Originally Posted by
gios_new
'Ολα αυτά που μου περιγράφετε με αγγιζουν , τα νιωθω πολύ δικά μου γιατί τα βιώνω κ εγω. Ναι οντως υπαρχει ενας φαυλος κυκλος ξεσπασματος , τυψεων , αυτοτιμωριας.
Θελω να φυγω απο αυτη την κατασταση που βρισκομαι , δεν μου αρεσει , δεν ειμαι εγω αυτος . Κανω καποιες προσπαθειες να βγω προς τα εξω , να κοινωνικοποιηθω κ παλι , βγαινω με φιλους , γνωριζω νεα προσωπα αλλά ενω καποιες στιγμες νιωθω ωραια ξαναγυρναω ξανα στον σκοτεινο μουκοσμο. Σαν κατι να με τραβαει κατω κ να μου λεει πως δεν ξεμπερδεύψαμε απο την λύπη, την στενοχώρια , την μοναξια .
Ελπίζω πως θα τα ξεπεράσω γιατί αυτή την στιγμή η ελπίδα είναι το στήριγμα μου . Ισως καποιος να μου δινει ενα καλο μαθημα , δεν ξερω . Πριν 3-4 χρόνια η ζωη μου ηταν αχρωμη. Ημουν στην μακροχρονια σχεση μου , ειχα τον σταθερο φιλικο μου κυκλο , οι γονεις μου ηταν καλα . Κ ομως τοτε ευχομουν να μπορωνα αισθανθω πραγματα , καλα , ασχημα κατι να με κανει να νιωσω πως ζω . Τα τελευταια 2 χρονια ζω στο σκοταδι. Θλιψη , καταθλιψη , πονος με διακατεχουν . Εχω κλαψει οσο ποτε στη ζωη μου . Μεσα στην μαυριλα προσπαθω να βγαλω κ κατι καλο . Μηπως ετσι μπορεσω τελικα να γνωρισω εμενα ? Να καταλαβω ποιος ειμαι ? Δεν ξερω κανω διαφορες σκεψεις .