ΠΡΟΒΛΗΜΑ. . . .ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
Μεχρι πριν λιγο καιρο νομιζα οτι αρχισα να καταππολεμω την ηπια καταθλιψη που ειχα και να γινομαι καλυτερα. Ομως τις τελευταιες μερες δεν ειμαι καθολου καλα. Με παινουν κλαματα αρκετες φορες, νιωθω οτι θελω να κλαψω, βουρκωνουν τα ματια μου συχνα. Νιωθω ταραχη μεσα μου και φοβο, εχω παλι καποια συμπτωματα αποπροσωποιησης αλλα δε ξερω αν ειναι αποπροσωποιηση η απλα που νιωθω αισθηματα κενου. Νιωθω κενος, δε μπορω να νιωσω τη χαρα για κατι που θα ενιωθα πριν και θελω να κοιμαμαι ολη την ωρα για να μη νιωθω ετσι. Δε το κανω βεβαια αλλαετσι νιωθω. Νιωθω λες και δε με αγγιζουν το ιδιο το περιβαλλον διπλα μου γενικα και οτι δε νιωθω το ιδιο, δε μπορω να το περιγραψω αλλα αν αφησω τον εαυτο μου θα ειναι σαν σε απαθεια. Ετσι νιωθω αλλα το παλευω..Δε μπορω ομως ειδικα αυτο το αισθημα που δε ξερω τελικα αν ειναι αποπροσωποιηση η κατι αλλο, με φοβιζει, ειναι βασικα σαν αμυνα του εαυτου μου να με κανει να νιωθω απαθεια και οτι δεν ειναι αληθινα οτι γινεται...Βασικα δεν ειναι σε μορφη να μη μου φαινοντε αληθινα αλλα σε μορφη αισθηματος, συναισθησης... Δε μπορω να το περιγραψω και σιγουρα σας μπερδεψα... Δε νιωθω καλα παντωςμ, δε νιωθω χαρα και αισιοδοξια λες και δε με αγγιζει τιποτα. Ακομα μπορω και παω και για καφε και βγαινω με το κολλητο μου αλλα δε νιωθω οπως πριν.. Νιωθω λες και δεν ειμαι εδω στο κοσμο μας αλλα λες και το μυαλο μου ειναι κ αλλου πως να το πω. Τι συμβαινει ρε γμτ, Και να το πω στον ειδικο που πηγαινα (τελευταια φορα που πηγα ηταν που ολα ηταν καλα και του το ειπα τοτε και μ εκλεισε τωρα ραντεβου μετα απο αρκετες μερες) δε θα με βοηθησει, πως να με βοηθησει... Φοβαμαι ρε παιδια....Ειναι απαισιο να μη νιωθεις τα συναισθηματα οπως πριν να νιωθεις σαν απαθεια, και να κανεις σκεψεις του στυλ ειναι αληθινα γενικατα οσα ζουμε? Δε μπορω να ειμαι οπως πριν γμτ τι συμβαινει...Βοηθεια.. Χρειαζομαι καποιον να με βοηθησει πραγματικα και οχι απλα κουβεντα να του πω και οκ.... Τι μπορει να ειναι αυτο που νιωθω..??