολυ το βαρος τους χαχαχαχαχαχαχα
Πολλους αγιους βασιληδες θα εχω αυριο αχαχαχαχαχαχαχα
Επεσες ομως στο περιπου μεσα για το τι ειμαι χα