Θα κάνατε ποτέ γνωριμία/σχέση απο site γνωριμιών? Και γιατί
Printable View
Θα κάνατε ποτέ γνωριμία/σχέση απο site γνωριμιών? Και γιατί
μπα.προτιμω την αμεση επαφη.αν δε βλεπεις τον αλλον και δεν τον ακους απ την αρχη δε γινεται.δυσκολα.
τις περισσοτερες σχεσεις μου ετσι τις εκανα. απο γνωριμιες που ξεκινησαν εδω στο διαδικτυο. ανηκουμε σ'αυτη τη γενια βλεπεις, που το φλερτ εκει εξω εχει πεθανει, οποτε δε γινεται διαφορετικα. παλιοτερα βεβαια ηταν καπως καλυτερα τα πραγματα, τωρα πια που γεμισαμε σκουπιδια δυσκολευεσαι να εμπιστευεις, και ακομα περισσοτερο και οι κοπελες. οποτε απαντω ναι, αν και με καθε επιφυλαξη πλεον, κι οταν λεω επιφυλαξη εννοω να ξερω το ατομο, να εχω μιλησει λιγο καιρο μαζι του, ετσι ωστε να ξερω αν υποκρινεται ή οχι.
ναι αν ηταν καταλληλος και ειχαμε καλη επαφη δεν βρισκω το λογο να μην τον γνωρισω απο κοντα και να γινοταν κατι
Συνήθως αυτες που ψαχνουν να βρουν απο σαητ γνωριμιών δεν βλεπονται, ειναι αυτες που λογω εμφανισης δυσκολευονται να βρουν, και να βλεπονται καποιο αλλο σοβαρο προβλημα θα έχουν και δεν βρισκουν, γι αυτο καταλαβα ότι δεν αξιζει τον κοπο, προτιμω face to face στη real life. Οι ωραίες δεν εχουν αναγκη τα σαητ γνωριμιων. Να ενα θεμα που ανοιξα για μια τετοια περιπετεια που ειχα και μετα απ αυτο παρατησα να ασχολουμε με σαητ γνωριμιων.
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...νωριμία
νησιωτάκι μου τί κάνεις? Άσχετο! Έχω ξετρελαθεί με τον ναξιώτικο συρτό!!!
Κι ας έρθουμε στο θέμα των γνωριμιών. Εγώ θάλεγα θα τολμούσα κι ειδικά
αν είχε ο συγκεκριμένος διπλο-τριπλοπρόφιλο. Θάναι σαν νάχω σχέση με δυό-τρεις μαζί.
Τί πιό ενδιαφέρον από σχέση μ' έναν μόνο!
συμφωνω ιωαννη απολυτα.
και μενα μου τυχε αυτο
Ως προς την εμπιστοσύνη, πώς θα νοιώθατε? Θα νοιώθατε πως είναι κοπέλες-άντρες που είναι οτι αρπάξει ο κώλος τους ή όχι απαραίτητα?
γιατι να ειναι οτι αρπαξειι ο κωλος τους? αυτα τα βλεπεις και στα face to face ραντεβου... η μηπως δεν σας εχει τυχει?
οχι απαραιτητα.μπορει ο αλλος να χει σκοπο να αρπαξει, μπορει αλλος να χει σκοπο να παντρευτει
Ναι. Ο,τι γίνεται εδώ μέσα, γίνεται κι έξω.
