http://www.youtube.com/watch?v=qZMX6H6YY1M
Printable View
Δεν την ειχα ξαναδει..εκλαψα!
....κάτι πιο χαρούμενο να ξεκινήσει η μερα μας δεν είχες κεμ..?....................:ΡΡΡ
τσκ τσκ, Ταυλανδη, η χωρα στην οποια οι διαφημισεις κρατανε 3 ολοκληρα λεπτα!
Δεν δάκρυσα. Μα μόνο που ξέρεις ότι είναι για να σου πουλήσουν κάτι, το θεωρώ τραγικό να κλάψω για μια εταιρία. Το μήνυμα: ο καπιταλισμός μια χαρά ξέρει να σου πουλάει και συγκίνηση πάνω στην αναπηρία ενός ανθρώπου προς άγρα αγοραστών. Α ρε καθάρματα της οκάς.
Κι εγω συμφωνω μαζι σας αλλα μπηκα στον πειρασμο και την ειδα και βασικα ειναι πολυ καλογυρισμενη,σαν ταινιακι μικρου μηκους,κι εχει και πολυ καλους ηθοποιους. Ειδικα ο μπαμπας παιζει πολυ ωραια.
Joann κανε τον κοπο να την δεις,παραβλεψε το γεγονος οτι θελουν να σε κανουν να κλαψεις για να τους ακουμπησεις τα φραγκα σου.
Όχι, καλό μου κορίτσι. Αν θες βάλε ένα video που να το έχεις επιλέξει γιατί πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο και θα το δω 3 φορές... Αρνούμαι όμως να δω οτιδήποτε προσπαθεί να με συγκινήσει για να μου πουλήσει προϊόντα και το θεωρώ και ανέντιμο...
Εγώ νόμιζα ότι ήταν καμπάνια για τα δικαιώματα των κωφαλάλων και στεναχωρήθηκα...
Στο τέλος το μήνυμα της ασφαλιστικής άκρως ξενερωτικό.
Τι μαλακιστήρι, να ντρέπεται και να κάνει και απόπειρα επειδή ο πατέρας της είναι κωφάλαλος??????? ουστ!
Φειλάρα απ'άκρη σε άκρη xD
καλη η Ταυλανδη αλλα πολλη φτηνια! αξιολογη ταινια τρομου απο εκει ηταν το Art of the Devil ειδικα το 2.
Φυσιολογικό δεν είναι, μπορεί να συμβαίνει συχνά.
Για μένα απαράδεκτο, αυτό είναι το αίσθημα μου
Μια μικρή μόνο παρέμβαση-ο όρος "κωφάλαλος" δεν χρησιμοποιείται πια :). "Κωφός" λέγεται όποιος έχει πρόβλημα ακοής ή "βαρύκοος", ανάλογα με το ποσοστό απώλειας ακοής. Αφ'ενός γιατί με κατάλληλη λογοθεραπεία, μπορουν να μιλήσουν, αφ'ετέρου υπάρχει η νοηματική γλώσσα, που δεν είναι κώδικας επικοινωνίας, αλλά μια γλώσσα με τα όλα της, αν και χωρίς ήχο!Οποτε το "άλαλος" δεν ισχύει:)
Βρε συ Gypsy απο τη μεμονωμένη ιστορία του βίντεο, έχει ένα πατέρα μέσα στο χαμόγελο και την αγάπη, γιατί να νιώθει ΤΕΤΟΙΟ ψυχικό φορτίο? Πατέρα με ειδικές αναγκες έχει, δε την ξυλοφορτώνει!!!! Αίσχος, γιατί άλλη είναι η αιτία που μπορεί να νιώθει έτσι κι όχι ο πατέρας της... Μπορεί να νιώθει οτιδήποτε, δε σημαίνει ότι είναι αναμενόμενο και δικαιολογημένο.
Και το ψυχικό φορτίο του πατέρα που όλη του τη ζωή παλεύει για επικοινωνία και αποδοχή? Αυτά (για μένα) είναι αληθινά προβλήματα κι όχι το κάθε κόμπλεξαρισμένο μυαλό ενός ανώριμου έφηβου. Έτσι νιώθω σε τέτοια θεάματα, και αν ήμουν στη θέση της συγκεκριμένης κοπελιάς θα ήμουν ευτυχισμένη που έχω τέτοιο πατέρα με αυτή τη δύναμη και αυτό το χαμόγελο.
Πήγα να παράγω 0.001397719% δάκρυα αλλά το μήνυμα της ασφαλιστικής στο τέλος το εμπόδισε και αυτό.
πραγματικα,πολυ συγκηνητικο..
Πάντως τα παιδιά στην εφηβεία αρχίζουν να απομυθοποιούν τους "θεούς" γονείς τους, κι αρχίζουν να τους ενοχλούν όλα πάνω τους... πώς ντύνονται, πώς μασάνε, πώς μιλάνε, τα πάντα. Μπορώ να καταλάβω ότι όσο πιο "ακραία" η διαφορά του γονιού από το τέλειο, τόσο πιο ακραία και η "αποστροφή" του παιδιού, ανάλογα και το παιδί βέβαια.
Αλλά για να είμαι ειλικρινής, και η δική μου πρώτη αντίδραση ήταν "κοίτα εκεί το μαλακισμένο, ο άνθρωπος παιδεύεται διπλά να της προσφέρει κι αυτή τραβάει κόμπλεξ που είναι κουφός". Τα παιδιά είναι σκληρά... εδώ είναι σκληρά προς άλλα παιδιά, πόσο μάλλον προς μεγάλους που ακόμα τους θεωρούν ολίγον φτιαγμένους από ατσάλι...