ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ:mad:
Printable View
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ:mad:
Λες οτι ξερεις ποια ειναι και μετα αποχωρεις χωρις να πεις τιποτα.
Του λες να πάει στην ευχή του θεού και συ συνεχίζεις καλύτερα από πριν, γιατί ό,τι ακολουθήσει δεν μπορεί παρά να είναι καλύτερο από ψυχοφθόρες καταστάσεις.
Δεν εχει σημασια ποια ειναι αυτη,σημασια εχει ποιος ειναι ο αντρας σου. Συμφωνω με τους αποπανω. Αλλα πως την βρηκες?? Τι εγινε??
μωρε εγω στη θεση της θα την ξεμαλλιαζα την τσουπα! μα ειναι πραματα αυτα να διαλυει μια οικογενεια?!
ξεμαλλιασε την λεω εγω εμυ κανε της τα τρια δυο κανονικα ομως! και τι θα κερδισεις? δεν ξερω ικανοποιηση ισως
οτι κι αν κανεις βαλε την στη θεση της με ποιο δικαιωμα διελυσε την οικογενια σου? με το ιδιο θρασσος πανε και βγαλτης τα ματια να μαθει να μην τα βγαζει με παντρεμενους!
οι αντρες παντα ξενοκοιτανε ειναι η φυση τους η αλλη πηγε και χωθηκε δεν ηξερε πως ειναι παντρεμενος? ισως περναγε φαση με την εμυ ο συζηγος
και της την επεσε.
και να σου πω κατι? λογικα για να την ξερει ειναι στον κυκλο της εμυ... ανεπιτρεπτο... πανε εσυ και πηδα τον γκομενο της φιλης σου και ριξε τις ευθυνες στον αντρα της! οτι νομιζεις
...μπλοντ... αυτό που θέλω να πω είναι το εξής: υπάρχουν χιλιάδες @@ σε αυτό τον κόσμο που δεν υπολογίουν ούτε σέβονται σχέσεις/γαμους/οικογένειες. Αυτός όμως που φταίει περισσότερο είναι αυτός που επιτρέπει σε μια τέτοια γυναίκα να μπει στη σχέση του ή στο γάμο του.
για σενα ας ισχυει αυτο για μενα ισχυει πως η αλλη ειναι μια ξεσκισμενη καρα*******ρα που δεν σεβεται μια οικογενεια ολοκληρη και τη διαλειει ετσι για να κανει το κεφι της
προκειμενου να δει χαρα στα σκελια της παταει επι πτωματων
τελος παντων
εμυ προσπαθησε να σωσεις τον γαμο σου και ευχομαι να πανε ολα καλα
μωρε στον πολεμο και τον ερωτα ολα επιτρεπονται..
παιδια απλα προσπαθησα να μπω στη θεση της
μπορει να ακουγονται ακραια τα οσα λεω αλλα εσεις θα το παιζατε κυριουλες οταν σας ετρωγε τον ΣΥΖΗΓΟ η καθε βρωμα?
γενιακ εχω ψυχραιμια αλλα σε τετοια βαρια θεματα που σκατα να τη βρεις?
Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου... Νομίζω σε τέτοια φάση θα έκανα τρελή φασαρία... Στον άντρα μου και στην 'κοπέλα'... Αλλά αν εκείνος γυρνούσες να μου ζητήσει συγνώμη θα τη δεχόμουν... :P Αν δεν είχα αυτήν την ευκαιρία τουλάχιστον θα είχα βγάλει τα νεύρα μου και θα είχα ξεφύγει από το ενδεχόμενο να μαζεύω μεγάλη πικρία μέσα μου, στην οποία δεν θα έχω αντιδράσει, επειδή και καλά 'το αντιμετώπισα με αξιοπρέπεια'. Είμαι υπέρ της αντίδρασης σε όλα τα αρνητικά..
αλλιώς μας κατατρ'ωνε...
ναι φταιει ο συζηγος αλλα οπως και να το κανουμε αυτοι παντα ξενοκοιτανε!
παντα ψαχνουν ξενο βρακι με την ακρη του ματιου τους...
