Ας μιλησουμε για σεξουαλικοτητα
Αρχιζοντας να πω τους χαιρετισμους μου σε ολους εδω στο forum, ημουν για καιρο απλη επισκεπτρια και αναγνωστρια,σημερα ομως αποφασισα να μοιραστω καποιους απο τους προβληματισμους μου.
Ξεκινωντας διστακτικα οφειλω να ομολογησω πως απο μικρη ειχα σεξουαλικες φαντασιωσεις με γυναικες,μαλιστα οι πρωτες μου φαντασιωσεις ηταν με γυναικες χωρις αυτο να σημαινει πως δε με ενδιεφεραν οι αντρες (μιλω για οταν βρισκομουν σε ηλικια 8 χρονων και ανω). Παρ ολα αυτα ποτε δεν ειχα ερωτευτει καποια φιλη μου η καποια κοπελα της ηλικιας μου, αλλα περισσοτερο με γοητευαν γυναικες μεγαλυτερης ηλικιας οπως οι καθηγητριες μου! Αυτο που με ελκυε προς αυτες ηταν κυριως οι πνευματικες τους ικανοτητες, η μετρια και πολλες φορες ασχημη εξωτερικη τους εμφανιση και το δυστροπο του χαρακτηρα τους!!! Ξερω πως οι ομοφυλοφιλικες σεξουαλικες φαντασιωσεις ειναι νορμαλ για αυτο δεν προβληματιστικα εξ αρχης..
Μεγαλωνοντας το ενδιαφερον μου αρχισε να εστιαζεται και σε κοριτσια κοντινοτερων ηλικιων με τη δικη μου, χωρις βεβαια καποια εκδηλωση. Μου αρκουσαν τα παιχνιδια του μυαλου και κυριως η ιδεα της μαγειας και της τρυφεροτητας που ισως υπαρχει στον γυναικειο ερωτα! Βεβαια στις φαντασιωσεις μου αυτες με την παροδο του χρονου εβαζα τον εαυτο μου μεσα καθως στην αρχη φανταζομουν πως αλλαζα φυλο και γινομουν αντρας.
Αυτα μονο στο μυαλο κατα τα αλλα ειχα κι εχω μια φυσιολογικη ερωτικη ζωη ειχα 4 χρονια σχεση με ενα αγορι που αγαπησα πολυ, τωρα ειμαι με ενα αλλο παιδι που αγαπω εξισου και περνω ομορφα. Συνεχιζω ομως να "ερωτευομαι" κοπελες ασχημουλες συνηθως! Δε νομιζω ποτε να κανω μια λεσβιακη σχεση, δε θα μου βγει κι ουτε το εχω επιχειρησει, οι σκεψεις μου ειναι πλατωνικες κι οχι χυδαιες σεξουαλικες! Αυτο τον καιρο μου αρεσει μια κοπελα και νομιζω πως μου βγαζει καποιο σεξουαλικο ενδιαφερον απο τη μερια της, με κολακευει η ολη φαση αλλα με τιποτε δε θα θελα να το δοκιμασω! Δεν μπορω να εκτεθω ετσι και δε νομιζω πως εχω να κερδισω και κατι απο μια τετοια εμπειρια.
Αυτες ηταν μερικες απο τις σκεψεις μου και τις γνωμες μου σχετικα με τη δικη μου σεξουαλικοτητα( δε μου βαζω ταμπελα ουτε ομως πιστευω πως ειμαι λεσβια απο τη στιγμη που μου αρεσουν και αντρες),περιμενω να μου πειτε αν εχετε νιωσει κατι αναλογο κι αν πιστευετε πως ειναι καλο να εκφραζονται τετοια συναισθηματα! ευχαριστω για το χρονο σας. D.P.