Ioannis διάβασα την εμπειρια σου, με εμένα διαφέρει γτι η κοπέλα ειναι μια κούκλα, τώρα δεν ξέρω τι δουλειά έχει σε τέτοιο site ( ίσως έχει 6 παιδιά και 3 ξώγαμα? :p ) αλλα με εμδιαφέρει πολύ να την γνωρίσω. Η περίπτωση σου μου έχει τύχει, είναι λάθος να αρχίζεις συζήτηση με κάποιον με σκοπό την γνωριμία αν δεν έχεις δεί φωτό πρώτα, το χω πάθει κ ειναι μεγάλο ξενέρωμα να παλεύεις να κάνεις τον άλλον να σε συμπαθήσει ,να σε αποδεχτεί ή να βγεί ακόμη κ μαζί σου κ στο τέλος να δείς μια κοπέλα που ούτε στον σκύλο σου θα την έδινες
egw eimai kontoxontos kai oxi toso omorfos aposo mou xoun pei oi ginekes sti zwh mou alla kserw na agapaw alithina,pragma pou den ektimise pote tis i proin gineka mou kai tin ekane me enan palikara pou gnorise sto facebook
an einai dinaton pedia me afise gia enan tipo pou gnorise sto internet!enan servitoro se meksikaniko estiatorio
mono kai mono gi auto den thelw kan na skeftome pos iparxoun sites gnorimiwn
eixa vgei kai me mia persi pou me ekane add alla kati allokoto sinevene kai to psiliastika kai emeina makrya,meta ematha pos silifthike gia simetoxi se paranomi drastiriotita emporiou organwn,o fovos me eswse
Θεοφανεία για ποιά άποψη μιλάς ακριβώς? κανε εσύ σχέση με μπάζα αν γουστάρεις, εγω βλέπομαι κ με το παραπάνω :)
Η φωτό χρειάζεται μόνο γιά να ξέρεις πως περίπου είναι τα μάτια που σου γράφουν.
Αν τελικά μας καλύπτει σε ουσιαστικότερα ζητήματα, η εξωτερική εμφάνιση μπορεί να μήν μας επιρεάσει πολύ.
Πιστεύω πως είναι τόσο σημαντικό το μέσα ή το έξω, όσο εμείς δίνουμε βάση στο ένα αντί του άλλου.
Η προσωπική μου εμπειρια και φίλων αυτο λέει, ότι δεν βλέπονται! Και αυτο ειναι ηλίου φαεινότερο άμα βαζουν στο προφιλ τους φωτογραφίες που παραπέμπουν σε μοντέλα. Ή βλέπονται αλλά λόγω καποιου αλλου σοβαρου λογου δεν βρισκουν. Πιστευω πως μια ωραια κοπέλα έχει τόσες προτάσεις που δεν εχει αναγκη τα σαητ γνωριμιών.
...έχω συνηθισει να κάνω σχέσεις με άντρες κρίνοντας πρώτα απ όλα το μυαλό τους, μετά την ψυχή τους και μετά την εμφάνιση τους.
Η ένσταση μου στην ατάκα σου ήταν για την απαξίωση στις γυναίκες με κακή εξωτερική εμφάνιση. Και στο λέω εγώ που έχω τσακωθεί άπειρες φορές εδώ μέσα λέγοντας πως η εμφάνιση παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο για να μας προσεγγίσουν και να προσεγγίσουμε ανθρώπους.
Ναι όντως με πρόλαβες :D. Ήταν ατυχής η κουβέντα του Κωνσταντίνου και η παρομοίωση με το σκύλο.
Εγώ πάντως επιμένω ότι μπορεί αν αυτή την κοπέλα που δεν του άρεσε σε μία φωτογραφία την έβλεπε έξω και είχε πέραση λόγω αυτοπεποίθησης και χαρακτήρα τότε θα την ήθελε για αυτόν κ όχι για το σκύλο του :P
Επαναλαμβάνω το πραγματικά ωραίο τραβάει την προσοχή και μπορεί να σε κάνει να έχεις φλερτ στην Εθνική από τα αμάξια που περνούν,σε ένα μπαράκι από τους θαμώνες ή σε ένα σάιτ γνωριμιών από όλα τα μέλη, παρόλα αυτά για να κάνεις σχέση η εμφάνιση παίζει ρόλο 10% και άμα.
Δε λέω και το φλερτ από τα αμάξια και τα φορτηγά καλά είναι αλλά σπάνια θα πεις οδηγέ σταμάτα να σου δώσω το τηλ μου :P.