και ειπα και πριν αν ηταν σε μια φαση που δεν πηγαινε καλα με την εμυ φυσικο ειναι να ψαχτει ετσι κανουν οι αντρες αλλα η αλλη να μην εχει τσιπα πανω της? αυτο ειναι που με προβληματισε.
αυτο πιστευεις μαρκελλα? οτι θα το απολαυσει κιολας? εξυπνες γυναικες ειμαστε δεν μπλεκουμε με καθικια που απολαμβανουν τετοια σκηνικα
Τουλάχιστο να μην πουλανε αγαπες, ερωτες και οτι ειναι η μια και μοναδικη της ζωης τους. Αυτοί που λες είτε ψάχνουν για περιπετειες αν και ειναι ευχαριστημενοι με τη συζυγο τους ή η σχεση πλέον δεν τους γεμίζει ή από παλιά δεν τους γεμιζε (πχ συμβιβασμος) και τωρα βρήκαν την ευκαιρία. Υπάρχει και κατι άλλο, η έλξη, με μια ματια μεταξυ δυο προσωπων κεραυνοβολος ερωτας, και μη μου πειτε πως δε συμβαινει αυτο, που μπορει να κλεισει τα πιο ευτυχισμενα σπιτια. Στην τελευταια περιπτωση εξαρταται ποσο συγκρατημενος ειναι κανεις και ποσο κουμανταρει τις ορμες του.
Νομιζω πως δεν εχει νοημα το να αναλυουμε το ποιος φταει απο την στιγμη που μιλαμε για την περιπτωση της Εμυ, η οποια ειναι πολυ περιπλοκη.Δεν ειναι μονο το τριτο προσωπο στην μεση.
Εμυ αν ο αντρας σου σου ελεγε οτι σε καταλαβαινει και οτι ακομα και αν χωρισετε θα σε στηριζει,θα ενιωθες τον ιδιο θυμο και θα ειχες την ιδια συμπεριφορα?
Γιάννη αν και συμφωνώ πάντα με τον ήπιο τρόπο που βλέπεις όλα τα θέματα, ωστόσο εκείνο που θα επαναληφθώ
γι' άλλη μια φορά είναι πως αν είχαμε την κατάλληλη εκπαίδευση και κυρίως παιδεία και στο θέμα σχέση που αφορά τρίτο πρόσωπο
ο πόνος κυρίως αυτού, που δέχεται την απόρριψη θάταν διαχειρίσιμος από την αρχή με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο δηλ.
χωρίς δράματα, ενώ η αντιμετώπιση με απώτερο σκοπό την βελτίωση των συνθηκών της σχέσης θάταν οπωσδήποτε εξ αρχής το ζητούμενο. Κατά πάσα πιθανότητα για να εισχωρήσει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση είναι ότι η ίδια περνάει "κρίση".
Kοιτάξτε παιδιά την ιστορία μου στη Δ,Δ, την διαβάσατε, η ψυχίατρος μου του εξήγησε τι ακριβώς έπαθα κ τον απάτησα κ ο γάμος μας είχε χαραμάδες λόγω της μητέρας του ,αρνείται να το δεχτεί κ λέει ότι ποτέ δεν τον αγάπησα , στην ουσία τον αγαπώ ακόμα κ δεν είμαι σε καμία φάση της διπολικής πλέον, παίρνω φάρμακα αλλά δεν έχω χρήματα πια για ψυχοθεραπεία,αυτή φτιάχνει κοσμήματα κ έχει μαγαζί στο νησί που ήταν ο άντρας μου κ όταν γύρισε μας έφερε 3 δώρα .