Καλημερα σε ολους!
θα περιγραψω και γω το δικο μου προβλημα.ελπιζω να βοηθησω και να βοηθηθω.
Πριν απο 10 περιπου χρονια μια ερωτικη απογοητευση με οδηγησε στην καταθλιψη.πονος στο στομαχι απωλεια βαρους και μετα αγχος φοβιες πανικος και ολα τα γνωστα!Στην αρχη και εγω και οι γονεις μου δεν μπορεσαμε να καταλαβουμε τι συμβαινει χασαμε ετσι πολυ χρονο.Οταν ολοκληρωσαμε ολες τις παθολογικες εξετασεις οι οποιες ηταν απολυτα καθαρες φτασαμε και στον ψυχιατρο.4 χρονια εκανα χρηση xanax οχι στις δοσεις που συνιστουσε ο γιατρος πολυ λιγοτερες γιατι δεν μπορεσα να αποδεχτω ποτε οτι αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα.Τα χρονια ολα αυτα ειχα σταματησει καθε δραστηριοτητα που ειχα πριν με κυριοτερη απο ολες τις σπουδες μου.Αργοτερα οταν ενιωθα καλα ολοκληρωσα με επιτυχια τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις Ι1.Φοβομουν πολυ το στρατο γιατι τα 4 αυτα χρονια ειχα περασει πολυ ασχημα και η ιδεα οτι θα πηγαινα καπου με δυσκολες συνθηκες με τρομαζε ακομη περισσοτερο.Μετα το στρατο απεκτησα μια δουλεια στην οποια ακομη και σημερα που εργαζομαι ειμαι απο τους πιο επιτυχημενους και γρηγορα ανερχομενους υπαλληλους.Ολα αυτα τα 10 χρονια ειχα σχεσεις με 2 κοπελες για τις οποιες δεν αισθανομουν και πολλλα.Η ερωτικη απογοητευση που ειχα περασει με εκανε να σκεφτομαι οτι δεν πρεπει να ξαναερωτευτω.Πριν απο ενα χρονο ομως στη ζωη μου μπηκε μια νεα κοπελα.Αισθανθηκα πολλα γι αυτην και σε ηλικια πια 28 επρεπε να αρχιζω να σκεφτομαι πιο σοβαρα.Ειμαστε μαζι και ειχαμε πολλες ευχαριστες στιγμες τιποτα δεν εδειχνε οτι οτι αυτο το πραγμα μπορει να χαλασει.Ομως μια μερα ξαφνικα η κοπελα μου ειπε πως θελει να χωρισουμε χωρις να εχω καταλαβει ακριβως το λογο.Δεν αντεδρασα την αφησα μονη της να σκεφτει καποια πραγματα.Εγω ομως παλι......ζω με πονοκεφαλους και μερικα βραδια ξυπναω τρομαγμενος.Δεν θελω να αφησω την δουλεια μου,δεν θελω σταματησω να να γεμιζω με χαρα τους φιλους μου,δεν θελω να στεναχωρησω και παλι τους γονεις μου και δεν θελω να αρχισω να τρεχω και παλι σε γιατρους και φαρμακεια.Τι να κανω?