κοινωνικες ικανοτητες και γυναικειο φυλο
καλημερα, με λενε Α ειμαι 19 χρονων και σπουδαζω στην Αθηνα. Το προβλημα μου.. οι κοινωνικες μου ικανοτητες απεναντι στις κοπελες! τι εννοω..
Απο μια ηλικια γυρω στα 16 και μετα οι σχεσεις μου με το αντιθετο φυλο ηταν μια χαρα φυσιολογικες, δηλαδη ειχα κοπελες, ειχα σεξουαλικες σχεσεις (αν και μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου οι κοπελες που ειχα τετοιες σχεσεις ωστόσο δεν το θεωρω αφυσικο) και γενικα ημουν ακομπλεξαριστος απεναντι σε οποιοδηποτε κοριτσι ειτε ηταν φιλη ειτε αγνωστη ειτε οτιδηποτε. Πιστευω οτι αυτη η ανεση μου εδινε και μια επιπλεον γοητεια (μπορει να ειναι και στο μυαλο μου βεβαια). Τελοσπαντων στο κυριως θεμα.
Τον τελευταιο καιρο αυτο που αισθανομαι ειναι οτι εχω χασει τα κοινωνικα μου skills απεναντι στις κοπελες. Περα του οτι δισταζω να πλησιασω μια κοπελα για οτιδηποτε αλλο εκτος απο ασημαντα πραγματα τυπου τι ωρα ειναι η εχεις ενα στυλο η που βρισκεται η οδος ταδε, δεν μπορω να ανταποκριθω ακομα και οταν με πλησιαζουν αλλες κοπελες, που δεν μου εχει ξανασυμβει ποτε στο παρελθον! Αποτελεσμα αυτη την στιγμη αφου εχω αποκοπει απο λυκιακες παρεες (ειμαι στο πανεπιστημιο 1ο εξαμηνο) να μην εχω ουτε κοπελα, ουτε καποια φιλη ουτε τιποτα.. Οι κοπελες με τις οποιες μιλαω σε εβδομαδιαια βαση ειναι 1-2 κοπελες που ανταλλασουμε σημειωσεις (και μου ειναι τελειως αδιαφορες ακομα και σε φιλικο επιπεδο). Φτανω στο σημειο ακομα και κοπελες που με πλησιαζουν και ειναι προφανες οτι τους αρεσω να τις ''αποθω'' κατα καποιο τροπο με την συμπεριφορα που την αντιλαμβανομαι καπως σαν αδιαφορια/αμηχανια. Ειμαι σε σημειο δημοτικου δηλαδη που ντρεπομαι να μιλησω σε κοπελα!!
Ενα υποβαθρο της ζωης μου που μπορει να σχετιζεται με τα παραπανω για οποιον ενδιαφερεται να με βοηθησει..
Εδω και καιρο εχουν αρχισει να αραιωνουν τα μαλλια μου, ειναι σε μικρο βαθμο ακομα οποτε το καλυπτω και γενικα δεν εχει γινει αντιλληπτο απο κανεναν, αλλα πολλες φορες οταν δεν εχω κατι θετικο να ασχολιθω η σκεψη αυτου του προβληματος με ριχνει.
Εχω καποια παραπανω κιλα (απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου τα εχω) που δεν επιρρεαζουν γενικα την εμφανιση μου αλλα πολλες φορες παιζει στο μυαλο μου η σκεψη οτι αν με εβλεπε μια κοπελα γυμνο θα αηδιαζε!
Αρχες οκτωβρη χωρισα απο πολυ ομορφη σχεση ενος χρονου υπο πολυ καλες συνθηκες χωρις δραματα κλπ.
Γενικα ποτε δεν ειχα προβλημα με τις σχεσεις μου με τους ανθρωπους, ημουν λιγο εσωστρεφης αλλα τιποτα παραλογο, ανεκαθεν ειχα και εχω φιλους, δεν νιωθω καμια αμηχανια στο να γνωριζω νεες παρεες και ειδικα τα τελευταια χρονια εχω και ενα dominance μεσα στις παρεες μου.
Αυτα, περιμενω απαντησεις σχετικα με αυτo που με προβληματιζει σε φιλικο τονο παντα και οποιαδηποτε κριτικη ευπροσδεκτη!