εμένα κολιέ μέ ανεμώνη που σημαίνει μόνη στον άνεμο,χθες βράδυ το έσπασα, πρέπει να είναι κ φίλη της συνυφάδας μου, δυστυχώς δε ξέρω τι της είπε αλλά έπρεπε πρώτα να πάρει διαζύγιο κ μετά όχι να λέει ότι του κατεβαίνει ,αυτή δουλεύει μόνο το καλοκαίρι κ το χειμώνα φτιάχνει τα κοσμήματα ,ξέρει ότι έχει παιδιά 2 κ δεν τον προέτρεψε να προσπαθήσει για το γάμο, να τη ξεμαλιάσω δε μπορώ γιατί θα πει ότι του κατέβει στα παιδιά κ το κόλπο ήταν να έχει δουλειά να με χωρίσει να μην έχω να πάρει τα παιδιά κ να πεινάω, εύρισκα δουλειές γιατί έχω 1 καλό cv κ ήξεραν τα πάντα για μένα -υποψιάζομαι τη μάνα του κ αυτόν ακόμη κ αν ορκίστηκε στην ψυχίτρο- κ προσπαθεί να βγάλει ψυχάκια τον άλλο που με εκμεταλλευόταν,σίγουρα περνάει 'ΚΡΊΣΗ' κ αυτή όταν μου λέει ότι είναι 36 χρονών κουκλάρα κ τα έχει με απένταρο παντρεμένο με 2 παιδιά-Δ.Δ. πάντως ο άντρας μου δεν έχει να πονάω θέλει κ το καταλαβαίνω γιατί τον πόνεσα αλλά ποιόσ τα προκάλεσε όλα; Νομίζω betelguese ότι δε θέλει να φύγει από τα παιδιά κ νομίζει ότι κ σπίτι μικρότερο να πάρουμε θα μένει μαζί μας,μου είπε να πάρω προσ Νίκαια, Κερατσίνι κ.λ.π για πιο φτηνά -αυτή μένει Σαλαμίνα-έχει στηριχτεί σε δύο γνωριμίες Αμερική ξαδερφός μου κ Σουηδία φίλοι μου για εξωτερικό κ πιέζει κ μιλάει ήρεμα(διπροσωπία) έχει τρελλαθεί που δεν έχουμε χρήματα αλλά δε σκέφτεται κ τη ζωή που έκανε όταν δουλεύαμε κ οι δύο,τα περιουσιακά που έδωσε ο πατέρας μου κ τα χρήματα κατά περιπτώσεισ για να περνάμε καλύτερα,θυμό έχω που δεν κατάλαβε πόσο άρρωστη ήμουν, πόσο έφταιξε κ για το σόι του που δεν ακούμπησαν ποτέ κοντά μας(έδωσαν τα πάντα στα άλλα 2 παιδιά) κ το πόσο χαίρεται η πεθερά μου γιατί τον άντρα μου τον ξέρω πότε μιλάει από ψυχής κ πότε από μαμάς, γκρέμησαν μια εκκλησία με το αιτιολογικό ότι τα παιδιά πήραν το δρόμο τουσ κ εγώ ασ πεθάνω
Παιδιά, όλα είναι για τους ανθρώπους.
Έχω αποδεχθεί ότι στο χρόνο ζωής που μου απομένει, είναι πολύ πιθανό να φάω μεγάλη πίκρα στις διαπροσωπικές σχέσεις.
Έχω αποδεχθεί ότι μπορεί να τύχει να φάω κέρατο γιατί δεν αποκλείω το γεγονός να το κάνω κι εγώ.
Όποιος είναι σίγουρος για τον εαυτό του ότι ποτέ των ποτών δε θα πληγώσει τον άλλον είναι ή πολύ καταπιεσμένος ή εθελοτυφλεί.
Δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος ούτε καν για τον ίδιο σου τον εαυτό, πόσο μάλλον για τον άλλον.
Και αν τελειώσει ο έρωτας, τι κάνεις? μένεις με τον άλλον όλη σου τη ζωή γνωρίζοντας ότι υπάρχει κάπου-κάποιος που θα σε κάνει ευτυχισμένο? Θα μου πεις, χωρίζεις πρώτα και μετά κάνεις ό,τι θες...ε δεν τα παραγγέλνεις αυτά ρε παιδιά..αν κάτσει, έκατσε. Δυστυχώς.
Εννοείται ότι θα πληγωθώ, θα θυμώσω, θα πάθω δέκα εγκεφαλικά εάν μάθω ότι υπάρχει κάποια άλλη.
