δεν αντεχω αλλο θελω να τερματισω την ζωη μου πια! αλα δεν εχω κοτσια να το κανω ζω σε μια φυλακη
Printable View
δεν αντεχω αλλο θελω να τερματισω την ζωη μου πια! αλα δεν εχω κοτσια να το κανω ζω σε μια φυλακη
συμπασχω. θες βοηθεια ?
με βριζουν ολοι οι γονειςι μου οι φιλοι μου δεν με θελει κανενας !
κανε κατι γι'αυτο.
δεν μπορω να αλαξω δυστυχως τη γνωμη του Αλκοολικου Μαλακα πατερα μου ουτε την μανα μου να μην ξεσπαει πανω μου αφου ολη μερα τσακωνετε μαζι του κ μετα ξεσπαει σε μενα ουτε τους φιλους μου να τους αλαξω γνωμη για μενα την στιγμη που ειμαι οντος μια χασικλου κ ολα τα αλα που λενε κ κυριος δεν μπορω να αλαξω το πορτοφολι μου που δεν εχω ουτε 1 ευρω! κ δε μπορω να γυρισω τον καλυτερο μου φιλο πισω που πεθανε απο ηρωινη κ εχω παθει αλεργια εχω γεμισει παντου κοκκιλες κ μου πεφτουν κ τα μαλλια !!!!!!!!!! τι αλλο να παθω κ πως να αλαξω ολα αυτα ?
για αρχη σταματα να ακους black metal και να το παιζεις σατανιστρια, ειδικα του Lavey. καταδευτερον, κατσε ηρεμισε να δεις αν οντως εχεις παθει αλεργια με κοκκινιλες και σου πεφτουν μαλλια ή ειναι απλα απ'το αγχος και το χασισι, κι αν οντως ισχυει και ειναι σοβαρο το προβλημα πας σε δερματολογο. κατα τριτον ψαχνεις νεους φιλους ή και γκομενο που στα παρεχει ολα, για να ξεκουμπιστεις απ'το σπιτι. good luck απο μενα, καληνυχτα.
πηγα σε δερματολογο κ μου ειπε οτι ειναι αλεργια αλα μου ειπε οτι θα αργησει να περασει μπορει κ πανω απο μηνα αλλα βαζω κατι αλοιφες κ ενα κολοσαπουνο που βρωμαει φαρμακειλα περνω κ αντισταμινικα κ ενα ιδικο γαμιοσαμπουαν κ με τρωει πιο λιγο απο οτι πριν αλα οι κοκκινιλες μενουν.α κ δεν το παιζω σατανιστρια ειμαι οντος κ δεν ακουω μονο black αλα πεζω κ ολας σε μπαντες. να φυγω απο το σπιτι θελω παραααααααααααααααααααααα πολυ αλα δε εχω λευτα κ οσο για γκομενο εχω!
τοτε αφου εισαι κομπλε γιατι θες να πεθανεις ?
ο Σατανας ειναι μεγαλος, αλλα δεν ηταν σατανισμος αυτος του Lavey, αλλα απλα αθεϊα. τα εχω ψαξει απ'τη καλη κι απ'την αναποδη τοσα χρονια, αν θες σατανισμο τραβα Σουηδια αυτο που πιστευε κι ο Τζωνης (των Dissection). ξανακαληνυχτα.
πολυ καλη ιδεα!!!!!!!!!!!!!!!!!
...πάντως η εμπαθής ακρόαση ακατάσχετων θορύβων τύπου black metal, epic, militant, screamo, σκυλαδικοτσιφτετελοpop, gangsta rap κ.λ.π., δύνανται να προκαλούν ψυχικές βλάβες. :rolleyes:
ειμαι full με ψυχικες βλαβες τοτε γιατι αυτα ακουω απ'το λυκειο.
kala kai egw akouw apo thn proth gymnasiou k eimai pio full!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
DSO και Funeral Mist αξιζουν μονο ομως! τα υπολοιπα ειναι σκουπιδια.
oi funeral mist einai ena apo ta agapimena mou sigrotimata aytous akouw twra k sigkekrimena to komati nightside phantom
Μπράβο ντιςς! Αφού καταφέρνεις πάντως να συνδυάζεις τόσο απλά κι ανώδυνα το "Θέλω να πεθάνω" μ' όλη αυτήν την πανδαισία της μουσικής έκστασης είσαι σε καλό δρόμο και καταφέρνεις και τους δουλεύεις όλους ψιλό γαζί. Όμως τη σημασία που θέλεις να σου δείχνουν θα μπορούσες να την έχεις και μ' άλλον τρόπο πιο εποικοδομητικό, από το να προσπαθείς να εντυπωσιάζεις μ' όλο αυτό το τεχνητό φτιασίδωμα!
κοριτσακι μικρο ειναι μωρε, αστο να παιξει λιγο να χαρει.
θα το αναλαμβανα εγω ο ιδιος αν ηθελε, αλλα αφου ειπε οτι εχει γκομενο τ'αφηνω.
ντις, γιατι δεν πας σε ενα ψυχολογο;
Λου πάλι τα ίδια θα λέμε; Ψυχολόγος δεν τα βγάζει πέρα μαζί της. Μόνο κάποιος που θα της ανοίξει το κεφάλι και θα της βάλει μέσα αυτά.., που με καμμία από τις γνωστές μεθόδους δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτά από την ίδια
Lou οντως επαναλαμβανεσαι σαν λουπα.
μπορω να της το ανοιξω αν θελει, σε τοιχο! συνηθιζα παλιοτερα να το κανω σε μεταλλαδες, τους επιανα απ'τα μαλλια και τους κοπαναγα μεχρι να κοπει στα δυο το κεφαλι τους ή να πεσουν ξεροι. ποτε δε μου αρεσε η κλειστομυαλια τους.
ντιςς επειδή είχα λείψει για λίγο κι έχασα κάποια επεισόδια.., παρατηρώ ότι χρησιμοποιείς συχνά σαν άλλοθι τον αλκοολικό πατέρα σου. Ναι δεν έχεις άδικο ότι οι συμπεριφορές σου ερμηνεύονται κι απ' το γεγονός της ψυχοπαθολογίας του πατέρα σου, αλλά εν μέρει κοριτσάκι μου! Είσαι μην το ξεχνάς ενήλικη πλέον. Βέβαια ξαναέχεις δίκιο να μου πεις ότι ζούμε σ' εποχή που φτιάχνουμε άλλοθι για να ξεφεύγουμε απ' τα δύσκολα. Δυστυχώς όμως αυτά τα δύσκολα.., που προσπαθείς απεγνωσμένα ν' αποφύγεις είναι τελικά μονόδρομος!