Φόβος , άγχος διατάραξη ύπνου , υπό στρατιωτική θητεία ?
Καλημέρα και απο εμένα,
Θα με θυμάστε απο ένα άλλο θέμα που είχα ανοίξει για γονέα που έψαχνα να βρώ άκρη με κλινική, τελικά παρότι κάναμε οτι καλύτερο το χάσαμε το άτομο..
Είμαι στρατιώτης πλέον γιατί μέσα σε όλη αυτήν την αναμπουμπούλα, με κάλεσε και ο στρατός και ΕΠΡΕΠΕ , να πάω προσοχή ,δεν έχω αναβολή δεν μπορώ να πάρω αναβολή γιατί έχω κάποιες κυρώσεις.
Πλέον σήμερα κλείνω 3 μήνες στον στρατό μένουν άλλοι 6.
Απολύομαι στης 24 Ιουλίου 2012.
Προς στιγμή έχω έρθει με κατ'εξαίρεση κοντά στο σπίτι μου.
Η υπηρεσία πάει σχετικά καλά ,τα άτομα είναι σχετικά καλά.Αλλα ξέρω οτι θα μπορούσε να μου πάει συγκεκριμένα εμένα πολύ πολύ πολύ καλύτερα εάν ήμουν κάπου αλλού. (Π.Χ : Άσσυρο, Πολεμικό Μουσείο, Εκκλησία κτλ.) δεν έχω βύσμα είμαι εδώ.
Έχω θέματα σοβαρά τα οποία τα έχω παρουσιάσει με χαρτιά αλλά τίποτα.
Έχω τρομερό άγχος είμαι πολύ αγχώδες άτομο,απο Β' Γυμνασίου περίπου είχα Ονυχοφαγία,τώρα το αντιμετωπίζω πολύ αργά . Προκάλεσα ζημιά στην καρδιά απο το άγχος μου,πλέον πιέζομαι αρκετά εδώ μέσα. Παρότι είναι καλά,ενώ ξέρουν την κατάσταση μου και μπορούν να κάνουν εάν θέλουν κάτι,δεν κάνουν.
Κάθε βράδυ που κοιμάμαι , ξεχνιέμαι ελάχιστα αλλά και πάλι δεν κοιμάμαι καμιά φορά απο το άγχος και απο τα προβλήματα που έχω έξω.Τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσω σοβαρά,έχω και το άγχος για την εξεταστική μου οπότε η λέξη άγχος με κυριεύει αρκετά.
Πολλές φορές έχω σφήξιμο στην καρδιά απο οτι συμβαίνει και οτι γίνεται.
Δεν θέλω να πάω στο 424 γιατί θα μου δώσουν αναβολή μόλις παρουσιάσω τα χαρτιά απο τα προβλήματα που αντιμετωπίζω έξω.Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω κάτι χω΄ρια το άγχος και ίσως λίγο κατάθλιψη .Απλά εάν αναφέρω τα πράγματα με οικογένεια κτλ. θα μου δώσουν αναβολή ,αλλά δεν θέλω γιατί πρέπει να τελείωσω τώρα.
Η λέξη πρέπει είναι στοιχειώδεις.Αλλά πρέπει.
Σκέφτομαι να πάω σε κέντρο ψυχικής υγιεινής , η δεν ξέρω και εγώ τι άλλο...
Έχω φτάσει στο ΑΜΗΝ .