Αλλά να ρίξω το βάρος σε εκείνην...σε καμμία περίπτωση. Μπορεί να τη βρίζω μέσα μου, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι αυτή είδε φως και μπήκε.
Και το φως το άναψε ο σύντροφος που δεν προστάτεψε ως όφειλε τη σχέση του.
Και δε νομίζω ότι είναι αντρικό το σύνδρομο του ξενοκοιτάγματος.
Η ατάκα όμως, ότι "αυτός είναι άντρας, η άλλη δεν έπρεπε να μπει στη μέση" είναι απόλυτα μικροαστική και χρησιμοποιείται σταθερά για να δικαιολογεί το κακό ελάττωμα της γυναίκας να είναι υπερβολικά επιεικής με τους άντρες αλλά με τις υπόλοιπες γυναίκες Bitch.
Τέλος, εάν εμένα μου συνέβαινε κάτι τέτοιο, αφού είχε είχε παρέλθει ο πρώτος χρόνος της οργής και της πίκρας, στη συνέχεια και σε πιο δεύτερο χρόνο θα αναζητούσα το δικό μου μερίδιο ευθύνης στην όλη κατάσταση. Προς γνώση και συμμόρφωση :-)
Eγώ λόγω της δ,δ, αλλά ξύπνησα πριν ενάμιση χρόνο όχι φέτος το καλοκαίρι που το είπε κ σε μένα δε μου τον σύστησε η οικογένεια μου όπως αυτουνού-ας σκεφτούν 2 παιδιά-χαλούσα ανεξέλεκτα κ χρήματα κ με άφηνε για να κάνει τον καλό δε με βούτηξε να με πάει στον ψυχίατρο, λέει ότι μεγάλωσα σε μπ....σπιτο,που δεν είναι έτσι μια φτωχική οικογένεια ήμασταν κ τώρα πάει στα αδέρφια του με αυτή,της είπε ότι ήμουν άρρωστη παιδιά φάρμακα παίρνω αν μου το έλεγε κάποιος εμένα για τη γυναίκα του θα έκανα πίσω, άσε που δε θα πλησίαζα ζευγάρι εκτός αν είχαν χωρίσει,εμένα ο άλλος με απειλούσε κ στο φινάλε ας πάει μαζί της χώρο στο καναπέ πιάνει, τι θέλει;κ είναι τόσο ηλίθιος που τη βρήκα
Βloodykate θέλω να σώσω το γάμο μου,ο άντρας μου ποτέ δε ξενοκοίταζε ,20 χρόνια στην εταιρεία που δούλευε είχε top γυναίκες κ εγώ συναλλαγές με άντρες είχα, εμένα στην διπολική λέω τι έγινε κ εκείνος τα πήρε όλα στραβά,δεν πιστεύει στη διπολ.κ στη γραμματέα στην εταιρεία που δούλευε παλιά μιλήσαμε της είπα τι έγινε κ η κοπέλα τρελάθηκε κ υπήρχαν κ αποδείξεις γιαυτά που της είπα,αν είναι να την δείρουμαι να πάμε όλοι μαζί,betelguese πάρεμε μαζί σου θα τρλλαθώ,Joann δεσ e-mail
πάντως έκανα θρύψαλα το κολλιέ κ ενώ μιλούσε για διαζύγιο τώρα με τη κρίση το βούλωσε κ περιμένει αν πάρω σπίτι μικρότερο να έρθει μαζί, πως έμπλεξα Θεέ μου;
Τα παιδιά σου είναι ανήλικα?
όχι 18μισο αλλά έχουν μάθει σε δεμένη οικογένεια κ δεν καταλαβαίνουν γιατί είμαστε έτσι
+1
ετσι ακριβως.
εγω δεν πιστευω οτι ο χωρισμος ειναι το διαζυγιο. το χαρτι δηλαδη...
ουτε οτι 'ζευγαρι' ειναι μονο το παντρεμενο ζευγαρι.
χωρισμος ειναι η αποφαση να φυγεις κι ακομα λιγοτερο. το να το τελειωσεις μεσα σου.
εχει πολλα δικια η εμυ να ειναι πληγωμενη, αλλα ο αλλος δεν ειναι γιατρος.
