ειμαι χαλια απλα
Printable View
ειμαι χαλια απλα
ελα ξεκολλα μια χαρα εισαι!!!!
δεν ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
ε πωσ δεν εισαι μια χαρα φαινεσαι!!!!
...........................................
die die my darling i ll be seeing you in hell ποιοσ σε ενοχλει κ δεν το γραφεισ;
.................................................. ...*********
I am very angry !
..........*********################
τι εγινε κι εισαι θυμωμενη χαλασε ο καιροσ γι αυτο ε;λυπημενη γιατι;
.........................................********* *********************
καλη μου πεφτω γ υπνο κανε το φακ κ θα σου φυγει το ανγκρι κ το σαντ οκ?οδηγιεσ γιατρου ειναι αυτεσ να τισ τηερεισ με ευλαβεια ανελοιπωσ καθε πρωι κ θα στρωσει κ η επιδερμιδα!!!!!!
εχει πουτσοκρυο γι αυτο ειναι φακινκ ναιτ;
http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knwακου αυτο το τραγουδι κ προσπαθησε να νιωσεισ οπωσ ο τραγουδιστησ πανω στη σκηνη κ θα σου φυγουν ολα
i have boyfriend but i want to hit because is very fucking as fool!
αλλαξε μπουφρεντ καλη μου δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο νομιζεισ αλλα μην περιμενεισ να πετυχεισ το σωστο με τη μια γτ αλλιωσ δε θα καναμε σχεσεισ θα τουσ πετυχαιναμε κατευθειαν κ τελοσ το νοημα ειναι κανε κατι μην εισαι παθητικη αλλαξε τη ζωη σου οσο σε παιρνει κανε κ λαθοσ αυτα ειναι οι εμπειριεσ καληνυχτα κ τα λεμε καπιια στιγμη εν καιρω να μου τα πεισ καλυτερα
when i opend the post wanted to write that i want to end my fuking life,but the fucking is easier to tell and write about suicide!
apla tipota to idietero!
βραδυνες μαλακιες να περνα η ωρα!
χαχαχααχαα δεν υπάρχεις!! (pad)
.............................******************
νεκρα νεκρα κ κασιδα!
στου κασιδι το κεφαλι χορευει η ψειρα πεντοζαλι
δικο μου
πωσ εισαι σημερα καλη μου καλυτερα;
οχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ναι ρε ξερω! εσυ που διαβαζεις αυτα που γραφω ξερεις τι στον διαολο ψαχνεις?
ηρεμησε μικρη κ παρτο αλλιωσ οσα προβληματα κ να χεισ μια ειναι η μαγικη θεραπεια που δε θα στην πει κανενασ γιατροσ κ κανενα βιβλιο να μπορεισ να γελασ με τα προβληματα σου αυτο ειναι το καλυτερο φαρμακο κ στο μαθαινει η ζωη αυτο ειναι η καλυτερη συμβουλη που μπορουμε να σ δωσουμε η αλλη μαγικη συμβουλη ειναι οταν δν την παλευεισ καθολου καθολου ομωσ πεσε κοιμησου μετα απο εναν υπνο τα βλεπεισ καλυτερα τα πραγματα αυτο στο μαθαινει ο στρατοσ εσυ δε θα πασ για να το μαθεισ στο λεμε εμεισ
προτον μου την ειπε ο μακις15η κ δευτερον το προβλημα μου ειμαι εγω τριτον τις συμβουλες να μην της δινεις αν δεν τις τηρεις ουτε εσυ γιατι μετα θα εισαι σαν την παροιμια δασκαλε που διδασκες κ νομους δεν κρατουσες! κ τεταρτον αμα δεν μου κολλαει υπνος με τοσα πολα νερα που εχω πως να κοιμηθω!
καλη μου εγω τα κανω αυτα που λεω νομιζεισ τα ειδα γραμμενα πουθενα;αμα δε θεσ μη μ ακουσ εμενα δε με νοιαζει fuckιασμενη εισαι μ φαινεται θεσ να συζητησουμε τι σε απασχολει αμα το χεισ γραψει που θενα βαλε το λινκ!!!!!
Κρίμα γιατί δεν καταλαβαίνεις τί σου γράφω, απλώς στο έγραψα γιατί ο ύπνος βοηθάει στο να ηρεμήσει κάποιος που έχει ψυχολογικά προβλήματα αυτό μπορεί να στο πει και οποιοσδήποτε ψυχολόγος.
Αλλά αμέσως επιτίθεσαι. Λάθος μου που έγραψα ίσως αλλά δεν γνωρίζω και τον καθένα, λοιπόν επειδή δεν θέλω να την «μπαίνω» σε κανέναν μη λάβεις υπόψη σου ότι σου έγραψα, και κάνε ότι καταλαβαίνεις.