loipon estw oti taksidevete me ena dithesio amaksi se erhmiko dromo.ksafnika se mia stash vlepete mia etoimothanath gria,ton giatro pou kapote sas eixe swsei thn zwh kai ton/thn adra/gunaika twn oneirwn sas.ti tha kanate?
Printable View
loipon estw oti taksidevete me ena dithesio amaksi se erhmiko dromo.ksafnika se mia stash vlepete mia etoimothanath gria,ton giatro pou kapote sas eixe swsei thn zwh kai ton/thn adra/gunaika twn oneirwn sas.ti tha kanate?
Μένω με τη γυναίκα των ονείρων μου, δίνω το αμάξι στον γιατρό να πάει την ετοιμοθάνατη εκεί που πρέπει...
Θα παρω το γιατρο φυσικα... Η γρια θα πεθανει που θα πεθανει, ενω η γκομενα αποκλειεται να μου κατσει!
taso!τι αυτοπεποιθηση είναι αυτη που εχεις...γιατί να μη σου κάτσει?
ο ραφσοντος βρήκε την σωστη απαντηση πάντως..
Τασο δεν παίζεσαι ρε φίλε, χαχαχαχαχαχαχ
Η σωστή απάντηση πρέπει να είναι του raphsssodos, ε;
Λολ..Ε,τι θα έκανα;Θα τους τσουβάλιαζα όλους στο αυτοκίνητο..Πλην της γριάς που θα το σκεφτόμουν....Αλλά το αμάξι βλέπω είναι διθέσιο...Quote:
Originally posted by αννυ
ρε πούστη δεν ξέρω.Μεγάλο το δίλημμα...Κάτσε να σκεφτώ....Αποκλείουμε τον γιατρό που έσωσε κάποτε την ζωή μας..Ζωή ήταν αυτή και την έσωσε.Έκανε το χρεός του....Τώρα ανάμεσα στη γιαγιά και τον άνδρα των ονείρων μου...Χμμ..Επειδή το όνειρο μπορεί να με προδώσει θα τον αφήσω να γίνει ο άντρας των ονείρων για άλλη-εκτός αν είναι ο Μπράντ...Σου\'ρχομαι!!!!!!
Οπότε τσακώνω τη γιαγιούλα να κάνω το ψυχικό μου...και αντιλαμβάνμαι πως μάλλον το ΕΣΥ είμαι και όχι διθέσιο I.X...
Xaxa..Πολύ καλός......Χτύπα έναν γιατρό.Κάπου θα σου χρειαστεί....Την γριά τι τώρα τι μετά την χάνουμε....ΛΟΛ......Quote:
Originally posted by Τασος
Θα παρω το γιατρο φυσικα... Η γρια θα πεθανει που θα πεθανει, ενω η γκομενα αποκλειεται να μου κατσει!
Και το σκεπτικό..
Ο γιατρός σχετίζεται και με τα τρία....
Ο γιατρός είναι ο γιατρός..(τι μου λες;)
Ο γιατρός μπορεί να είναι και ο άντρας/γυναίκα των ονείρων μας....
Ο γιατρός έχει σχέση και με την ετοιμοθάνατη γριούλα...
Την είχε σώσει ρε.Έτσι το παίζει η γριά ετοιμοθάνατη γιατί βαριέται να πιάσει μαγκούρα και πι και να κουνηθεί...
Οπότε γιατρός.......Πάει παντού....
ε αφου θα είμαι που θα ειμαι στην έρημο ας πάρω τον αντρα των ονείρων μου να περάσω και καλα την υπόλοιπη ζωή μου...
Πορτπαγκαζ εχει το αμαξι?
Δεν το σκέφτηκα...Ε,δεν θα έχει;Για να βάλεις μέσα την μαγκούρα της ετοιμοθάνατης...
loipon....βαζω τον γιατρο μεσα...να παρει αγκαλια την γιαγια για να την παμε γρηγορα στο νοσοκομειο..και λεο στον αντρα τησ ζωησ μου \"...μη φυγεισ.....οτι κι αν συμβει μη φυγεισ..θα γυρισω αμεσωσ....\"
εκεινοσ φανταζομαι λογικοσ καταλαβαινει την κατασταση και δεν φευγει... υστερα απο λιγη ωρα επιστρεφω και φευγουμε μαζι...