αξιολογει αυτο που ζει κι αυτο που κατανοει. εφοσον δεν δεχτηκε οτι η ασθενεια ηταν αρκετη αιτια για την απιστια και κρυωσε, δεν μπορει να τον κατηγορησει κανεις.
σκεφτειτε κι οτι ο τριτος ανθρωπος μπορει να μην εχει κανεναν σεβασμο για τον θεσμο του γαμου. απαγορευεται να εχει αλλες αποψεις? πρεπει ολοι να ειναι κομμενοι στα μετρα μας?
δικαιωμα της να μην σημαινει τπτ γι αυτην ενα χαρτι και να λειτουργει με αυτον που εχει απεναντι της.
εναν ανδρα διαθεσιμο δηλαδη...
ο ερωτας παντα μα παντα φευγει ειτε ειναι σχεση αυτο ειτε ειναι γαμος και μενει η συντροφικοτητα
το να σεβεσαι τον ανθρωπο σου και να επιλεγεις να μην τον απατησεις ειναι καταπιεση? δεν νομιζω
σχεδον ποτε δεν εχουν καλο τελος αυτα ειτε ειναι με το τριτο προσωπο ειτε ειναι με την-τον συζηγο
Όλοι οι άντρες δεν ξενοκοιτάνε -ή έστω, δεν ξενοπηδάνε.
Ο έρωτας δεν φεύγει πάντα και απομένει η συντροφικότητα.
Όποια μπλέκει με παντρεμένο δεν είναι *******.
Ούτε όποιος, όντας παντρεμένος, όταν ερωτευτεί άλλη γυναίκα είναι κάθαρμα.
Και δεν έχουν όλες αυτές οι ιστορίες κακό τέλος.
Σε μια τελειωμένη σχέση, μην ψάχνουμε φταίχτες εκτός του ζευγαριού.
Ας τα βάλουμε με τον σύζυγο και ας κάνουμε την αυτοκριτική μας. Στο κάτω κάτω, μπορεί να μην ταιριάζαμε τόσο όσο νομίζαμε.
Όμως, όποια αντιδρά με το να ξεμαλλιάσει την "αντίζηλο", είναι κατίνα. Όπως αντίστοιχα, όποιος άντρας πλακώνει στο ξύλο τον ανταγωνιστή.
α ναι? χαχαχαχααα
αφου μπαινεις στο τρυπακι του κερατου γιατι να επιλεξεις να παντρευτεις να φερεις στον κοσμο παιδια που αργοτερα δεν θα τα σεβαστεις? ειναι ματαιο
γιατι να μην μινεις μονη μονος να πηδας οτι σου κατσει καινα εχεις και το κεφαλι σου ησηχο?
μαλακιες...
η κανεις μια σχεση χτιζεις ενα σπιτικο εχεις καθαρο το σπιτι σου τα παιδια σου και τον αντρα σου η καθεσαι και το παιζεις μοιραια γκομενα μεχρι να γινεις γιαγια...
και να σας πω κατι ρε παιδια
εμενα οι παπουδες μου δεν εχουν καμια μορφοση και εχουν καταφερει να ειναι μαζι 50 χρονια εκαναν μαζι ενα χωριο (και καλα εκαναν πολλα παιδια) και ειναι ευτυχισμενοι μεχρι σημερα ετσι τουλαχιστον μου λενε καθε φορα που τους βλεπω
καλυτερα να ειμαι λοιπον κατινα και να μην τολμαει καμια να διαλυει την οικογενεια μου παρα δηθεν αξιοπρεπης και να αφηνω την καθε βρωμιαρα να πηδαει τον αντρα μου
το να αφησει ο συζηγος την γυναικα του και να ζησει με την βρωμιαρα ειναι η εξαιρεση στον κανονα και ναι συμβαινει αλλα οχι παντα συνηθως γυριζουν πισω στο σπιτι τους και κοροιδευουν τον εαυτο τους και την οικοεγνεια τους
Εν μέρει συμφωνώ. Για να φτασουν τα πράγματα εκει σημαινει πως εχει τη δικη του ευθυνη γι αυτο και στον πρωτο που πρεπει να αναζητησει λαθος ειναι στον εαυτο του. Όμως η "αντίζηλος ή ο ανταγωνιστης" γιατι δεν σεβεται την οικογενειακη ζωη του αλλου και γινεται αιτια να διαλυθει μια οικογενεια? Αμα βλεπεις να σου γινονται γλυκα ματια ειτε απ τη μια πλευρα ειτε απ την άλλη ή σε αναβει έλξη πρώτα κουμανταρεις τον εαυτο σου και υστερα αλλάζεις δρομο και πας αλλου που δεν υπαρχει τετοιο ενδεχομενο.