Εντάξει και το φλερτ από τα μπαράκια ίσως σε βοηθήσει αν είσαι ωραίος να έχεις σεξ εδώ και τώρα αλλά ένα σεξ κάθε 1-2 μήνες με κάποιον άγνωστο είναι το ζητούμενο και θα κάνει τον ωραίο πιο ευτυχή από τον άσχημο;
Πολλά πράγματα είναι περισσότερο εσωτερικά από εξωτερικά :D.
κι αν δεν βλεπεται ο αλλος αυτοματα του κοβουμε το δικαιομα στον ερωτα ε?
τι μαλακιες ειναι αυτες? που πηγε η ουσια? ανθρωπο θελετε μωρε η εξωφυλλο του κοσμοπολιταν να τραβατε μαλακια?
δεν ειναι μαλακίες, ειτε μας αρεσει ειτε όχι ειναι αληθεια, ειναι η πραγματικότητα. ως προς το τελευταιο ερωτημα συμβαινει το δευτερο αφού δεν υπάρχει το πρωτο ή κατι λιγο πιο κατω απ αυτο, εκτος κι αν γινει επιλογη τυπου συμβιβασμος αυτο που δεν βλεπεται οποτε το δευτερο δεν συμβαινει, και συμβιβασμος ειναι κοροιδία προς τον ιδιο μας τον εαυτο και προς τον άλλο και αυτο ειναι το χειροτερο.
...εγώ για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, εννοώ πως πάνω απ' όλα παίζει ρόλο η προσωπικότητα ενός ανθρώπου και μετά η εμφάνιση.
Ένα γερό μυαλό και λίγη αυτοπεποίθηση, βάζουν στην άκρη μια μέτρια εως κακή εμφάνιση. Στους άντρες περισσότερο, στις γυναίκες λιγότερο.
καλα κανεις θεοφανια ετσι παει ετσι εκανα κι εγω οσο συμετειχα σε αυτη τη βλακεια που λεγεται ερωτας αλλα χαμενη βγηκα διοτι ολοι ιδιοι ειναι αν εσυ βρηκες τον ανθρωπο σου μεσα σε αυτο το μπουρδελο που λεγεται ζωη εισαι αρκετα τυχερη και καπατσα που λεμε και στο χωριο μου
΄
Μόνο Μία(01) πραγματικότητα υπάρχει μόνο στα ζωντανά της φύσης που λίγο-πολύ λειτουργούν όλα με το ένστικτο.
Σε 'μάς, υπάρχει μία αλήθεια γιά τον καθένα μας.
Αυτό λέγεται υποκειμενικότητα. Και είναι το μεγαλύτερο δώρο μας
Άσε που τα τεκνά του playboy μου φέρνουν θλίψη
Υπάρχει καμιά αντικειμενικότητα στη φράση "αυτός δεν βλέπεται"; Προσωπική άποψη είναι, όχι αντικειμενικότητα (αλλιώς, να εισηγηθούμε να μπεις ως παραπομπή στο σχετικό λήμμα). Αυτός που "δεν βλέπεται" για σένα, μια χαρά μπορεί να "βλέπεται" για μένα.
Πώς το ξέρεις; Ρώτησες όλον τον πληθυσμό της Γης; Προσωπικά, και ο George Clooney αν ήσουν και μού πέταγες στη μούρη τέτοιο σχόλιο, ΕΓΩ θα σε θεωρούσα Κουασιμόδο και αλαζόνα (τουλάχιστον).
Ο καθένας μπορεί να έχει και να εκφράζει την άποψή του. Αυτό που ενόχλησε εμένα αφάνταστα (σαν άνθρωπο) δεν ήταν η άποψή σου (σεβαστή), αλλά ο τρόπος με τον οποίο εκφράστηκες και απαξίωσες (εσύ και όποιος άλλος) τον συνάνθρωπο.