¨΄ήήήή
δινω το αμαξι στον γιατρο να παει την γιαγια στο νοσοκομειο μια και θα ξερει τον δρομο καλητερα.....ανταλασσουμε στοιχεια...τηλεφωνα κλπ...στα γρηγορα...φευγει..κι εγω με τον αντρα τησ ζωησ μου...βρισκουμε τροπο να γυρισουμε στην πολη... παμε βολτα..να φαμε κατι...κλπ κλπ.. επικοινωνουμε και με τον γιατρο να μαθουμε νεα για την γιαγια και για το αμαξι....και η ζωη συνεχιζεται....
http://users.ira.sch.gr/kiosterakis/test.html
http://sxeseis.gr/quiz.php?qid=12&page=
http://sxeseis.gr/quiz.php?qid=32
http://sxeseis.gr/quiz.php?qid=39 πωσ μασ βλεπουν οι αλλοι???
Έχετε συγκεντρώσει 40 βαθμούς!
Οι άλλοι πιστεύουν ότι είσαστε ένα πρακτικό και προσεκτικό άτομο που είναι παράλληλα έξυπνο ή προικισμένο αλλά γεμάτο μετριοφροσύνη και σεβασμό. Δεν κάνετε εύκολα φίλους αλλά στους φίλους σας είσαστε πραγματικά αφοσιωμένοι και περιμένετε τη ανάλογη αφοσίωση από αυτούς. Αυτοί που σας γνωρίζουν καλά , ξέρουν πως η εμπιστοσύνη σας στους φίλους σας κλονίζετε πολύ δύσκολα μιας και για να φτάσετε στο σημείο να εμπιστευτείτε πρέπει να είσαστε απόλυτα σίγουροι!
...λεει... αυτο το ¨κανετε ευκολα φιλουσ..που το βρηκε?????αντε και τουσ βρηκα....καθοντε?δεν καθονται..:P:PP:P:P:P
http://sxeseis.gr/quiz.php?qid=44
τεστ ζωγραφιστε ενα γουρουνι.....
....
απαντηση..
--------------------------------------------------------------------------------
Toward the top of the paper, you are positive and optimistic.
->Toward the middle, you are a realist.
Toward the bottom, you are pessimistic, and have a tendency to behave negatively.
->Facing left, you believe in tradition, are friendly, and remember dates (birthdays, etc.)
Facing right, you are innovative and active, but don\'t have a strong sense of family, nor do you remember dates
Facing front, you are direct, enjoy playing devil\'s advocate and neither fear nor avoid discussions.
->With many details, you are analytical, cautious, and distrustful.
With few details, you are emotional and naive, they care little for details and are a risk-taker.
With less than 4 legs, they are insecure or are living through a period of major change.
->With 4 legs showing, they are secure, stubborn, and stick to their ideals.
The size of the ears indicates how good a listener you are.
The bigger the better.
->You drew small ears, you are an OK listener
The length of the tail indicates the quality of your sex life.
And again more is better! You drew medium sized tail
10 στα 11 στο πρώτο λινκ αλλα ο δείκτης εφυίας είναι μερικές φορές αντιστρόφος ανάλογος με την ευτυχία. Η λύση λοιπόν βρίσκεται στο equilibrium ( http://en.wikipedia.org/wiki/Equilibrium). Κοινώς Ισορροπία..
ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
Και πολύ πρακτική η Άντα..Δεν είχα σκεφτεί αυτό το κόλπο.....Καλοβολεψού.....
Και το σκύλο χορτάτο και την πίτα αφάγωτη....Και η γιαγιά σωσμένη και το τηλ.του άντρα των ονείρων....
Δίνω το αυτοκίνητο στο γιατρό΄και τη γριά και μένω με τον άντρα των ονείρων μου. Φυσικά μια και είμαι σε ερημικό μέρος λέω στο γιατρό μόλις ταχτοποιήσει τη γριά να έρθει να μας πάρει. (Μέ άλλο αμάξι ενοείται για να χωράμε)