Το τι κάνει αυτός που μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι, ας μας το εξηγήσει ο ίδιος. Τις περισσότερες φορές υπάρχει χώρος και μπαίνει.
Στις περισσότερες περιπτώσεις που έχουν πέσει στην αντίληψή μου, αυτός που ήταν παντρεμένος-η έδινε το πράσινο φως για να τον πλησιάσουν οι άλλοι. Και, έχω επίσης παρατηρήσει, ότι πολύ συχνά, οι παντρεμένοι δείχνουν πολύ πιο ξελιγωμένοι από τους ελεύθερους.
Είμαι της άποψης ότι δύο άνθρωποι επιλέγουν να είναι μαζί, για όσο καιρό αντέχουν. Δεν είναι ιδιοκτησία μας ο άλλος, ούτε κάποιος που τον κρατάμε φυλακισμένο, μην τυχόν και υποκύψει στους πειρασμούς που υπάρχουν γύρω του. Αν θέλει να απατήσει, θα το κάνει, ακόμη και δεμένο να τον έχουμε. Απλά, όταν κάποιος είναι έντιμος και ειλικρινής και σέβεται πρώτα απ' όλα τον εαυτό του και έπειτα τον σύντροφό του, δεν απατάει αλλά αποχωρεί από τη σχέση.
Έτσι τα βλέπω εγώ τα πράγματα. Και, μακριά από μένα αυτός που μένει μαζί μου λόγω μίας σύμβασης και όχι γιατί εξακολουθεί να με θέλει.
"Η αντίζηλος" βλέπει έναν άντρα με συζυγική ζωή τελειωμένη, ο οποίος θέλει να αρχίσει ξανά μαζί της και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, βλέπει έναν πατέρα με ΕΝΗΛΙΚΑ παιδιά που λογικά έχουν τις ζωές τους και δεν έχουν ανάγκη τη διαρκή του φροντίδα- άσε που, λόγω ηλικίας, μπορούν να αναπτύξουν πολύ στενη σχέση μαζί του εκτός οικογενειακού σπιτιού, δε χρειάζεται να ζούν μαζί.
Εμένα μου έκανε κακή εντύπωση ο σύζυγος. Ναι, κατανοητό να του τελειώσει ο έρωτας (συχνό φαινόμενο), ναι, κατανοητότατο να κάνει εξωσυζυγική σχέση επειδή ερωτεύτηκε (ακόμα συχνότερο :p ), ανθρώπινα είναι όλα αυτά, και όπως σωστά λέει και η marian_m από πάνω, κανένας δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Αλλά ρε παιδιά, δεν θα 'πρεπε να προσπαθήσει να κατανοήσει την ασθένεια της γυναίκας του? Να της σταθεί? Να τη βοηθήσει να το ξεπεράσει? Να συζητήσει με τον ψυχίατρο που την παρακολουθεί? Δε λέω να μείνει μαζί της από υποχρέωση αλλά όχι να τη φορτώνει και ενοχές που συμπεριφέρθηκε ακραία λόγω της αρρώστιας της. Το βρίσκω απαίσιο να μη δέχεται τη δδ ως αιτία της ακραίας συμπεριφοράς της. Τι έγινε δηλαδή, χάλασε τη μαγιονέζα του γάμου η σύζυγος επειδή αρρώστησε? Αν αυτός πάθαινε κανα έμφραγμα ωραία θα 'ταν να τον παρατήσει πριν καλά-καλά συνέλθει?